Acneea , iar de data asta Proactive Solution!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, nu-mi taiati aripile...e una din ultimele solutii pe care le incerc!
AM fost si aici la dermatolog si mi-a dat Roacutane-gel, pastile a zis ca nu e cazul pntru ca nu am multe.
Necazu e tot la mine, cum spusai si la alt topic, ca le kilaresc de nu se poate si atunci se fac cicatrici urate, nu multe, dar urate!
Uite era bine daca imi dadea si mie sa fac acea analiza , poate gasea si la mine vreun "barbiduc"pe fata care imi face viata amara, dar nu mi-a dat nicio analiza.
Asa ca..n-am decat sa sper ca imi va trece cu acest produs ...

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Giulia, daca nu iti trece nici cu ultimul produs, poti sa mergi la micologie sa iti recolteze proba de pe piele in zona afectata. Cred ca orice clinica de dermatologie face astfel de analize. Macar stii de o treaba, mai ales ca nici nu doare(doar te gadila cu o lamela de plastic). Totusi poate ca iti merge tratamentul.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

giulia71intra pe http://www.acne.org/messageboard/ poate gasesti ceva sfaturi interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ia uitati fetelor
http://www.efarma.ro/products.php?id=967

E bun si impotriva ridurilor.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Eu am cumparat tot setul Proactiv dupa ce cineva aici pe forum il recomanda calduros. L-am returnat dupa cateva zile si mi-am primit banii inapoi. Problema mea era ca imi usca fata extraordinar de tare, parca aveam o scoarta pe fata, nu piele. Si nu puneam decat foarte putin. Sfatul meu este ca, daca tot il cumperi, ia-ti si o crema hidratanta mai grasa...bineinteles ca depinde si de tipul de ten care il ai, la mine nu a functionat deloc. Acum ma spal cu Clearasil si vad ca functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Io folosesc Proactivu' de vreo 3-4 luni si functioneaza.E drept,nu aveam acnee,doar ca nu-mi placea cum arata fata mea.Inchide porii,curata punctele negre...Ma rog,io-s multumita.Pe langa cele 3 produse de baza (sapun exfoliant,lotiune tonica si crema aia care cica repara)mai folosesc si crema hidratanta,tocmai ca sa previn uscarea excesiva a tenului despre care pomeneste Silvia,si nu am probleme.O alta chestie pe care-o folosesc (mi-a recomandat-o o tipa care cica avea probleme mari cu tenu' si-acu' arata super) este sprayul www.foreverliving.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=80001&categoryId=84011&storeId=10001&productId=840021&langId=-1" target="_blank">aloe first de la "forever living";p-asta-l aveam intamplator in casa-il cumparasem acu' 2 ani pentru dermatita atopica a lu' fiu'meu.E mai scumpicel in Romania,dar si cantitatea e destul de mare(0,5 l).Sincer,nu prea stiu care dintre cele doua a functionat mai bine,da' macar e o solutie in plus pe care-o puteti incerca....
Succes!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r0sario spune:

Stie crev de unde pot cumpr crem de ft Duc...su de unde pot d comnd...shi ct cost...??( ID:r0srio_b0y@yhoo.com
)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deyuca spune:

buna,as vrea si eu sa`mi raspunda cei care au folosit proactiv..eu astept sa`mi vina coletu`acum,sper ca va da rezultate.insa sunt putin sceptica in privintza vindecarii acneii cu acest produs ,pt k am auzit k mai rau iti face..asa e? un id de mess ,cel care imi poate rasp.pls. multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deyuca spune:

[quote]Originally posted by ache

eu le-am comandat de pe site, din america...si ziceau ca pt. middle east sa astept 2-3 saptamani, eu am asteptat, dar de venit in exact 2 luni...deja imi luasem gandul si de la produse si de la bani, basca ca sotul radea de mine
nu stiu daca sunt ei de vina, ca dupa data postei din america, coletul a plecat in 2 zile de la comanda, apoi cat o fi calatorit cu vaporul (cred), eu ii invinuiesc pe astia de la posta de aici
dar stai linistita, ca de primit il primesti
succes

si cum e acum ache???da`ne veshti buneeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

deyuca, eu folosesc de cand am infiintat topicu asta si sunt foarte multumita!
Mie imi curata bine porii si nu mai am deloc puncte negre si nici cosuri.
Intr-un cuvant, sunt super-multumita!
Ultima data l-am comandat din tara si efectele sunt aceleasi.
Multa bafta iti doresc!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput