Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
A_Iulia spune:
Rox, pliz cand ai timp trimite-mi si mie pozele cu vivi de la petrecere. Am incercat sa mi le salvez de unde le-ai pus, dar au rezolutie f mica acolo (la salvare cred ca se pierde sau nu stiu).
Frumusica Alex. Stiam. Pup
PS: Fetele, pai sa stiti ca eu n-am alta ocupatie decat garderoba lui vivi. Eu de aia mi-am si dorit fetita - s-o imbrac, sa-i fac codite, - imi fac si eu damblaua, ce sa zic. Ea are garderoba mai bogata ca a mea si muuult mai multe perechi de pantofi decat mine - nu ca tare i-ar pasa ei de ele, dar sunt piticii mei de pe creier. Stiu ca nu astea conteaza, insa nu pot sa ma abtin, o fi boala psihica, si mai am si cantatori in struna pe langa mine.
Va pup.
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
Babee spune:
Roxana nu iti inchipui ca e totul perfect.Circ avem si noi dar..cand e cu Vio
.Eu singura il culc la ora x, il trezesc sau se trezeste si la 8 suntem la gradinita...ei cu tati e circoteca pentru ca i-a permis.Il alinta prea mult, si tarziu si-a dat seama ca nu e bine, uneori isi pierde autoritatea in fata copilului.Acum zice ca nu va face acelasi lucru si cu Rebecca, dar vom vedea![]()
Citeam acum cateva seri despre copilasi bolnavi si am ajuns la concluzia ca prefer sa fie oricum numai sa fie sanatosi.Restul trec, asa zisii nervi ai nostri sau crizele lor de personalitate.Fruntea sus si sanatate tuturor.
P.s Roxana spune-mi te rog cum i-ai dat pastilele de Bronchovaxom ca eu nu stiu cum sa ii dau pastile
Si Rebeccai ...ca trebuie sa-i dau Singulair.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Roxana_G spune:
Adina, am mai multe poze cu voi, da un PM cu adresa ta de mail.
Babee, si Alex face mai rau crize cu cine ii permite. Ca despre Bronhovaxom, ii desfac capsula si pun praful intr-o lingurita de apa.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Adina, nu am apucat sa trimit poze, o zi crunta la birou. Dar maine stau acasa dupa-amiaza si se rezolva.
.
In rest am fost iar la medic si cica nu sunt ok, nu mai iau antibiotic, ca e viroza si nu au ce sa ii faca. Dar vital sa stau acasa. Maine merg la ORL sa vedem dc sunt ceva complicatii la nas, ca prea e inflamat. Mai nasol ca Alex tocmai a facut 38.1, e rosie toata si cam zace. Minunat, ce sa zic?
Ma amuza Alex insa si voiam sa va povestesc ce haioasa e ea, cum il suna pe tati care este plecat din tara si ii spune sa vina acasa. E tare dragastoasa. L-a certat pe BB Andrei ca o loveste pe mami in burtica, vorbeste cu el, si apoi a mangaiat si a pupat burtica si a zis ca BB e tare fericit ca il mangaie si il iubeste ea.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Poze noi din weekend: Alex (am si eu vreo 2 cu burtoi in costum de baie), casa, gradina si piscina.
http://good-times.webshots.com/album/559041429LgpeHw
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
Roxana, m-ai dat gata cu gradina aia . E SUPEEEER !! Si la cat sunt de obosita acum ce m-as intinde pe un sezlong din ala, imi place mult de tot.Si pare si destul de spatioasa !! Avem si noi spatiu pe terase, dar nu e curte, mi-ar fi placut mie curte...dar asta este.Sa o stapaniti sanatosi , e f. frumoasa.
Si Alex ce smekera e.. S-a incalzit deja apa in piscina ?? Nu m-ar mira la ce calduri au fost, insa mi se pare mie devreme .
Multa sanatate la amandoua, de fapt la toti 3 !
Albert nu a mai plans la gradinita la pranz la somn, a si mancat, sper sa fie bine.
Va pupam !!
Sa il ajutam pe Alexandru
Roxana_G spune:
Monica, trebuie sa aveti si voi un pic de spatiu verde. La noi nu e asa mare gradina, este de 10 pe 11 m, iti zic sigur ca am masurat recent. Dar va asteptam in vizita cand ne simtim ok si scapam de virusi, ca doar stam aproape.
Cat despre piscina, apa era cam rece.
Eu sunt si mai rau, iar in medical. Am sinuzita acuta, azi am fost la ORL si m-a torturat sa scoata de acolo puroiul. Merg si maine, dar alta cale nu am. Plus antibiotic, iar, 7 zile. Alex bolnava si ea, muci, raguseala si febra. Stam acasa cuminti.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
buli spune:
Roxana, suuuper gradina
de fetite nici nu mai zic
sanatate multa, las ca va faceti voi bine
Emilly spune:
Roxana sanatate multa tie si lui Alex!!
Noi suntem ok la gradi, uneori fi-mea mai scirtie sambata dimineata ca vrea la gradi asa de bine ii e acolo.Am noroc ca e o educatoare romanca iar mama ei e aici si face papa bun la copilasi.Maninca foarte bine iar eu zilnic o sun sa-mi zica ce a mincat si cit.Mi se pare normal ca parintele sa stie ce i-a mincat odrasla la gradi iar cind ii introduce ceva nou ne intreaba daca suntem de acord sau daca a mai mincat inainte.
Numai bine tuturor!