Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Maine plantez niste pomisori si niste tufisuri pe acolo si nu mai pare asa golas. Oricum poza e veche si nu erau gradinile din jur amenajate.
Uite cateva poze facute cu telefonul. Grasanca sunt eu.
http://good-times.webshots.com/album/558907138yiegqc
Rox22+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Ce burticica ai facuuuuut!

Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
Babee spune:
Roxana dar de ce nu plantezi tu pe langa asa zisul gardulet niste gard viu?Ca am vazut ca alti vecini si-au pus ceva in genul acesta.Nu mi se pare normal sa imparti gradina ta cu tot cartierul ca asa au unii chef.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Roxana_G spune:
Da, da, un fel de gard viu plantez si eu. Insa nu pot continuu, adica o sa pun din loc in loc. Dar tocmai asta spuneam, intricat pentru ei e chestiune de mentalitate, nu cred ca un tufis buxus ii poate opri. O sa vad...Maine fac poze cu gardul viu si le postez.
Mai pe seara ca abia la 2 dupa-amiaza vin aia sa le planteze.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
layla spune:
Roxana hai ca nu esti asa de
oricum esti foarte frumoasa
.
Monica si noi am fost la Predeal we trecut, pacat ca nu ne-am intalnit. Noi am fost la 3 Brazi cu masina, dar l-am plimbat pe Alex cu telescaunul.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
anda141 spune:
Layla, pai la 3 brazi am stat si noi marti...noi am fost luni si marti , nu in week-end. Dar mi-ar fi placut placere sa ne vedem...Ne-am mai intalnit noi si la mare, era ceva s ane intalnim si la munte fara sa ne programam.
Sa il ajutam pe Alexandru
Roxana_G spune:
Gata, gradina plantata, pietris pus. Canci gazon deocamdata. Dar bine si asa la atata stress.
Pana una alta, daca vreti sa va "distrati", recomand http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99681
Pupici si weekend placut in continuare.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
buli spune:
quote:
Pana una alta, daca vreti sa va "distrati", recomand http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99681
hehe, lume nacajita
anda141 spune:
Astazi este prima zi de gradinita a lui Albert. Nu prea avrut el sa ramana, dar l-a luat o educatoare in brate sa isi aleaga o jucarie si s-a dus. Am sunat acum si mi-a spus ca nu a plans deloc, ca e foarte linistit. Sa vedem cu somnul si cu mancarea cum face, sunt f. curioasa daca mananca si doarme la pranz. Oricum, ma bucur ca nu a plans. Va povestesc diseara cum a decurs toata ziua.
Sa il ajutam pe Alexandru
gabiarama spune:

Tania , sincere condoleante !
Anda , acomodare usoara lui Albert la gradinita !
Roxana , ti-am admirat
si printesa .E greu cu asa vecini 

Noi nu am scapat asa de usor ca tine insa , si aveam si gard inalt de 2 m .
E adevarat ca era doar ceva provizoriu ,atita timp cit casa noastra e inca un santier .Dar niste vecini binevoitori s-au gindit ca le e necesara lor plasa din gardul nostru ,asa ca in ajunul Pastelui am ramas fara vreo 4 plase de cca 6m lungime fiecare .
Eu mai am doar citeva zile pina cind va sosi si bb3 in familia noastra . Teoretic ,dupa data de 15 mai ,cind implinesc 38 de sapt ,pot face cezariana oricind ,in functie si de cum ma simt eu .
Mihnea e foarte nerabdator ,stie ca trebuie sa ma duc la spital la doamna doctor si apoi aducem fratiorul acasa .Ma intreaba mereu daca imi face injectie si daca o sa ma doara .In ultima perioada a avut numeroase probleme de sanatate , dar cel mai rau e ca sistemul lui imunitar e din nou la pamint si nu e saptamina in care sa nu apara o alta problema .Ne-am confruntat din nou cu o rabufnire a dermatitei atopice , cu stomatita aftoasa si infectie cu e-coli enteropatogen.Stagnam din pacate la 13,5 kg si au revenit si mofturile la mincare ![]()
GABI
36+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic