Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabi, mamica de 3 ori, iti doresc nastere usoara si BB sanatos! Sa te bucuri de puii tai. Cat despre vecini...ce sa mai zic, credeam ca ai mei sunt rai, dar inteleg ca se poate si mai rau. Nu ramane decat sa respiram adanc si sa facem observatii cu calm.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mey Rox, ia ridica-ti tu un gard inalt de 3 metri si ai terminat balciul. Ca doar n-ati cumparat casa si terenul in sistem share-free.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Stai mai ca nu am mai avut probleme cu vecinii. Dar cum eu imi caut mereu motive de enervare (nu ca nu as avea destule obiective, cum ca acum tot la munca sunt), am trecut la altceva. Stii tu...subiectul cu pricina cu copiii deranjanti.

Hai va pupic.

Rox 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lasa copiii deranjanti, ca noi n-avem asa ceva

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
....Ieri ne-am externat (dupa o saptamana de spitalizare): Sebi este bine-merci (desi mai are de luat tratament oral cateva zile), iar eu... am experimentat niste frisoane... greata si burta deranjata, de cum am ajuns acasa...
Tin sa va spun ca mai intai am fost la Urgenta la Sp. Jud. Cta (despre care cu siguranta ati mai auzit povesti de groaza pe la stiri), unde ni s-a spus ca e vorba doar de o indigestie, ni s-a dat reteta pt Metroclopramid si ne-au trimis "linistiti" acasa....
Copilul a constinuat sa verse si peste noapte.... am mers abia a doua zi la Sp. de Boli Infectioase (Sp. Municipal). Ne-au internat si l-au bagat pe Sebi pe perfuzii imediat, si diagnosticul de la internare s-a dovedit a fi fost corect, confirmat de rezultatele analizelor. A avut un streptococ betahemolitic de grup A si sindrom de deshidratare. Starea lui a fost asa de proasta, ca trei zile n-a mancat si n-a baut nimic, a primit numai perfuzii.... Mi s-a recomandat sa arunc Metroclopramidul, ca este foarte toxic la varsta lui Sebi! Nu vreau sa exagerez, insa am simtit ca am fost la un pas de a-mi pierde copilul, pt ca nu i s-a acordat atentia cuvenita si i s-a pus un diagnostic superficial cand am fost cu el la Sp. Jud. (semnele de deshidratare erau deja evidente inca de atunci, iar starea lui s-a agravat peste noapte)....
Nu pot generaliza, dar sunt hotarata ca atunci cand vom mai avea ceva probleme de sanatate cu Sebi, sa evitam Urgenta de la Sp. Jud. Cta!
Nu am dispozitia necesara sa va mai povestesc si cum a fost in spital, oricum a fost mai curat decat este la judetean si sunt multumita ca Sebi este ok acum (datorita tratamentului si ingrijirilor primite la Sp. de Boli Infectioase)!

Numai bine tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Albert e f. bine la gradinita, nu plange cand il las, in schimb plange cand e ora de culcare. Nu vrea sa doarma acolo si urla. Pana la urma adoarme dar plange de ii trezeste si pe ceilalti.Sper sa se obisnuiasca, totusi.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna

Noi suntem pe ultima suta de metrii cu bebe Cosmin Cristian care sa incapataneaza sa mai stea acolo
Iris e si ea la gradi de luni.Nu are nici o problema din contra desi e la grupa mijlocie vrea sa-i dirijeze pe toti,sa fie in centrul atentiei,sa se faca cum vrea ea .Si-a alimentat doza de independenta la maxim chestie care nu imi place f tare,dar sper ca in scurt timp sa accepte regulile,daca or fi reguli...
Eu una aveam impresia ca,gradinita e un loc organizat,cu reguli,disciplia etc...si cineva mi-a zis :in ce lume traiesti????
Mai am un offf ca nu manaca la pranz.Probabil fiindca e o alta regula pe care se incapataneaza sa nu orespecte.
La voi cum e?Cum ati determinat copilasii sa manace?De dormit doarme.
Va pup pe toate si puiutii si nu v-am uitat va citesc din cand in cand
Roxana vad ca faci si tot un baietel,nu?
Adina bebe 2???

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Uitasem...avem poze noi,daca vreti sa ne vedeti!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Vic, doamme ce ati mai patitimit, multa sanatate lui SEbi si sa dea Dzeu sa nu mai aveti asa probleme. Oricum esti o mamica tare puternica. Nu iti face iluzii insa ca spitalele din Bucuresti ar fi hoteluri de lux.

Adina, a ta nu o fi deranjanta...a mea intra la multe din categoriile alea. Dar si eu sunt mama nepasatoareeeeee.

Monica, Alex face circ la gradi in fiecare zi si nu e vorba de obisnuinta. E o perioada.

Iri, eu habar nu am ce mananca Alex la gradi. Ei zic ca mananca si asta este. Poti stii? Disciplina? Hmmm, oricum mai multe reguli ca acasa, insa nu cred ca ii poate linisti pe toti. Uite eu tocmai am vb cu educatoarea ptr ca Alex se plange ca o bate un baietel. Si mi se spune ca ea nu lasa copiii sa se bata si deci nu o bate, dar o mai impinge asa. Si nrmal ca m-am enervat pentru ca Alex zice ca ea nu mai merge ca nu ii plac copiii rai care o bat, asa ca i-am zis sa nu se mai repete nici impinsul ca altel ii zic eu ceva copilului respectiv. Doamne ce a crescut Iris, wow! E tare mandadra si frumusica, sa fie sanatoasa! Si tu ai o burtica pe cinste, dar in rest esti slaba. De data asta si eu fac baietel, da. Andrei Serban zic eu!

In alta ordine de idei sunt f rau racita, a inceput cu nas infundat, apoi laringita si am dat in bronsita. Cred ca de azi intru pe antibiotic, am vorbit si cu medicul de familie si cu Badiu. Parca sunt de mamaliga. Ieri nici nu am postat, am stat acasa. Avusesem o noapte oribila, gata sa ma sufoc. Ieri s-a agravat, dar azi par mai bine. Sa vedem acum...

Rox 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

F. frumoasa Iris , s-a facut mare. Imi place insa si catelul . E tare dragalas.
Si tu arati f. bine.

Roxana, multa sanatate si sa stii ca nu este deloc grasa, cum ziceai, arati f. bine si nazdravana la fel !!

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput