Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

mai imi fac si eu aparitia pe aici

pitilache.......................am vazut pozele.au iestit faine!

Pepsi..........ai dreptate,trebuie sa-ti dau adresa de email.cred ca ultima data cand am postat eram putin dusa de am uitat sa o scriu.deh!batranetile!adresa mea de email este .......... stauceanucarmen@yahoo.com
la botez a fost bine.darius a fost un cumintel si a avut rabdare cu noi,caci noi am facut si cuninia religioasa inainte.cateva poze avem AICI

elamia.............sa stapaniti sanatosi casa!sa sti ca nici bebe Darius nu prea mai mananca in ultimul timp.suge cam 6 minute,maxim 10 si gata.dar de luat in greutate a luat .....asa ca eu nu prea mi-am facut griji.

lilidana................ma bucur ca bebe e bine sanatos

va pupic

Carmen si Darius/5.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Carmen94 am vazut si eu pozele de la botez. Foarte frumos!! Sa va traisca bebele!!!

Pepsi ce mai faci draguta? Pregatim majoretele pentru tine? Sau tu cumva a nascut deja de nu mai dai nici un semnal pe aici.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor!!

In sfarsit reusesc sa intru si eu. Nu am reusit inca sa-mi fac un program/rutina dupa ce a plecat mama. Cu odette ma descurc...cu casa mai greu. Si tre sa ne si mutam ca nu mai avem loc si am inceput sa ne cautam. E mai complicat decat am crezut cu gasitul unie case.

Ma bucur sa citesc ca toate sunteti bine si bebelusii la fel.

Laurajr sper ca David s-a facut bine deja!

Pepsi si Valen bafta multa c anu mai aveti mult. Pepsi tu cat mai ai?? Valen am vazut ca e deja in 38. Waw!!

Pitilache, foarte frumoase pozele de la botez. E o frumusica si grasunica Isabela. Poate ne vedem in vara asta pt ca planuim o iesire la Mtl. Speram cel putin. A facut Isabela 4 luni ieri1 La multi ani. A ti facut vaccinul?

Carmen, frumos la cununie si botez. Mai am niste prieteni care au facut asa. A crescut baietelul tau!!

Denisa, cum e acasa, cum te simti? Tot zic sa te sun dar uite ca n-am apucat.

Elamia, felicitari pt casa. Unde ati gasit??

Noi suntem OK. ne adaptam fara Buni! Odette e bine in general, a crescut mult, acum la 4 luni are 6kg si 62cm. Acum n-a prea fost ea in apele ei ca am facut vaccinul si a avut febra si ieri si azi si e cam necajita.
Cum sunt in urma cu albumele, si cu cel de 4 luni si cu cel de la botez, uitati aici un link cu pozele de la 3 luni.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/album?.dir=9692scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/my_photos%3furlhint=actn,del%253as,1%253af,0

Va pupam si va dorim sanatate maxima la bebei, mamici si taticisi nasteri usoare la cele care urmeaza

si Odette

Mergi la inceput

Sia_o eu nu m-am impacat cu pompa electrica. Ma durea cand ma mulgeam, indiferent de viteza la care o setam. Dar eu am avut una Gerber care cica e f proasta. M-am muls pana la urma cu una Avent manuala si a fost ff OK. Nu m-am muls eu f mult oricum.

Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Merci frumos Monicutz, doar ca nu sunt in 38 ci in 41 de saptamani. Tocmai ce am eliminat dopul gelatinos azi; dr. zice ca in 2,3 zile o tin pe Ines in brate, asa ca am niste emotii....Pepsi, tu ce faci?elamia, felicitari pt.casa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

valen bafta multa!!!

De abia asteptam sa vedem si noi poze cu micuta Ines.

Monicutz ma bucur ca ai reusit sa ne scrii despre voi si m-as bucura tare mult sa ne vedem la vara cand vei veni in Montreal. Noi inca nu am facut vaccinul, saptamana viitoare ca si pe cel de 2 luni l-am facut un pic mai tarziu. Pupici lui Odette sa-i treaca febra si multa bafta voua cu gasitul casei dorite! Si bine-nteles ca asteptam poze proaspete cu Odette care-i o frumoasa!

