Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu fac curatenie, profit ca sunt singura si ma misc mai repede, decat cu bebe in spatele meu.
Aly sincer nu stiu, pacat ca nu ai vazut atunci, sa te intorci imediat cu marfa, ca sa vada si alea. acum ..cred ca nu se mai poate face nimic. Poti intreba totusi. e valoare mare?
Si eu maine am programate o groaza de chestii, sper sa reusesc sa le fac.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu, nu e valoare mare, era asa, o chestie... mi se pare ciudat, avand in vedere ca se citeste codul de bare de pe produse, nu-mi explic de unde poate aparea un cod de bare in plus. Inca o chestie ciudata e ca pe bon apare "caserola plastic 10B" - eu nu stiu sa fi cumparat vreo caserola, plastic sau neplastic - si apare la partea de alimente (ca la Cora nu-ti da pe bonuri de masa decat alimente). Asa-mi trebuie, ca aseara a verificat sotzul bonul dupa ce am iesit de la casa... Ma gandeam daca as putea macar sa ii rog sa-mi spuna care e produsul pe care il marcheaza asa la casa, poate l-oi fi cumparat si nu stiu eu . Nu neaparat sa cer banii inapoi, poate e greseala mea si denumirea la produs pe care o trec la casa e diferita de ce stiu sau cred eu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine!
Gio, merci de cafelutza, ai ne-ai luat-o inainte
M-am uitat si eu la poze, ai un puiutz foarte scump, bucura-te ca nu plange dupa tine si ca se intelege cu ceilalti copii, asa poti sa stai si tu linishtita.

Aly, eu n-am mai patit asa ceva la cumparaturi sa apara pe bon ceva ce n-am luat. Posibil sa fie trecut sub alta denumire ceva ce-ai luat, altfel nu-mi explic.

Mergi la inceput

Kitzy eu m-am tot uitat pe bon si prin casa, tot ce am in casa apare pe bon sub denumiri pe care le recunosc si eu, doar chestia aia e in plus, nici nu o am in casa si nici nu stiu sa fi cumparat asa ceva. O sa mai verific o data diseara cand ajung acasa, daca tot nu dezleg misterul, data viitoare cand merg in Cora o sa intreb ce produs apare sub denumirea asta, poate reusesc sa ma lamuresc exact ce s-a intamplat. Oricum, o sa fiu mult mai atenta pe viitor cand mai cumpar de acolo.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...buna cafeaua ca sunt cam adormita
Aly...eu sincera sa fiu parca am mai auzit o poveste asemanatoare dar ....cum eu nu ma uit niciodata pe bon sa verific habar n-am ...dar daca vor sa te fraiereasca e posibil, insa data viitoare intreaba ca sa te lamuresti.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana culmea e ca pana acum ma uitam pe bon si a fost ok intotdeauna. Acum l-am lasat pe sotz... si-ar fi fost bine sa verific in momentul in care mi-a zis ca nu vede decat un iaurt pe bon (in conditiile in care luasem 2 - evident ca erau acolo, azi dimineata le-am gasit)... Invatatura de minte...

Am uitat sa-ti spun c-am facut si chestionarul 69 . Acum ma lupt cu 'the real thing'.

Mergi la inceput

Aly eu zic ca poti sa mergi sa intrebi, macar sa sti si tu ce-ai platit.
Si la noi la Real doar alimetele sunt pe bonuri de masa.
Eu totdeauna verific bonurile si notele de plata de la restaurante. ca sunt patita, mai ales cand ne-a pus o dobitoaca 100 si ceva de ciorbe pe nota de plata. si erau cu banii noi si mi s-a parut ceva ciudat.
Kitzy mersic .

Azi l-am luat de la gradi cu o zgarietura sub ochi. S-a catarat pe o bucatarie din plastic si s-a dezmembrat aia. e tare catarator si nazdravan. cred ca vor innebuni alea cu el, dar n-au decat ca doar de-aia le platesc.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio si eu verific de obicei, acum am facut greseala sa-l las pe huzband sa se uite pe bon daca e totul ok. Nu mi-e de banii aia ca nu erau multi, dar e enervanta chestia in sine. Cat despre bonurile de masa, al meu s-a certat odata cu cei de la Kaufland, pentru ca vinul si berea sunt considerate alimente si ei n-au vrut sa ia bonuri de masa (era chestie de principiu, nu de bani). Asa ca imi place sa merg la Billa, unde poti sa-ti iei orice pe bonuri.
Cat despre nazdravanul tau, sa te tii ca de acum incepe distractia.

Edit: mi s-a aprins beculetzul... i-am acuzat de pomana. Ar fi trebuit sa ii acuz doar ca nu pun denumirea clara a produselor pe bon. 'caserola plastic 10B'... ce sa fie ce sa fie: ouale! De unde pana unde se definesc ouale ca fiind caserola de plastic 10B... Bine macar ca m-am luminat...

Mergi la inceput

Aseara al meu barbat mi-a transformat o parte din filmatul nunti, a taiat a dres si mi-a facut intro-ul romantic.
mai am rezumatul nunti. Poate azi, sa vedem.
Aa trebuit sa scadem din rezolutie si calitate ca nu puteam pune nici unde pe net 1GB.
Pt. cine vrea sa vada, intro-ul romantic de la nunta:
http://www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ
Ma emotioneaza pana la , de fiecare data cand il vad. si e regizat doar pe unde sa coboram, pe unde sa mergem. restul ne-am comportat normal, si asta-mi place si ma face sa de fiecare data.

Alynutza
mersi mult. daca nu erai tu habar nu aveam cum sa-l faca .

Duminica placuta.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Aseara al meu barbat mi-a transformat o parte din filmatul nunti, a taiat a dres si mi-a facut intro-ul romantic.
mai am rezumatul nunti. Poate azi, sa vedem.
Aa trebuit sa scadem din rezolutie si calitate ca nu puteam pune nici unde pe net 1GB.
Pt. cine vrea sa vada, intro-ul romantic de la nunta:
http://www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ
Ma emotioneaza pana la , de fiecare data cand il vad. si e regizat doar pe unde sa coboram, pe unde sa mergem. restul ne-am comportat normal, si asta-mi place si ma face sa de fiecare data.

Alynutza
mersi mult. daca nu erai tu habar nu aveam cum sa-l faca .

Duminica placuta.

_
nunta noastra

...superrrrrrrrrrrr...ai un sot talentat sa stii!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput