Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Of.
Noi ne pregateam azi sa mergem la munte.
Insa i-au aparut lui Vivi bubite de varicela.

Au fost cateva cazuri acum vreo 2 sapt la gradi, i-am facut si vaccinul acum 10 zile, dar probabil ca a fost prea tarziu, fusese expusa de mai mult de 3 zile.

Asta e.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, ce nasol cu varicela asta. Mi-a zis doctorita ca e epidemie de varicela in gradinite si de viroza asta ciudata de o avem toata familia. Vaccinul da imunitate abia peste o luna, mie asa imi zisese dr, insa eu i l-am facut Alexandrei de la 1 an si ceva. Multa sanatate lui Vivi si sper sa nu faca o forma prea grava. Cum s-a manifestat pana sa apara bubitele?

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multa sanatate Alex si Vivi !!!!
Sa va faceti bine cat mai repede !!

Ieri Albert mi-a facut o surpriza frumoasa de la gradinita, a venit cu primul lucru invatat de acolo , un cantecel in engleza. M-am bucurat de el, ptr. ca nu vroia sa imi spuna nimic de acolo, nici ce mananca, nici ce face, acum a inceput sa isi dea drumul. Cred ca a fost in faza de negare , nu vroia la gradi. S-a obisnuit acum.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare,

Ana eu stau in Militari la Gorjului-Valea Lunga. Tu unde stai?
Eu m-am orientat spre gradinita 274 Doris. De celelalte 2 nu stiu nimic, desi mi-ar fi mai aproape in drumul spre birou. Am incercat la gradinita cea mai aproape de casa, dar nu am reusit nimic, doar promisiuni. L-am trimis pe sotul meu ca el este cu "vrajeala" la directoare, dar nu a rezolvat nimic ca a facut "Doamna" figuri cand a vazut cadoul, ca ea nu primeste, etc.Ce sa spun, ce corecta este de parca nu stie toata lumea ce spagi sa dau.

Multa sanatate bolnaviorilor si weekend placut la toata lumea!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Eu am chemat salvarea, ca Alex iar a facut 39.3 si zacea ca o leguma. Abia acum dupa vreo ora a ridicat capul de pe mine si a inceput sa vorbeasca. Va dati seama daca a refuzat ea kinder pe motiv ca e bolnava.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aoleu, Roxana, sanatate! Alexuta

o pupam si pe Vivi , dar mai de la distanta (io n-am avut varicela - ups)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

quote:
Originally posted by layla

Salutare,

Ana eu stau in Militari la Gorjului-Valea Lunga. Tu unde stai?
Eu m-am orientat spre gradinita 274 Doris. De celelalte 2 nu stiu nimic, desi mi-ar fi mai aproape in drumul spre birou. Am incercat la gradinita cea mai aproape de casa, dar nu am reusit nimic, doar promisiuni. L-am trimis pe sotul meu ca el este cu "vrajeala" la directoare, dar nu a rezolvat nimic ca a facut "Doamna" figuri cand a vazut cadoul, ca ea nu primeste, etc.Ce sa spun, ce corecta este de parca nu stie toata lumea ce spagi sa dau.

Multa sanatate bolnaviorilor si weekend placut la toata lumea!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Layla eu stau la Lujerului, la Lukoil.. SI cred ca raman la 274 si eu ca am inteles ca e ok. Ca 197 e "exclusivista" adik cer o gramada de bani ca vezi doamne au step by step, iar 246 e varza. Deci, ne vedem pe 1 la ora 8 la 274 ;)
PS cica au 320 de locuri anul asta

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce naiba o fi, Roxi, ca e cam dubioasa febra asta lunga la Alex. Ce viroza urata!
Vivi n-are nici pe naiba...doar ca ne plctisim de murim in casa,ne uitam la filme, ne jucam, si cam atat.

Pai ultimele 2seri a facut febra, dar maxim 38 (asa, nesemnificativ, ma gandeam c-o fi prins o viroza). Azi avea vreo 3-4 bubutze pe burta si inca vreo cateva la ceafa.
Altele inca n-au aparut. N-o mananca, nu s-au transformat....nimic in neregula inca. Doar ca stam in casa.

O fi posibil sa fie si reactia la vaccin - da' o sa vedem zilele urmatoare daca continua eruptia sau nu.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Lamurit si la noi. Amigdalita pulsatila, streptococ de tip A. Raman antibiotice in continuare, dc nu cedeaza febra in 48 de ore trecem la intracvenoase si branula. Sper sa nu fie cazul.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Of, Roxana, imi pare asa rau pt voi... Nu vreau sa te sperii, dar streptococul asta de tip A este tare nesimtit.... din cauza lui am fost si noi internati o saptamana... Sebi a facut intravenos 7 zile de cefalosporina de generatia a 3a + 5 zile de gentamicina.... Intr-una dintre primele seri din spital, i-au facut 3 fiole de algocalmin la intervale de cateva ore (oricum, prea mult si prea des, dupa parerea mea), dar febra a cedat fooooarte greu....
Mai bine treceti pe injectabil (presupun ca aveti si antibiograma, da?), e mai sigur. Si nu uita sa-i dai multe lichide, sa nu se deshidrateze!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput