Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica,

Va mai dau o data link la albume la noi, incarc si eu din urma cu greu. Incerc sa fac si niste albume de la ziua Alexandrei, insa pica mereu conexiunea si nu reusesc decat sa incarc poza cu poza. Pana diseara cred ca le termin.

http://community.webshots.com/user/Roxana_G

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mav, Sp Jud Constanta este unul dintre cele mai proaste spitale din Romania. Am auzit si avut foarte multe experiente neplacute cu ei. Poate va mutati la Bucuresti . Sanatate multa!

Irina, mai respira pan' mai poti, ca daca vine Cosmin nu te mai prindem! Am sa ma pun si eu pe facut bebe2...hm...cand va vad pe voi ma sensibilizez. Da' tre' sa astept pe sora-mea la rand, ca e mai mare decat mine si n-are niciunul (e in teste acum)...adica sa programam cumva timpul maica-mii ca sa nu sufere nimeni. Nastere usoara!
Pai pe Vivi mereu mi-o lauda la gradi ca mananca singura si tot. Ma tot gandesc, altceva mai bun n-are copilul asta de laudat?
Roxi, ai grija de tine!! Unde te-ai imbolnavit? Nu mai umbla dezbracata!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Roxana eu ma plang ca iris nu manaca ,nu de ce manaca!Eu cred ca e buna mancarea ,dra na'...sa nu faca ea figuri.Am vazut si eu pozele ce mare e si Alex si frumoasa .Am adimirat si casa voastra sa o stapaniti sanatosi.in ce zona e?Tare mi-as dori si eu casa cu,curte pentru copii...dar mai avem de asteptat Burtica ta e tare haioasa,eu am deja burtoi.
Anda,merci,pupa si tu baiatu frumos
Adina sa stii ca ai dreptate,eu acum disper ca nu se mai naste odata dar si cu doi...Papusa ta ce mai face,eu mi-o amintesc zblobie si tare activa atunci la nici un anisor!!Nu ne arati poze?!Lasa mai ca faceti amandoua asa mama nu se mai imparte,le creste concomitent Pupici

Una peste alta au durat doar 3 zile ca Iris sa se imbolnaveasca la gradi.De dimineata avea febra si se plagea ca o doare in gat.Dupa care i-a scazut febra si nu o mai durea in gat...cica fruntea.Azi nu am dus-o.Astept sa vad evolutia.Ce ti-e si cu virusii astia!!!
Eu imi car burtoiul de colo colo,de teama ca iar depasesc 40 de saptamani ca si la Iris si ajung la provocare.eu acum sper sa-mi cobesc
pentru mamici si pitici

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dupa ce in primele 2 zile Albert a ramas la gradi fara sa bazaie, ieri si azi a urlat de dimineata si bineinteles la pranz ca el nu doarme. In loc sa fie mai bine, el e tocmai pe dos, deja s-a plictisit si nu mai vrea. In primele zile vroia, acum nu mai vrea. Nu stiu ce sa ii mai fac, daca nu se obisnuieste...trezeste si pe ceilalti copii cu plansetele lui la pranz. Imi promite ca nu mai plange, dar tot plange.
Ieri mi-a zis ca nu a mancat nimic, desi in primle 2 zile a mancat bine. De dimineata l-a lasat sotul plangand. Sunt curioasa ce o fi facut azi, nici nu imi vine sa mai sun, vedem la 5 cand il luam. Mi-e si rusine de educatoare ca sunt super de treaba si rabdatoare . Sper sa se obisnuiasca cat mai repede, ca nu stiu ce ii mai fac si unde sa il mai duc.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, sa stii ca asa se intimpla cu gradi.
se duc fara prea mari mofturi in primele zile, de curiozitate.
dupa care se inteapa ca nu-i ca la mama sau la bunica si incep a bizii
acum trebuie sa fii tare pe pozitie :)
Matei merge de la 1 martie si inca mai avem zile in care spune ca nu merge sta singur acasa si ne asteapta :))
educatoarele stiu asta si sigur va vor ajuta
succes!

Mav, bine ca sinteti bine acum, sanatate multa!

Roxana, ce bine ca am mai vazut-o si noi pe Alex, e draguta foc

ce sa zic, pe Olivia n-am mai vazut-o de la un an jumate. Adina, se aude? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Anda sa inteleg ca luni 7 mai a fost si pentru voi prima zi?!
Iris nu se plange decat daca tre sa manace la pranz,iar de libertate ce sa zic...o are totala la gradi...sau asa m-i se pare mie.
Ba azi mi-a zis ca se face bine sa merga maine la gradi.
Vad ca nu mai are febra,de fapt i-a scazut de la 11.Ce-o fi fost???

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim pentru aprecierile pozelor. Ma gandeam sa vedeti cam cum mai aratam. Eu nu fac bine, am fost la medic de familie si am dat si in pneumopatie interstitiala, adica Augmentin 3-5 zile. Dar am fost si la eco si BB e super bine, voinic si miscaret.

Iri, pai eu tocmai asta ziceam, habar nu am daca mananca sau nu. Inclin catre nu, desi ei zic ca mananca. De ex azi a zis chiar ea ca nu a mancat ca nu era buna carnea. Casa e in PIpera, in spatele scolii americane.

Monica, texte d-astea o sa tot auzi, si dupa 2 ani. La noi e circ dimineata si acum, tocmai azi am aflat ca dupa ce a iesit tati care a dus-o a inceput sa alerge si sa rada si pana atunci ziceai ca o taie cineva.

Anca, pentru Alex singurul mod sa o conving e sa o sperii ca sta singura acasa, asa se imbraca imediat sa mergem.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hihihi
pe noi chiar trebuie sa ne vada imbracati la usa
dar il mai aburesc cu prietena lui de la gradi. are 2, dar pe una o iubeste mai tare :))

Mergi la inceput

Se aude...se aude...da' asa greu se incarca...
Hai ca o sa ma mobilizez sa le pun, deja mi-e rusine :)

Va pup

Mergi la inceput

Na c-am facut-o si pe asta! Noroc cu voi.

http://community.webshots.com/user/adinaiulia

Mergi la inceput