Acneea , iar de data asta Proactive Solution!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Va rog sa ma creti ca nici acum nu mi-a ajuns pachetul!
Luni o sa le dau telefon sa vad ce naiba se intampla ca doar plata am facut-o pe loc!

quote:
Originally posted by ache

giulia, care e rezultatul, au fost sau nu bune lotiunile de la proactive?
am citit si eu pe net despre, si le-am comandat, dar abia acum 2 zile le-am primit
nu am cine stie ce cosulete, dar ma enerveaza mai rau porii dilatati si punctele negre...pana una alta imi place cum arata fata dupa folosire, e foarte fina si stralucitoare, fara sa fie uleioasa
astept sa vad si parerile voastre

anca

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

eu le-am comandat de pe site, din america...si ziceau ca pt. middle east sa astept 2-3 saptamani, eu am asteptat, dar de venit in exact 2 luni...deja imi luasem gandul si de la produse si de la bani, basca ca sotul radea de mine
nu stiu daca sunt ei de vina, ca dupa data postei din america, coletul a plecat in 2 zile de la comanda, apoi cat o fi calatorit cu vaporul (cred), eu ii invinuiesc pe astia de la posta de aici
dar stai linistita, ca de primit il primesti
succes

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Eu urmez chiar acum un tratament ptr acnee cu tetraciclina si Duac (un gel 'inalbitor' astringent) care mi-a decolorat toate pernele pe car am dormit :)) Asta e a treia saptamana si este cea decisiva ptr ca intotdeauna fata imi explodeaza inainte de ciclu. Pana acum nu am observat nici un cos nou. Imi place ca fata mea nu se mai descuameaza si porii s-au micsorat, are un aspect mult mai neted.
Verisoara mea a urmat un tratament cu Ro-acutane, si acum nu mai are probleme deloc...insa mi-e teama de efectele secundare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SpidaChick spune:

Eu folosesc o crema matifianta numita OC8 care in UK se gaseste in orice farmacie, in romania cred ca se poate comanda prin www.boots.co.uk. ei zic ca e si crema hidratanta, dar usuca pielea, in schimb e foarte buna impotriva acneei. eu foloseam intotdeauna fond de ten si crema corectoare, aveam cosuri in orice zi a lunii, dar acum am 2-3 pe luna. mai folosesc si l'oreal refinish crema abraziva pentru indepartat stratul de piele moarta. asta pt ca acum doi ani am cumparat o crema de vitamina a , accutane sau ceva, din romania, fara reteta si in loc sa dispara toata imperfectiunile am facut o reactie alergica si fata mi s-a umplut de rani sangeroase ca a trebuit sa imi iau concediu medical. dupa rani mi-au ramas semne mari rosii si gropite de piele arsa dar refinish-ul a rezolvat problema. oc8 folosesc de doua luni si sunt uimita de rezultate, mai ales ca aici e destul de ieftin si majoritatea timpului e la reduceri, £4.99. si rezultatele sunt rapide, eu deja nu mai foloseam fond de ten din a 2-a saptamana de folosire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Giulia,o sa incerc sa-ti dau cateva sfaturi care la alte persoane au ajutat.In primul rand iti trebuie o cosmeticiana care te invatat cum sa-ti tratezi tenul si acasa.Tratamentul cosmetic e doar pentru a trata pe dinafara dar necesita si vizita la un medic.Acneea e de regula o problema interioara care in general apare la adolescenta dar sunt si cazuri care continua chiar la 30ani.Descopera cauza ca sa o poti trata.Stiu ca multi medici folosesc pentru tratament chiar anticonceptionale *Diane35*.Nu mai face gerseala sa incerci diferite creme pt ca pot afecta tenului.Gaseste-ti o cosmeticiana care iti face tratamentul acolo si iti recomanda aceeasi gama de cosmetice acasa.Ceaiuri,Plante,lucruri usoare de facut dar zilnic si cu rabdare tenul tau va reveni dar insist sa iti spun ca incercarea a diferite creme poate imbolnavi tenul mai tare.Folosirea de cosmetice fara sa ne cunoastem tenul poate sa-l faca cu mai multe probleme ca inainte.
Nu te astepta cand incepi un tratament ca la cateva saptamani sa treaca,tratarea va fi lenta dar sigura.
Iti doresc multa bafta si sper sa gasesti metoda de a trata tenul!

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmencita22 spune:

buna....bine de voi k makr ati incercat creme...solutii ..si nu altceva..de 3 luni jum,urmez un tratament pt acneea asta nenorocita.Iau pastile cu pumnul..am luat in primele 10 zile..60 de antibiotice plus doza de 20 mg de Sotret.A fost bine sa zicem..pana ce s au term antibioticele,apoi a fost o eruptie destul de urata.La fiec 3 sapt tb sa fac analizele.Dupa primele 3 sapt ,ficatul meu deja era f afectat si a tb sa l tratez sa si revina.luam nici mai mult nici mI PUTIN de 15 pastile pe zi.Si a revenit,apoi am incurcat o cu colesterolul..si tot asa...fericirea mea nu dura mai mult de 2 zile knd nu mi aparea nici un dracusor,,,deja sunt la kpatul puterilor...sa nu va mai zic si cat de costisitor e tratamentul...plus consultatia..in medie asa...am luat pana acum peste 700 de pastile...am platit peste 20 mil pt tratament ...si TOATE...numai pt a scapa de acnee...probabil k deja am devenit imuna..de nu si mai fac efectul:((sincer...nu cred k mai pot lupta...se pare k m a doborat...nu mai cred in nici o alta sol....bafta voua kre ink mai aveti sperante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ati incercat Zineryt?

Tin minte cand aveam mare probleme cu tenul ca imi aparuse o urticarie nasoala. Am fost la farmacie si am cerut ceva pt piele, urticarie si mi-au dat niste pastile naturiste, dar imi pare atat de rau ca nu-mi mai amintesc cum se numeau, ca m-au ajutat sa scap de acnee.

Edit:
Mi-am amintit cum se numeau: Borago +Vit. E Uitati aici: http://www.naturaplant.ro/produse/2012/Borago_+_vit._E
La mine a functionat de minune. Sper sa va ajute si pe voi!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

A venit de o saptamana si jumatate mult asteptatu colet cu proactive.
Evident am inceput tratatamentul dar nu ma pot pronunta inca...
Vad ca usura cosurile si netezeste fata care nu e afectata, inca nu pot sa-mi dau bin seama daca e de la tratament sau pur si simplu fata mea e pentru moment "cuminte"!
Insa va promit ca o sa va tin la curent.

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Giulia, eu am incercat toate cosmaticele,ceaiurile si pastilele de pe lumea asta. Cred ca am platit o avere pe tratamente pt. acnee si n-am rezolvat nimic pt. ca este o problema hormonala.
Pot sa fac eu ce-as face, daca nu actionez la nivel hormonal atunci rezultatul este 0.
In prezent iau anticonceptionale Jasmine si fata s-a curatat complet. Am mai avut rezultate cu Androcur(un medicament antiandrogenic) si cred ca la fel de bine ar merge si Diane35 deoarece este tot acetat de cyproteron intr-o cant. mai mica.
Evident ca atunci cand le intrerupi tenul o ia de la capat cu problemele.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare fetelor!

Sa va spun ce am patit eu: in perioada sarcinii mi-au aparut cosuri pe barbie si se intindeau spre obraz. Nu am dat importanta crezand ca re legatura cu sarcina. In schimb, cand am ajuns la dermatolog cu fetita mea pentru o dermatita atopica, d-na doctor s-a luat de barba mea si m-a trimis la micologie. Rezultatul: aveam un parazit care producea multimea de cosuri. Mia- dat tratament o solutie care se prepara la farmacie si creme pentru ten gras cu tendinta accneica de la Ivatherm, iar pe fata sa ma spal cu sapun Nivea cu extract de ovaz pentru bebelusi. Intr-o luna de zile mi-au trecut , desi semnele persista mult mai mult timp. Si atentie: mi-a spus sa nu imi storc cosurile. Eu si acum imi dau cu crema Ivatherm de care sunt foarte multumita. Sfatul meu din propria experienta: poate ar fi bine sa consultati un dermatolog bun inainte de a da o caruta de bani pe tot felul de creme, mai mult sau mai putin naturiste, care nu se stie daca au sorti de reusita sau nu, asa cum am patit timp de aproape un an de zile.

Numai bine tuturor.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput