Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Si daca s-a deschis sezonul de poze, iata ca venim si noi cu cateva:
http://entertainment.webshots.com/slideshow/558968144lKzfnU
(noi mai infofoliti insa)

Despre garderoba Oliviei si Olivia, desigur ce sa mai zic, m-au lasat masca; fa Adina poze si mai incanta-ne si pe noi!

Alex e o frumoasa si o haioasa; o sa aiba mami de furca cu 2 nazdravani!

Noi suntem ok; cu un program fenomenal (trezire la 5:30, iesit pe usa la 7 si mai revenim la 17, la 20 culcare si tot asa) cu scoli si eu si Arturicii.
Crizele de rigoare sunt si la noi, parca mai putine in ultimele 2 saptamani.

Asteptam in continuare sa se stabilizeze vremea; a fost primavara un pic si acum au anuntat lapovita si ninsoare ptr maine insa vineri 17 grade...

O primavara/vara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, mare lucru o curte! Te invidiez de nu mai pot.
Ai grija cu sanatatea...cand nasti?

Arturicii ce mari au crescut! Si ce seriosi sunt! Si ce locuri frumoasa ati vazut...

Azi sunt capetenia invidiosilor. Cred ca trebuie sa fac o schimbare: ori imi iau casa, ori mergem si noi dupa Arturici.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Azi o zi super aglomerata. Fost la medic la ambulator, am pierdut ore intregi pe acolo, apoi un mic shopping in Unirea, mers la biserica. Plus cu Alex la oftalmolog, pana la urma cica nu e nevoie de exercitii pentru convergenta la ochiul stang (adica fuge ochiul) ci un ochelar de purtat seara la TV maxim 6 luni.

Ne simtim mai bine ambele si va pupam cu drag.
Arturici, ne e dor de voi si va asteptam cand veniti acasa.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Suntem muuult mai bine, dar mi-e groaza de luni la birou. Intre timp e un weekend la mijloc, dar vremea asta nu e prea incantatoare.

Alex vad ca e cumintica, ieri m-a ajutat sa plantez flori in jardiniere.

Pupici si weekend placut.

Rox 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ati votat?

sa nu uitati cumva

Mergi la inceput

A votat Alex si pentru mine si pentru tati. Cand a vazut stampila era tare fericita. Si a si bagat voturile in urna.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hihihi
Matei a bagat 2 stampile pe listele de alegatori

Mergi la inceput

Cetateni model avem!

Ia ziceti, mai e vreun poznas sa poarte ochelari? Eu am fost sa vedem de ce ii mai fuge ochisorul, ea avea probleme de mica si am tot asteptat sa coopereze la exercitii. Acum am inteles ca aproape nu se mai vede, ca e mica diferenta si se vede cand e obosita, si ca nu ar fi nevoie de exercitii, ci numai sa poarte seara macar jumatate de ora niste ochelari. Problema e ca nu stiu daca ii poarta. Ca sa nu mai spun ca au costat 5 milioane, de era sa fac infarct acolo.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, si pe mine ma tot batea gandul s-o duc pe Vivi la un control la ochi. Am fost cu ea acum 1 an si mai bine...cred ca ar fi cazul sa mai facem o tura.
Cu pretul...eu am avut performanta de a da 14 mil pe o pereche de ochelari pentru mine. Am avut un soc cand sa-i platesc, ma asteptam sa fie vreo 4-5...hai 7-8. Apoi, consultandu-ma cu unii-altii, mi-au zis ca asta e pretul si ei tot cam asa au dat.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, va pup pe toate!

Acum suntem foarte bine toti! Din pacate, dupa ce am iesit din spital, am avut iar probleme cu calculatorul pt cateva zile, apoi oricum aveam de recuperat la munca "zilele pierdute" in spital, asa ca n-am mai intrat pe aici (nici pana acum n-am reusit sa citesc tot din urma)... Dar Slava Domnului, acum suntem OK!

Si noi avem nevoie de un consult la ochisori, cand este obosit, Sebi are un ochisor mai mic (in sensul ca tine pleoapele bine deschise la un ochi si mai inchise la celalalt ochi). Am fost cu el la oftalmolog... facuse conjunctivita, insa mi-a spus sa revin cu el la consult abia dupa vreun an pt cealalta problema....
Nu sunt convinsa ca am gasit medicul potrivit.... si la Cta cam ducem lipsa de oftalmologi (de ex: nu-i nici macar un oftalmolog de garda pt o eventuala urgenta, in tot orasul!).
Consider ca e foarte serioasa problema asta, si chiar am face un drum la Bucuresti pt un consult, daca am sti sigur la care dr si unde sa venim (locatia precisa)! Help!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE SERBEAZA AZI SF. CONSTANTIN SI ELENA!!!

O zi frumoasa tuturor!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput