Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Babee spune:
Sincere condoleante Tania
Ei...ma asteptam putin la reactii de-astea.
Roxana stiu ca sunt norocoasa si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi.
Buli, frumosi/urati, destepti/urati sunt copii mei.Incerc sa nu fac tam tam ca vai ca ai mei nu mai sunt, am spus realitatea.
Emilly m-am repetat in mesajul anterior-este parere personala, fara atac la persoana.
Mav-poate, cine stie?
Pe mine m-a criticat cineva ca nu ii tin mult in brate.Nu are de unde sti ce fac eu cu ei, pe strada nu pot sa merg cu unul in brate si cu unul in carut.Nu sunt adepta copii se pupa doar in somn, ii alint destul de mult dar intr-o limita.
Am avut o perioada haioasa as putea-o numi dupa Craciun si ziua lui cand a primit multe cadouri.Cum veneam acasa ma cauta in geanta, sacose daca i-am adus cadou.Ii luam cate ceva(gen o cioco mica, un fruct, o masinuta) si stia ca e a lui.El se multumeste cu orice, nu face nazuri.Ieri intr-un magazin m-a rugat insitent sa ii iau un tricou cu Cars.Niciodata nu a facut asta si m-a surprins.I l-am cumparat si mi-a cerut sa il imbrac imediat cu el.Apoi m-am gandit ca a simtit el ceva din moment ce a cerut in mod expres.Dar:asta nu inseamna ca trebuie sa se repete zilnic, si el stie.
Cu mancarea nu mai zic ca o sa ma urati si mai mult
.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Asa...ca uitasem.
Emilly de ce nu stai cu ea in/langa patul ei s-o mangai si sa-i faci "mai-mai" asa cum vrea?Noi seara spunem 'Ingerasul meu'(na daca poate fi considerata poezie stie si Phillip una
), il mangai, il invelesc si gata.Daca vrei si nu te deranjeaza ca iti spun, stai langa ea mai mult dar sa fie la ea.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Roxana_G spune:
Tania, condoleante. 
Babee, 
Emilly, sa stii ca si eu stateam cu Alex pana adormea la ea in camera. Dar am cedat ca imi era foarte rau si in primele lunide sarcina aveam fixatia ca miroase mobila. La noi in camera e din fier forjat si nu mirosea lacul deloc. ![]()
Fetelor, daca nu mai apuc sa intru pe forum, sau mai plecati din voi de azi, voiam sa va urez de acum weekend prelungit placut, petrecere frumoasa si o vreme super. 
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
Tania, condoleante !!! Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste momente grele !!
Sa il ajutam pe Alexandru
Emilly spune:
Tania condoleante!
Babee dar n-am luat-o deloc personal, ziceam si eu cum e la noi.Nu pot sa mut patul linga patutul ei ca nu permite camera, spatiu, mobila din jur care e fixata in perete.Nu-i bai, ca am fata intelegatoare.Eu nu ma plingeam deloc in mesajul anterior, doar ziceam si eu cum incercam sa o scoatem la capat.Sanatosi sa fim!
we frumos!
A_Iulia spune:
Condoleante Tania! Ce greu cred ca e cand iti pierzi mama...![]()
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
ramonaa spune:
Tania condoleante! Multa putere!
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
adlemi spune:
Tania, condoleante! 
Dumnezeu sa o odiheasca in pace...
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Imelda, draguta pe tne te-am visat asta noapte. Ma tot chinui de 3 zile sa te sun sa intreb de unde i-ai luat Alexandrei bagheta si coronita de acum un an. Ca s-a rupt coronita si e disperata, si asa frumoase ca alea nu am mai gasit.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)