Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.
Vad ca azi nu mi-a luat-o nimeni inainte, asa ca va servesc eu cu o cafelutza aburinda.

Gio frumos, aratati tare indragostiti, sa ramaneti asa mereu. Sa stii ca si eu ma emotionez de fiecare data cand vad pozele de la nunta si filmuletzele... si cred ca nu vor disparea niciodata emotiile astea.

Va doresc o saptamana frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

'Neatza.
Vad ca azi nu mi-a luat-o nimeni inainte, asa ca va servesc eu cu o cafelutza aburinda.

Gio frumos, aratati tare indragostiti, sa ramaneti asa mereu. Sa stii ca si eu ma emotionez de fiecare data cand vad pozele de la nunta si filmuletzele... si cred ca nu vor disparea niciodata emotiile astea.

Va doresc o saptamana frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

...neata Aly si merci de cafea!
Asa e, si eu ma uit cu nostalgie la poze, filmulete...dar lasa ca anul asta sarbatorim 1 an, si la anu' 2 si uite tot asa... o sa o tinem tot intr-o sarbatoare

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersic fetele .
o tinem tot intr-o sarbatoare, dar nu mai e petrecerea, nu mai suntem noi regi pt. o zi. Si doamne cat imi era de groaza...asa mi-a placut pana la urma...

Rezumatul nunti nu-l pun pana nu-mi modifica astia DVD-urile, ca sa am toate momentele importante.

o sapt. buna va doresc si sa vina weekendul cat mai repede....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

....cuuucuuuu

pupaturi la fete....repejor...Gio...super video..emotionant..parol!

gata, pe maine ca bate sotzu'n "geam" !

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
cine doreste cine mai pofteste
Cornulete, placintele, nu va dau la ea, ca eu sunt la cura de slabire.
Krelio , sper sa povestim azi putin sa-mi zici ce si cum.

sa adun de prin casa, ca peste o ora o tai la electrostimulare.
si o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Gio mercic de cafelutza. Hai sa dam mana ca si eu sunt la cura.
Coana mare te-astept la o poveste .

Mergi la inceput

Gio...merci de cafeluta, foarte buna
cum merge cura de slabire? Referitor la electrostimulare, nu am incercat pe pielea mea, dar am inteles ca da rezultate!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Eu acum am auzit de o chestie noua electrolipoliza. Cica slabesti controlat de unde vrei tu si nu te mai ingrasi acolo... Mira-m-as...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Eu acum am auzit de o chestie noua electrolipoliza. Cica slabesti controlat de unde vrei tu si nu te mai ingrasi acolo... Mira-m-as...

...hai ca asta ar fi una buna ...da mai multe amanunte nu poti afla...ce si cum, sa stie babele!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Ia uite ce am gasit

In voga in occident, apropape necunoscuta in Romania.Ce este ELECTROLIPOLIZA?
Practic nu este o metoda de slabire, ci una de remobilizare a depozitelor adipoase.
Exista doua metode impotriva depunerilor inactive de grasime:
#9642;liposuctia, metoda chirurgicala
#9642;electrolipoliza,electrostimulare musculara prin microcurenti

ELECTROLIPOLIZA
Grăsimea nedorită și celulita prezentă în zone dificile ca abdomen, fese, coapse, șolduri și brațe constituie o problemă pentru multe persoane. Electrolipoliza combinată cu drenajul limfatic este un sistem revoluționar de îndepărtare a grăsimii nedorite fără efort sau discomfort. Cantitatea de grăsime eliminată variază de la un organism la altul, dar majoritatea persoanelor pierd o mărime (la haine) după primul tratament.

G Form este un aparat cu micro-curenți care asigură electrolipoliza, o terapie nedureroasă (introdusă în Marea Britanie în 1998), terapie ce nu se bazează pe stimularea musculară. Acest lucru o face mai confortabilă și mai relaxantă. Structura celulară rămîne intactă și pe măsură ce grăsimea este eliminată, celulele grase devin mai mici evitând astfel aspectul neplăcut care apare uneori după liposucție. În timpul tratamentului micro-curenții acționează la nivel celular pentru a transforma trigliceridele în apă și acizi grași nesaturați, care sunt apoi metabolizate pentru a fi eliminate și drenate de sistemul limfatic. Fiecare ședință de electrolipoliză durează aproximativ 1 ora și multe persoane pierd aproape 1 kg după primul tratament

Rezultate:

pierdere în greutate (până la 1 kg)
pierdere în cm (o mărime la haine)
schimbarea compoziției grăsimii din corp
neafectarea sistemului muscular

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput