Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai fetelor e groaznic de dureros la electro. Mi-a provocat niste contractii ale muschilor de la burta .... nici cand am nascut nu am avut asa contractii (bine ca erau in alta parte, dar oricum...).

Mai bine ne facem lipo...chiar cunosc o tipa dr. estetician si mi-a zis ca ..cu 400 euro am scapat de tot, in 15 minute. Imi da drumul acasa in aceeasi zi.
Lipo fac dupa 40 ani, acum incercam cu alte metode.

Aly spor la tinut cura de slabit.
Oana mersi de info. tre sa ma interesez de chestia asta. sa vad daca a facut cineva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oana acum am auzit si eu de ea, s-a deschis un nou centru de infrumusetzare la Cluj si ei practica metoda asta (printre altele). Exact ce ai gasit tu pe net am gasit si eu. N-am indraznit da ma duc inca (e 250 de ron 6 sedinte), prima data incerc o dieta, miscare si vibromasaj (daca tot a dat berbantul banii pe aparatul de vibromasaj). Nu am asa mult de dat jos (cam 3-4 kg) si sunt constienta ca principala mea problema e lipsa de miscare. Insa mi-ar place sa incerc, mai ales ca e slabire focalizata exact unde trebuie (cand tin diete prima data slabesc exact de unde n-ar trebui).

Gio lipo e dureroasa, pana la urma e o operatie. A vazut sotzul la Discovery cum decurge o lipo si imi zicea de tipa respectiva ca era toata bandajata, insangerata, a stat la pat nu stiu cat... yacsi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Aly pai nu te taie, iti face vreo 3 gaurele: prin una dizolva grasimea, prin alta o scoate cu o chestie ca o seringa si ...nu mai stiu mai departe.
Dar asta o las pe mai tarziu, daca o fi cazul.
Probabil ca peste tot e mai dureroasa si necesita internare. dar eu vreau doar la burta, ca acolo pun.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Oana acum am auzit si eu de ea, s-a deschis un nou centru de infrumusetzare la Cluj si ei practica metoda asta (printre altele). Exact ce ai gasit tu pe net am gasit si eu. N-am indraznit da ma duc inca (e 250 de ron 6 sedinte), prima data incerc o dieta, miscare si vibromasaj (daca tot a dat berbantul banii pe aparatul de vibromasaj). Nu am asa mult de dat jos (cam 3-4 kg) si sunt constienta ca principala mea problema e lipsa de miscare. Insa mi-ar place sa incerc, mai ales ca e slabire focalizata exact unde trebuie (cand tin diete prima data slabesc exact de unde n-ar trebui).

Gio lipo e dureroasa, pana la urma e o operatie. A vazut sotzul la Discovery cum decurge o lipo si imi zicea de tipa respectiva ca era toata bandajata, insangerata, a stat la pat nu stiu cat... yacsi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Aly cel putin la mine e o chestie de "cerebel" ...am eu o problema acolo si oricat incearca sa ma convinga altii... nu pot sa ma schimb.
Am 1,70 si in prezent am 55 kg...eee daca asta pentru mine e normal pe timpul iernii... cum da caldura si trebuie sa schimbam hainitele cu unele mai subtiri...ma simt atat de grasa...si pana nu dau jos 2 kg nu am simt bine...cand am 52-53 totul e OK
...si cu toate astea parca nu mi se pare mie ca sunt chiar ok in zona poponetului ... uite acolo m-as duce eu la o Electrolipoliza de asta ...nu mai mult de 6 sedinte

cum merge Testul 69 "live" ?

Gio...incearca sa vezi cum e asta ...ca mama mergea la electrostimulare si venea vanata acasa, plus ca zicea ca sunt niste dureri de numa numa...asa ca degeaba rezultatul daca te duci cu groaza.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana pai ce vrei sa mai slabesti la 55 kg si 1.70? vrei sa devi anorexica?
Nu stiu de ce, din poze, te vedeam mai micuta de inaltime.
Sora-mea are 1.75 si 55 kg si e slabanoaga. in rochite arata , dar cand isi pune niste pantaloni pe ea si-i vad piciorutele alea...mor.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Oana pai ce vrei sa mai slabesti la 55 kg si 1.70? vrei sa devi anorexica?
Nu stiu de ce, din poze, te vedeam mai micuta de inaltime.
Sora-mea are 1.75 si 55 kg si e slabanoaga. in rochite arata , dar cand isi pune niste pantaloni pe ea si-i vad piciorutele alea...mor.

_

oauuu..sora-ta e chiar super adica 1,75 mi-ar place si mie ... pai asa as arata si eu daca as avea 50kg
...nu ma luati in suturi ca asa am si inceput " la mine e o chestie de "cerebel" ...am eu o problema acolo "

P.S. Aly eu am aparatu ala...ca de fapt e a lui mama, ea nu il foloseste...eu nici atat...oricum mare ambitie iti trebuie sa te ti de asa ceva chit ca e acasa la tine si trebuie sa te duci doar in cealalta camera

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Chiar asa Oana esti super bine asa cum esti. Cu popoul am si eu probleme . Asta e, am oasele la bazi late, asa ca are pe ce se depune. Daca mai punem la socoteala ca-l si latzesc 8 ore pe zi la scarbiciu pe scaun... In rest... mi se vad coastele. Si ma gandeam zilele astea, cand l-am cunoscut pe huzband aveam 44 de kilograme, la nunta de stres am slabit la 45 si eram eu oripilata cat de slaba sunt... dar atunci, la 44 (cateodata 43) ma vedeam foarte bine. Adevarul e ca imi lipseste miscarea, nu stiu cum am devenit asa lenesa, ca eu nu puteam fara o ora de miscare pe zi, plus drumul pana la serviciu care era mai bine de o ora dus-intors (pe jos).
'Testul' nu prea merge deocamdata ma lupt cu regulamentul rutier, n-am mai apucat sa fac teste. Iar in weekend n-am fost in apele mele si-am ratat 'portia' de poligon.
Edit: asa-i, deocamdata eu n-am avut-o, ca tot m-am apucat si m-am lasat... de, e mare lenea. Dar acum sper sa ma tin de treaba, ca vine vremea buna si vorba ta, trebuie sa scoatem una-alta la inaintare, si nu mai avem motive ca, vezi doamne, surplusul e de la cele 2 perechi de shtripmi de sub nadragi.

Gio oricum as prefera sa nu se faca nici o gaurica in pielea mea. Asa ca, daca nu da roade nici una din metodele ne-invazive... oi mai vedea, dar vorba ta, nu acum. Mai incolo mi-am propus eu oricum si altele... sa vedem daca oi avea curaj la momentul ala.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza
cand l-am cunoscut pe huzband aveam 44 de kilograme, la nunta de stres am slabit la 45 si eram eu oripilata cat de slaba sunt...

Recently become Mrs. Perfect[/red]

Aly da tu ce inaltime ai mama, ca 45 de kg are o fetita ... si tu esti ditamai Duamna maritata imediat de 1 an

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana chiar ca ai o problema . Pai eu sa am 55 kg...of doamne m-as considera miss Univers. Dar ajung eu, daca nu la 55, la 58- asta e obiectivul meu.
Aly as vrea sa fim aici si peste 20 ani tot la mirese...discutand de operatii estetice, lipo, sani mariti si alte alea...

_

Mergi la inceput

Bai dar eu sunt d-na.
auzi la ele: 55, 45 .....cred ca nu vad bine.

_

Mergi la inceput