Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

monicutz, asa e tre sa rezist pina simbata, si nu ma mai simt asa depresata, ca am luat ieri 2 paracetamoale si m-a mai lasta durerea! multam fain de incurajari, asa e, am numa motive de bucurie, inca sint stresata pina il voi tine pe David sanatos in brate, dar nu mai e mult!

am aflat de la o mamica ce e la odisee cu valen, ca s-a dus la spital, poate a si nascut deja, cu mutatul nu mai stiu unde am pus nr ei de tel felicitarile mele ptr bebe Ines, refacere rapida si suna-ma ca pina gasesc eu tel.....te pup!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Da, asa e am nascut; miercuri noapte m-am trezit cu contractii dese si dureroase si am plecat la spital; Ines Nicole s-a nascut la 11 si 1 minut (natural cu epidurala) si ne-a facut cei mai fericiti parinti din lume. Ieri am venit acasa, odata cu noi a venit si laptele, iar d-ra este atat de incantata incat suge aproape non stop; a avut 3725 g, si 50 cm; acum suntem in per. ed acomodari deoarece surioara ei mai mare nu este asa incantata de aparitiea noului membru in familie; va multumesc frumos pt felicitari.Pepsi, iti trimit un pm cu nr. meu de tel ca am facut bine si am pierdut nr. tau; Chiar vreau sa ne auzim, poate inainte sa nasti; bafta multa si odihneste-te cat se mai poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Valen bun venit micutei Ines Nicole! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Multa bafta cu acomodarea si cu surioara mai mare. Asteptam cu drag sa vedem si poze!

Pepsi asteptam cu drag si vesti de la tine si micutul David si cum va decurge acomodarea lui Dominic cu fratiorul lui. De asemenea poze! Sa ne spui cand sa pregatim majoretele!

Asteptam vesti bune in continuare!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Va rog mult sa ma puneti si pe mine in listuta:

DN = 16.08.1974
DPN = 10 februarie 2008

Azi am aflat ca-s insarcinata si trebuie sa caut acum un medic care sa-mi supravegheze sarcina. Locuiesc in Ottawa. Stiti cumva un medic bun in zona? Va raman recunoscatoare.

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Valen-felicitari pt ebebe Ines si multa snattae is laptic din belsug.
Pepsi-nastere uspara si sa dea Domnu sa fie totul ok cu tine si David.
Moni- ne tot sunam reciproc, azi sper sa ne auzim, am fost plecatzi la cabana de vineri.
Anca- bine ai venit, eu nu sunt in ottawa deci nu te pot ajuta.
Laura- ne citesti?
Roxana, Donia,Ktinel,Ina- voi ce facetzi?

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Anca,
eu locuiesc in Ottawa si am un baitel de 3 luni,implinite chiar azi.
In timpul sarcinii am fost urmarita de un medic tare sufletist si bun,cel putin asta e impresia mea,din pacate n-am nascut cu el pentru ca bebeul meu n-a asteptat programarea la cezariana si am nascut cu medicul de garda.

Suna la 613-7212907,dr.Shabib,sigur te va consulta,din cate stiu eu nu prea refuza paciente noi.Multa bafta si sarcina usoara iti doresc.

lilidana cu bebe David Gabriel 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Dana, multumesc mult de tot pentru informatie.
Astazi sunt programata la medicul meu de familie si am s-o rog sa ma trimita la dr. Shabib.
Te tin la curent daca ma primeste sau nu.
Multumesc inca o data.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Felicitari Valen!Sa ai un bebe mancacios si sanatos si sa creasca mare si frumoasa!
Pepsi nastere usoara iti dorim si noi!
Monicutz scuze dar de grabita ce eram nu am obs ca esti din Toronto.Sper sa va gasiti cat mai repede casa,si noi tot cu agent am gasit.Pe Dylan l-am alapat aproape 3 luni.As fi vrut macar 6 luni,dar daca el nu mai vrea nu am ce face.Faza era ca el de la inceput a luat si biberonul pt ca am nascut cu cezariana si el era in incubator nu cu mine in camera.Eu am mers la el sa-l alaptez,dar nu am putut decat dupa o zi,asa ca acum nu prea mai am ce face tre sa accept situatia.Oricum este un copil sanatos,multumesc lui D-zeu,si cu kg stam f bine.Citisem intr-o carte ca deja pot sa-i dau suc de fructe,voi fetelor ce stiti de chestia asta?Copii hraniti artificial,scria acolo,tre inceputa diversificarea mai repede,cam de la 3 luni.
Va pupic
Mihaela,mamica de Dylan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

elamia David a implinit 3 luni,de o saptamana e alimentat strict artificial,as mai fi vrut eu dar oricat m-am straduit laptele s-a dus...Tot acum o saptamana i-am dat prima data suc de morcov,cam jumatate de lingurita,mai mult mi-a fost frica.David l-a acceptat foarte bine,zilele urmatoare am ajuns la o lingurita,apoi la doua.Atat a primit si ieri,de exemplu.
Insa sucurile nu inseamna ca ai inceput diversificarea,asa stiu eu,e un supliment intre mese,eu i-l dau de sete.

Cred ca pana la 4 luni nu e bine sa-i dai altceva,insa eu abia astept sa incep pentru ca pe David nu-l mai satura laptele si din cauza asta mananca des,la 2 ore si el mananca mult,cam 900-1000 ml pe zi.Daca i-as da mai mult cred ca ar depasi bine un litru,dar am citit pe-aici pe site ca nu e bine sa depaseasca un litru pe zi.

O zi buna sa aveti.

lilidana cu bebe David Gabriel 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

hi fetelor!

Nu am mai intrat de mult pe forum,asa ca:
-felicitari valen pentru micutza!!!
-Pepsi iti doresc nastere cat mai usoara si asteptam poze cu puiutzul tau!

Am si eu o mica intrebare:cate ecografii v-au fost facute?Mie dupa saptamana 20,in care mi-a spus sexul copilului,refuza sa imi mai faca alta ecografie.Azi la controlul pentru 30 saptamani medicul mi-a zis ca nu fac ecografii decat daca e ceva wrong cu bebeul.Daca totul e bine o sa il vad doar cand o sa nasc!Mi se par extrem de mult inca 10 saptamani fara sa il vad macar un pic!

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput