Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
anda141 spune:
Ne-am reintors la lucru, dupa o minivacanta tare placuta si binevenita. Am fost o zi la tara, la parinti si 2 zile la munte la Predeal, am avut parte de vreme buna, am mers si in traseu de munte cu Albert cu tot, dar nu unul greu, normal din Predeal pana la 3 Brazi.
Sa il ajutam pe Alexandru
Roxana_G spune:
Fetelor, voiam sa ma vaicaresc la voi, ca mi s-a facut rau de nervi. V-am mai povestit eu de copiii vecinilor care au luat jucariile din curtea noastra. Iaca luni i-am prins cand tocmai misunau si au lasat lucrurile la poarta, iar azi cand au ajuns ai mei cu Alex de la gradi au gasit ditamai liota de copii in curte la noi, sarind pe balansoar, jucand badminton la noi, si mprastiind toate jucariile peste tot, si erau cu tot cu bone. Intr-o curte privata, cand nu eram acasa! Si bona copiilor cu problema, ii zice mamei ca nu intelege care e problema ca daca nu e Alex acasa se joaca cine nimereste.
Nu imi vine sa cred inca....
Si suna sotul meu la familia cu pricina. Ca el nu e in tara si mie mi-a fost jena sa ma duc la usa. Si raspunde mama copiilor, super indignata ca avem asa nemultumire, ca la ea intra oricine si acolo stau toti copiii si ca nu pricepe cu ce ne deranjeaza. Si pe deasupra se pare ca in opinia ei propretatea privata e chestie mentalitate si noi suntem cam ramasi in urma, si ca o sa creasca copilul nostru singur in cazul asta.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
A_Iulia spune:
Roxi, da' cati erau?
Si nu poti sa pui o yala la poarta? Sau macar o inscriptie cu Caine rau? ![]()
Si mie mi se pare ciudat...maine poimaine intra in casa, ca daca tot nu esti, ce mai conteaza...
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
anda141 spune:
Roxana, da nu imi vine sa cred....Cum adica sa intre in curtea ta , eu una nu am mai auzit asa ceva. Nu aveti gard, poarta? Cum sa intre asa pur si simplu ???? E aproape ca si cum ar intra in casa ..hai ca asta e mai buna ...
Roxana_G spune:
Avem gard micut, de 1 m inaltime, de lemn. Ca asa au toate casele in compex, sa nu ia din vedere. Avem si portita, dar nu se incuie si nici nu m-am gandit vreodata sa pun sarma sau ceva, ca nu itneleg rostul. Adica nici nu imi imaginam ca ar putea cineva sa se considere la noi ca acasa.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Uite cum arata curtea noastra, ca sa va faceti o idee:
http://good-times.webshots.com/photo/2306293490100533949PJwOIx
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
Aha, am vazut gardul. E mai mult asa de forma, dar nu asta conteaza. Atata timp cat tu ai platit terenul din fata casei nimeni nu are dreptul sa intre, ce e parc public? Sunt jucariile voastre, nu ale primariei.
layla spune:
Roxana subscriu la ce au spus fetele. Si mie mi se pare aiurea sa intre pe proprietatea ta in lipsa voastra.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Maine plantez niste pomisori si niste tufisuri pe acolo si nu mai pare asa golas. Oricum poza e veche si nu erau gradinile din jur amenajate.
Uite cateva poze facute cu telefonul. Grasanca sunt eu.
http://good-times.webshots.com/album/558907138yiegqc
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)