Pepsi tot nimic?

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Buna fetelor!In sfarsit reusesc sa intru si eu putin,de cand cu mutatul asta,impachetat-despachetatt,of.Multumesc pe urari.......este bine in casa noua,acum tre sa ne obisnuim cu ceva mai mare,ca in ap.........
Monicutz noi ne-am luat casa in Laval,in St.Dorothe.E o zona frumoasa si aproape de autoruta,autobus care merge la metro Cote Vertu si de magazine,ce mai suntem f multumiti.Sper sa-ti gasesti si tu ceva pe plac.E greu de gasit,stiu si noi am cautat cam multicel.Voi cautati singuri sau cu agent?
Valen bafta multa si sa ai un bebe sanatos,frumos si mancacios.Facem galerie!
Noi acum avem o alta problema,Dylan nu mai vrea sa suga de la mine,cred ca nu prea mai am lapte.Am incercat sa ma mulg si de abia daca reusesc cateva picaturi sa scot.Sunt cam trista,dar n-am ce face,asta e mancam formula.
Bine fetelor,tre sa va las ca mai am inca treaba si ala micu acus se trezeste.
Va pupam,Mihaela,mamica de Dylan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Valen si Pepsi- tzinem pumnii sa fie totul bine si sa fitzi sanatoase si voi si bebeii..
Moni- astept telefonul ca nu mai am mult si ma aglomerez, 3 sapt si ceva mai sunt si la mine-pupici la printzesa.
Pup restul fetelor si numai bine!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ma prezint la apel fetelor, inca nu am nascut, am facut asa o mica deprima inainte de nastere, mi-am luat concediu saptamina trecuta luni, si cu mutatul tot am facut treaba prin casa, si de 2 zile am niste dureri.....si nu vreau sa nasc pina nu vin ai mei simbata sa-l stiu pe Dominic in securitate......dar, am luat un paracetamol si mi-a mai trecut. ieri medicul imi zicea ca sint 2 cm dilatata, dar ca nu s-a sters inca colul, deci mai am, abia am intrat in 39s, cum spuneam ai mei vin simbata!

valen, pun majoretele la treaba ptr tine, mi-a parut atit de bine sa te cunosc data trecuta, pacat ca nu am reusit sa vorbim mai mult, si eu cu mutatul,etc. sa ai o nastere usoara, si un bebe sanatos, refacere rapida! te pup

pitilache, super pozele de la botez, ce fain ca ati avut vreme buna, si locul e super, ce mare s-a facut a mica.......felicitari!in sfirsit am reusit sa spal tot si sa calc tot, am luat tot ce mai era de luat, deci pot sa spun ca sint pregatita! multam de intrebare si de gindurile bune, va tin la curent oricum!

carmen, ce voinic ai, super pozele, felicitari, cind instalez si celalalt calculator unde nu am net iti voi trimite doc ala cu diverisificare!

monicutz, bafta la gasit casa, noi, tocmai ne-am mutat de tot, si este superb! am intrat in 39s, si-i astept pe ai mei sa vina, multam de intrebare.adaptare cit mai usoara fara Buni sa ai, e grasunica a mica, o frumusete de fata!

denisam , multumesc din suflet de urari, sarcina usoara in continuare!

va pup pe toate sanatate multa sa aveti

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Elamia, cautam cu agent. Noi stam in Toronto. Cat are acum dylan? Cat timp l-ai alaptat?

Valen mai ai ff putin!!! Bafta multa si nastere extrem de usoara!

Pepsi esti dilatata deja....bravo. MAi e un pic de tot. Sa rezisti pana sambata. Hai ca mai e putin. LAsa depresia ca n-ai de ce :). Casa noua, bebe nou. vin parintii. ai un baiat mare deja...numai motive de bucurie.

Pitilache bafta la vaccin. Daca ajungem la Mtl iti trimit neaparat e-mail.

Denisa te-am sunat dar nu erati acasa.

Multumesc de aprecieri. Nu mai febra Odette. O sa pun si pozele de la botez.
Pupicei,
si Odette

Mergi la inceput