Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

stiam eu ce stiam
aia cu paltonul si catelul e bestiala

merge Olivia cu role? ca vreau si eu sa-i iau lui Matei, dar Ovidiu zice ca-i prea mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mersi frumos

nu merge inca singura cu rolele, da' face ceva sport :). si noi pe langa ea. trebuie sustinuta.
Face si Aikido la gradinita. :)

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

O dulce Motata.Stiam eu ca fetele sunt costisitoare...faine costumatiile si mai ales balerinii.Sa vad ce m-asteapta...ca leoaicelor le place sa fie cochete

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Iri, da , luni saptamana asta a fost prima zi de gradinita a lui Albert.Ieri a mancat bine, in schimb a dormit tot cu plansete.
Da vine foarte binedispus de acolo. De placut ii place, dar face si el figuri, ar vrea sa ramana acolo,dar si cu noi.
Vazut si eu si admirat toaletele d-rei Olivia, foarte cocheta !!
Si Albert vrea role, de cate ori vede la cate cineva, dar am zis sa mai asteptam, ca nu cred ca e in stare sa mearga acum.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

pentru Vivi cea frumoasa si cocheta!

Adina, Alex nu mai vrea la aikido, desi ii placea initial. Cica merg numai baieti si ca se bat.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ieri am fost sa vedem doua gradinite.La prima mi-a spus Phillip:nu stau mami aici, nu imi place.La a doua s-a descaltat si a spus:aici stau ca imi place.
Ca atare incepand cu 1 Iunie, dupa 21 de luni shimbam gradinita, educatoarele, copiii tot.Atata timp cat ii place nu cred s-avem probleme.

Monica la inceput toti fac asa, poate dura ceva timp pana accepta situatia.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Multumesc frumos de aprecieri!

Roxi, pai mie imi spune ca la aikido face tumbe si haleihap. :) Da' de-abia a inceput, astept sa vad - daca-i trece, o dau la altceva.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Adina ce mare s-a facut Olivia!!!!!!!!!!!!!
Ce dulce e si ce garderoba!!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Neata. E dumnica si culmea ca sunt franta. Vreo 2 zile am avut preocupari casnice si acum de abia ma misc. Ma simt insa mai bine si azi sper ca imi fac curaj sa dau 2-3 ture de piscina. Alex deocamdata e ok, numai putini muci verzi, insa e la ultima reprriza de Bronhovaxom si de regula ea asa reactioneaza la el. O sa vedem, poate scapa de viroza mea. Oricum mi-a transmis doctorita de familie cum ca ar fi o epidemie de viroza si epidamie de varicele. Deci...aveti grija.

Maine iar la gradi, am scapat o saptamana de circ ca a dus-o tati. Tare as vrea sa mearga asa usor ca la Babee.

Rox 23+

Mergi la inceput

Daca va plictisiti, am reusit sa incarc si eu pozele din urma de la petrecerile Alexandrei http://community.webshots.com/user/Roxana_G

Rox 23+

Mergi la inceput