Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Buli, tatre dragutz Matei! Pare tare inalt si cel mai mult imi place poza in care este f concentrat sa taie castravetii... isi ia treaba in serios, nu gluma!

Si ptr ca noi nu ma mai pus poze de aproape un an... am selectat cateva si am facut un album nou cu poze dupa 3 ani - in albumul nr.2

obs: ptr ca sunt si poze de la gradinitza, nu stiu daca pana acum am specificat ca este intr-o grupa mixta de varsta (3-6 ani) iar el este cel mai mic ... Initial mi s-a parut stupid sistemul asta cu asa mari diferente de varsta dar acum sunt chiar multumita! Oricum se lucreaza cu 3 educatoare/zi (10 ore)si partial pe 2 grupe de varsta... e mai complicat! Ai vostri copii au colegi numai de varste apropiate?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai uite ca eu nu mai vazusem de mult poze cu Matei...ce frumusel e! Si mi se pare mai matur, asa, inaltut.
Pe Alex o stiam ca e frumusica rau.
Roxi, cate kile ai? Ce se ureaza, la mai mare? Bravo ca a fost bine in concediu, v-ati mai relaxat putin.

Vreau si eu sa ne vedem. insa ieri am busit portiera de la masina asa ca sunt destul de greu deplasabila. Da vedem noi cum putem face...poate totusi am s-o iau in week-end (am trimis-o sa umble cu ea la asigurari, service etc). Poimaine plec la Budapesta.

Helen, pai la Vivi e pe grupe - grupa mini (pana in 3 ani), grupa mica - unde e Vivi (3-4 ani)...etc. Dar de ex ea frecventa anul trecut (cand avea 2 ani) la grupa mare (avea niste prieteni acolo si o duceam si pe ea) si i-a placut tare mult.

In rest...fii-mea copiaza dar si inventeaza. Se face ca suna la telefon si zice: "alo, sefu? ce faci? am treaba, nu pot sa vin acum la servici. te pup, pa,pa." De unde o fi auzit asta? De la mine nu, va asigur.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumim

pina sa mearga la gradi il tundeam eu, si, in cele mai fericite cazuri, arata cam asa

dupa ce a iesit in lume, am cerut ajutor specializat, drept urmare acum e cam asa - pozili-s de ieri.

Rox, hai cu poze din vacanta.
ma duc sa ma uit la Cosmin.

In rest...fii-mea copiaza dar si inventeaza. Se face ca suna la telefon si zice: "alo, sefu? ce faci? am treaba, nu pot sa vin acum la servici. te pup, pa,pa." De unde o fi auzit asta? De la mine nu, va asigur.

noi ne-am intilnit cu seful meu in parc si cind ne-am despartit i-a zis "pa, pa, pa, dismised"

Cosmin e tare dragtz
zau, Helen, daca inteleg de ce iti faci probleme cu greutatea lui
e super ok

Matei are 105 cm si 16 kg. cit are energie sa alerge, zic ca-i foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, neata. Nu am mai postat poze pentru ca mi-a picat netul si zappul ala mic de abia scartaie la descarcat poze. Acum au venit incapabilii aia de la cablu, mi-au desfiintat routerul ca asa fac ei, cand nu stiu sa repare, zic ca e de la router. In fine, macar merge pe calculator drect, dar sunt blocata la birou.

Helen, ce mare mi se pare Cosmin, poate toti baieteii sunt mai dezvoltati. Este tare dulce si frumusel, si asa ondulaaaaaat. Iar tu mami daca mai pui poze cu tine asa slaba, nu ma mai uit! Numai eu sunt imensaaaaa. Si ce draguta nora ai!

La ce gradi e, de tip Waldorf? Acolo se practica grupele mixta, zic ei ca asta imita o familie si ca in realitate copiii asa se dezvolta. Eu zic ca e super pentru cei mai mici, insa nu foarte stimulativ pentru cei mari. La Alex sunt copii de o varsta, insa si unii mai mici, si de cand au aparut cei mai mici am observat o usoara involutie la Alex. Are tendinta sa vorbeasca incorect, zice ca vrea si ea kk la pampers si altele asemenea. Am cerut sa fie mutata la o grupa mai mare.

Adina, daca nu as stii ca nu ne-am vazut as fi zis ca Vivi a auzit replica de la mine. Nu te agita weekendul asta, ca eu am un examen duminica si sunt blocata pana atunci. Poate celalalt. Desi...tu esti alta slaba cu care nu as iesi pe strada sa vada lumea ca pot fi dublul tau. Am 72 de kile si sa dea naiba sa imi urezi la mai mare.

Anca, lamurita cu tunsorile. Dar e dulce oricum.

Cine face un capitol nou, ca eu nu ma pricep?

Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Poftiti la noul capitol!

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput