Acneea , iar de data asta Proactive Solution!
Raspunsuri - Pagina 4
ache spune:
quote:
Originally posted by deyuca
[quote]Originally posted by ache
eu le-am comandat de pe site, din america...si ziceau ca pt. middle east sa astept 2-3 saptamani, eu am asteptat, dar de venit in exact 2 luni...deja imi luasem gandul si de la produse si de la bani, basca ca sotul radea de mine
nu stiu daca sunt ei de vina, ca dupa data postei din america, coletul a plecat in 2 zile de la comanda, apoi cat o fi calatorit cu vaporul (cred), eu ii invinuiesc pe astia de la posta de aici
dar stai linistita, ca de primit il primesti
succes
si cum e acum ache???da`ne veshti buneeeee
Foare bune, mi-a placut muuult. Nu aveam cine stie ce cosuri, dar suficent ca apareau cand imi era lumea mai draga si mai le si chinuiam. Nu mi-a uscat fata deloc, din contra, are un aspect f sanatos, pielea luceste fara sa fie grasa. Si tine mult un pachet, cam 2 luni.
Acuma de cand am ramas gravi a dat norocul peste mine si am fata curata cum n-a fost niciodata, daac indrazneste vreun cosulet sa-si faca aparitia pana a 2-a zi se autodistruge. As vrea io sa ramana asa si dupa .
Si ca sa pun cireasa pe tort, in octombrie, cand m-am intors din vacanta an gasit ca primisem inca un colet, sdin ala de 5 produse, de la Proactiv. Nu l-am comandat si nici platit. Cred ca s-au prostit ei.
Pana acum nu l-am folo., asteptam sa se sesizeze cumva.
anca
18+ bb Adam
angelinajoli spune:
Si eu am un ten acneic desi am 27 ani,parca sunt la pubertate.Cand imi apare cate un cos,care cateodata este foarte mare si dureros imi pun alifie de rostopasca iar a doua zi dispare complect.Pt mine si omul meu e foarte eficienta.Functioneaza si pt arsuri si furuncuri.
manumanu spune:
[quote
Si ca sa pun cireasa pe tort, in octombrie, cand m-am intors din vacanta an gasit ca primisem inca un colet, sdin ala de 5 produse, de la Proactiv. Nu l-am comandat si nici platit. Cred ca s-au prostit ei.
Pana acum nu l-am folo., asteptam sa se sesizeze cumva.
anca
18+ bb Adam
[/quote]
Ache, draga, daca ai comandat direct de pe site-ul proactiv, si ai bifat varianta "Club price" sau asa ceva, inseamna ca ai acceptat ca ei sa-ti trimita periodic cate un pachet cu produsele comandate, fiindca ai devenit un fel de "membra a clubului"... eu am observat asta inainte de a face comanda (scria acolo cu litere mici-mici) si le-am scris un mail... mi-au raspuns zicand ca pot sa optez sa nu fiu in club, dar atuncie pretul primei comenzi este mai mare... Vezi daca nu ti-au debitat deja cartea de credit...
Multumim oricum pentru opinii, si eu aveam de gand sa comand acest sistem de ingrijire, mai mult pt. intretinere, ca nu am acnee, doar un cos-doua din cand in cand.
mozzy spune:
si eu am probleme de cativa ani... produsul care a dat rezultate la mine a fost zynerit, dar nu prea isi mai face efectul in ultima vreme... as dori s aflu si eu mai multe despre proactiv solutions
Angelinne spune:
Si mie mi-au aparut cosuri cam de o luna...nu am mai avut asa fata de la 18 ani...sincer nu stiu ce sa fac. Ma gindesc ca sigur e ceva hormonal, parca si parul mi se ingrasa mai tare!
sandyprs spune:
Sa va zic un secret: degeaba pui pe fata toate gama de la gel spumant, la tonic ,crema si asa mai departe (trebuie sa le folosesti pt ca tine de intretinere)daca nu ai o alimentatie sanatoasa.Eu am simtit asta pe propria piele.Atunci cand mananc mai multa carne,sau salam sau alte chestii care contin grasime,imediat ma aleg cu o "comoara">vreau sa va spun ca nu am tenul perfect ,folsesc si eu ca tot omul produse dar nu toate din aceeasi gama,oricum le mai schimb ca se obisnuieste tenul cu ele.Sa va spun cum le alternez:acum folosesc de la vichy gelul si tonicul Normaderm ,iar crema ,pt ca nu mai am 18 ani ,folosesc de la yves-rocher inositol(e antirid).In alta situatie folosesc de la apicola apiten si tenapin + crema floriten pt ten gres(asa e al meu)+ crema antirid seara.Imi fac saptamanal masca cu: argila +lamaie+miere+ulei de masline si tenul arata f bine.Nu e neaparata nevoie sa le iei pe cele mai scumpe nu toate sunt pt tenul tau.Mai apare cate ceva din cand in cand dar nu trebuie sa facem o tragedie(se acopera cu fond de ten).Succes!!!
rocado spune:
Va recomand ceva fff bun, romanesc si de o calitate care depaseste asteptarile unui produs putin cunoscut. Extractul de Coada soricelului de la Vitaliak.
giulia71 spune:
Eu sunt intitiatoarea subiectului si am folosit si inca folosesc Proactive.
Initial l-am comandat cand locuiam in afara si rezultatele au fost foarte bune. Apoi am venit in tara si l-am comandat in Romania , iar rezultatele lasa de dorit.
Am descoperit si de ce?!
Cele comandate in afara contineau peroxid de benzoil in concentratie destul de mare, pe cand ce mi-au trimis acum nu contine decat acid salicilic.
Asa ca, concluzia o trageti voi?!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Eu sunt intitiatoarea subiectului si am folosit si inca folosesc Proactive.
Initial l-am comandat cand locuiam in afara si rezultatele au fost foarte bune. Apoi am venit in tara si l-am comandat in Romania , iar rezultatele lasa de dorit.
Am descoperit si de ce?!
Cele comandate in afara contineau peroxid de benzoil in concentratie destul de mare, pe cand ce mi-au trimis acum nu contine decat acid salicilic.
Asa ca, concluzia o trageti voi?!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
Uite ce am gasit pe net.
http://beauty.iqderma.com/dms338/
Criss si Alex (11.05.2003)
Vla spune:
Si eu am folosit proactive cumparat din America si nu pot sa spun ca a avut vre un rezultat...Eu nu am acnee ci cateva cosuri razlete care pana nu isi fac ele de cap cat au chef nu dispar cu nimic. In primele zile de proactive am avut si eu piela FOARTE uscata...parca era crapata de vand si rosie de nu puteam sa ies din casa dar in cateva zile s-a obisnuit si a fost ok