Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, si o saptamana frumoasa si usoara!

Adina, eu stiu ca acestea sunt preturile. Eu am fost sa ridic niste ochelari de ai lui Cata si m-au pus aia sa dau numai avansul 10 milioane, de era sa cad jos. Problema este ca mi se pare mult pentru ochelari de copii, nu sunt rame de fite (dar sunt cu Barbie), si lentilele sunt super micute. Nu inteleg de ce costa asa mult. In plus imi pare rau daca nici nu ii poarta. Cat despre control, eu am tot fost cu ea. La 1 an nu i se corectase strabismul din nastere, si de la un an jumate mergem la fiecare 6 luni sa vedem ce si cum. Este o imbunatatire simtitoare, a remarcat si doctorita. Insa muschiul tot nu e suficient exersat si mai fuge cand e obosita.

Vic, eu stiu o singura doctorita ok, ne-a recomandat-o pediatra noastra si mi-a zis ca lucreaza super cu copiii. O cheama Liliana Matache si o gasesti la Medicover din Plevnei.

La Alex problema cu ochii care fug a existat dintotdeauna, la 6 luni are o poza haioasa in care ambii ochi erau la nas. Apoi de la un an jumatate am dus-o la fiecare 6 luni la control. I-au masurat de fiecare data dioptriile, si cum nu era diferenta intre ochi s-a concluzionat ca e doar un muschi ce necesita exercitiu. Daca apare ddiferenta de dioptrii este problema, intrucat creierul suprima ochiul care vede mai putin. Dar nu a fost cazul, acum chiar si diferenta de convergenta(adica axul) in cazul in care mai tine ochiul spre interior este f f mica. Si nu am facut nimic pana acum. Prima faza este sa tina ochelarii numai seara la calculator, televizor, sau cand construieste sau face chestii migaloase (dar nu e cazul, ca ea nu face asa ceva), si daca in vara dupa 2-3 luni nu vedem vreo imbunatatire o sa faca si 2 saptamani de exercitii ortoptice la Spitalul de Oftalmologie. Insa doctorita zice ca a purta ochelarii o ora, doua pe zi, in maxim 6 luni se corecteaza de tot problema.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor,daca ati citit la umanitare este un baietel de 2 ani ( pe langa multi altii, de altfel) care sufera de o boala grava , iar pentru salvarea lui este nevoie de o mare suma de bani. Mai multe cititi la linkul de la semnatura mea.
Daca aveti haine sau lucruri care nu va mai sunt de folos si doriti sa le donati pentru el, dati-mi de stire. Cititi mai multe despre bazarul umanitar : aici
Va multumesc in numele lui si va doresc o zi frumoasa !!

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, eu una stiu subiectul, vin indata cu oferte

Mergi la inceput

Monica, mie imi e mai comod sa dau direct bani. Vazusem subiectul si chiar voiam sa iti scriu ca nu am inteles cum functioneaza. Daca e vb de bani si e ok asa, te rog da-mi PM cum sa procedez.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, uite colea :)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90570

Mergi la inceput

Anca, multam. Neuronul meu nu numai ca gravid, mai e si chior.

In alta ordine de idei:

de Sf Constantin si Elena Multa sanatate si numai bucurii!

Rox 25+

Mergi la inceput

Monica, rezolvat cu actiunea umanitara. In alta ordine de idei, as vrea sa vorbim putin despre casa ta, colega mea a sunat acolo insa ar avea nevoie de parerea cuiva care locuieste acolo. Ma poti ajuta?

Rox 25+

Mergi la inceput

Roxana !!! Ma bucur mult !!
Cat despre casa, putem vorbi , cum sa nu? Aseara te-am vazut pe mes, dar eram cu Albert si nu ma prea lasa. E asa disperat sa ma joc cu el, sa stau cu el ca nu prea pot face nimic.

Mergi la inceput

ce mai faceti fetelor, nu mai e nimeni pe aici ???

Mergi la inceput

Eu sunt cu nebunia la serviciu si Alex cu probleme. Adica febra in jur de 39 fara nici un alt simptom. Fost la medic, nu au gasit nimic care sa dea febra, probabil e un virus simplu. I-au facut pe loc un sumar de urina si maine facem la urgenta Hemoleucograma si VSH.

Rox 25+

Mergi la inceput