Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 26

lilidana spune:
 laura,cum este eruptia asta roz?Bubite sau toata pielea?Ca am vazut ca si David-ul meu are pielea de pe piept mai roza decat pe restul corpului,plus ca nu mananca ca de obicei.El care bea zilnic 900-1000 ml lapte,de ieri a scazut la 800,azi chiar mai putin,abia mananca 80-100 ml la o masa si doarme tot timpul.Nu are febra,dar nu mai stiu ce sa cred.Ma gandesc la orice
.
lilidana cu David-Gabriel 11 martie 2007
http://community.webshots.com/user/lilidana

Pepsi spune:
 merci de griji fetelor, asa e nu mai am mult nici eu!
pitilache, da, ne-am mutat, e super frumos, totul e verde si in floare, e superb, ne simtim tare bine!merci de urari ptr Dominic, da a fost ziua lui in 17, am facut mare chef simbata, am pus poze!e mare deja piticuta ta!
denisam, merci mult de urari, da mai am putin!am sa va anunt ptr galerie!
laura, nu e cumva a 5-a boala a copilariei sau asa ceva ii zice?
Flavia 
37+ David
 si mama lui Dominic 17 mai 2004
 albumele de familie

laurajr spune:
 Pepsi, e a 6a boala 
!
sper sa se opreasca aici momentan, ca si asa era mai bine cu mancarimea, acum a luat-o de la capat. Tu cum te simti, stai acasa ?

lilidana spune:
 Am revenit 
,cu vesti bune:
David nu are nimic,doar toane sau mai stiu eu ce mofturi de bebe de 2 luni 
.
Vad ca nu prea mai intrati pe aici...ca si mine,dealtfel...
lilidana cu 
 David Gabriel 11 martie 2007
http://community.webshots.com/user/lilidana

sia_o spune:
 mama mia ce liniste pe aici!
nu a mai nascut nimeni? toti copii sint sanatosi? a iesit soarele si ati tulit-o si voi pe afara!
am si eu o intrebare mica pentru voi. ce parare aveti de pompele electrice de extras lapticul? merita investitia? si cam care ar fi marca cea mai buna? de fapt, sint mai multe intrebari mici 
 . 
o duminica placuta va doresc

elamia spune:
 Salutare fetelor!Cum mai sunteti?Nu prea mai scrieti,de fapt nici eu nu am prea avut timp.De o sapt tot impachetez lucruri ca in sfarsit ne mutam si noi vineri la casa,uraaaaaaaa!Ce mai fac bebeii vostri?Nu stiu de ce,dar parca Dylan nu mai mananca asa de mult,o fi vreun moft?Sau ce sa cred?Sper ca nu e nimic........de vesel e vesel asa ca.....
Ok,tre sa va las ca mai am inca de impachetat si bebe doarme asa ca profit.V-am pupam.
Mihaela,mamica de 
 Dylan 4 martie 2007

pitilache spune:
 Elamia felicitari pentru casa! S-o stapaniti sanatosi!
Si Isabella manaca ceva mai putin in ultima vreme sau cel putin suge mai putin. Cred ca este si de la caldura.
Noi am avut botezul sambata. In rest, suntem bine.
Multa sanatate,
Roxana

Pepsi spune:
 pitilache, felicitari ptr botez, cum a iesit?
elamina, felicitari ptr casa!
carmen, trebuie sa=mi dai tu mai intii mailu tau ca sa-ti pot trimite lista!cum a fost la botez? si eu am avut emotii, ca l-am botezat catolic si noi sintem ortodocsi, era totul nou ptr mine, dar pina la urma mi-a placut muult mai mult, a fost super!
laura, in sfirsit stau acasa de azi.....ne-am si mutat, am avut niste contractii ieri seara ca am zis, gata, acuma e momentul.....dar au trecut, in plus mai tot aranjez prin casa, desfac saci, nici bagajul de spital nu am apucat sa-l fac, nici sa spal hainele lui bebe.....ma bucur ca David e mai bine!a-6a-boala, parca stiam ca sint 5![]()
Flavia 
38+ David
 si mama lui Dominic 17 mai 2004
 albumele de familie

pitilache spune:
 Ce liniste pe aici...
Pepsi a fost super botezul, ne-am simtit tare bine si ama vut parte de o vreme superba asa ca am putut sta afara, pe malul apei. Uite aici cateva poze de acolo.
Tu ce mai faci? Mai mergi la servici sau ai intrat in concediu? Cum stai cu pregatirile?
Monicutz ce mai faci? Ce mai face Odette?
Restul fetelor?
Va pup,
Roxana