Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce ziceti de zvonul cu norul radioactiv??? Eu nu l-am luat in seama, am fost pe afara, oare chiar o fi adevarat? Astazi am auzit si pe la serviciu, un coleg imi spune ca stie din surse sigure...eu nu stiu ce sa mai cred. De fel , nu cred in zvonuri, dar cand auzi pe toata lumea te intrebi..

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna dragutilor!

Noi incepem haosul cu gradinita. Si stam in Militari. Am avea ca optiuni gradinitele 274 (langa Doris), 197 si 246 din spatele magazinului Toyota (fost Romstal). Voi ce stiti de ele?

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, am intins si eu antenele si cica ar fi ceva adevarat legat de norul ala, insa se pare ca pana acum nu s-a observat nici o crestere a radiatiilor la noi. Sa vedem ce o fi.

Ana, nu stiu nimic despre gradinitele din zona, imi pare rau.

Eu sunt acasa, cam daramata, intrucat Alex are iar febra mare mare. Azi a avut 39.6. I-am luat sange dimineata, prelucrare la urgenta, se pare ca indica o infectie si dr zice ca e de natura bacteriana. I-a dat Zinnat la 12 ore. Insa e mare belea cu febra, nu vad nici o imbunatatire, si degeaba bag siropuri la greu la 4 ore, fara Novocalmin degeaba.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sanatate multa Alexandrei

cu norul, nu stiu ce sa zic, ieri nu l-am scos pe Matei afara, dar azi am iesit, si ne-a si plouat.

Mergi la inceput

Pai pe mine m-a facut ieri fleasca pana am ajuns la birou, asa ca ....

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ana - mai bine intrebi la rubrica de gradinite, aici e posibil sa nu gasesti pe nimeni care sa stea in acelasi cartier, dar acolo sunt poate mamici cu experienta in gradinitele din militari.
Roxi, pai de cat timp are Alex febra? Sper sa-i treaca repede, of, saracuta. E si maraita?

Eu de radiatii am auzit acum de la voi. Nici nu ma mir, la televizor singurele rubrici de stiri sunt bambi, frumoasa si bestia si altele de genul asta.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Pai febra sigur de marti seara e asa mare, nu mai stiu luni cat a fost. Deci vreo 3-4 zile. Dar nu e deloc maraita, culmea e cumintica. I-au luat azi sange in 3 eprubete diferite si nu a fost prea mare scandalul, a fost pasnica. Iar la febra peste 38.8 zace, la 39.6 zicea mama ca era leguma. Acum insa vad ca e vioaie si destul de bine dispusa. Am inceput si Zinnat ala, acum sa vedem ce o mai fi.

Rox 25+

Mergi la inceput

Uitasem sa va intreb cum se comporta piticii vostri cand stau cu bunicii. Mama este mare panicoasa, mai ales cu bolile. Ieri daca va vine sa credeti a adus-o in brate la doctor, inclusiv de la masina, inclusiv in lift, pe motiv ca saraca se simte rau de la febra (adica 38.4 care oricum scazuse pana au ajuns acolo) si nu poate merge. Plus ii zice mereu ca e chinuita saraca, si ca e bolnava, si o tot intreaba ce si cum o doare. Rezultatul este ca Alex a gasit metoda sa atraga atentia si sa se rasfete, si cand este si mama imi vine sa imi iau campii. Dar nu zic nimic, ca se supara. Azi la analize i-am zis sa nu vina decat dupa aceea sa o ia acasa, si nu am avut probleme. Ieri la medic insa, fiind cu amandoua, a facut un circ de imi venea sa ies din cabinet.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Rox, cum se simte Alex? Sper ca e mai bine!

Mergi la inceput

Asa si asa, febra in jur de 38, dar cu tot cu siropuri si Novocalmin. Si Zinnat. Dar macar nu a mai trecut de 38.1. Sunt eu acasa cu ea, poate vine dna dr ca azi e pe salvare. Acum ii curg mucisori mai verzi si zice ca o doare si capul si gatul.

Rox 25+

Mergi la inceput