Inseminare (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

marryan Mergi la un specialist in fertilitate in Chisinau? Ca si pe la noi sunt ginecologi care se cred specialisti si in fertilitate dar nu sunt. Eu stiu ca oricum solutia de la HSG se introduce sub presiune asa ca nu stiu ce sa zic de diagnostic...
Eu am aproape 10 ani de cautari si incercari, multe analize si eu si sotul meu, laparoscopie, o inseminare nereusita in noiembrie si una in 21.01 si un diagnostic de sterilitate inexplicabila. Daca minunea nu se intampla cu inseminarea asta trec la FIV. Nu mai astept NIMIC.


De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Sa stiti mai fetelor ca asa este...adica nu trebuie sa ne speriem ca niciuna dintre noi nu e inca burtoasa!Poate ca foarte multe care se insemineaza nu au habar despre DC sau sunt prea timide pentru a-si spune problemutele in public.Eu am ceva ,undeva in mine care imi spune ca voi avea bb...Cred ca toate aveti acest sentiment, el se numeste speranta!Sperati, canalizati-va energia spre asta si veti vedea ca vom reusi si nu va mai conta cat de greu si spinos a fost drumul.
Mikiduta, fetico nu dispera, poate ca e prea devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marryan, eu stiam ca asa foliculi mari nu sunt buni.Maximul celor buni sunt de 22-23 mm.Cand in urma stimularii am avut un folicul de 26 mi-a spus ca e chist, sau ca daca nu e un folicul gol.Nu vreau sa te descurajez, poate nu stiu eu bine.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am incercat sa intru mai rar pe forum.Am zis ca trebuie sa ma gandesc la altceva.Pe cat posibil am reusit.Dar azi e Z1 asa ca sper sa incep si eu cu pregatirile pentru o noua IA.
Marrina, Catty si Micky ma gandesc la voi si va tin pumnii.

Lorelai imi pare rau de ce ai patit.Poate cu hemoragia care ai avut-o s-a curatat ce era rau prin uter.
Danotino se pare ca si tu astepti prima zi pentru a incepe pregatirile pt IA.Si pe celalte fete la felle pup.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

marrina asa am zis si eu, sa mergem impreuna la FIV. Poate ai dreptate, ca o fi prea devreme, dar eu stiu, numai indraznesc sa ma gandesc, sa fiu iar dezamagita. Asa a zis dr. sa fac test dupa 14 zile.
lorelai eu nu sunt asa de obicei, ma ridic foarte repede, dar acum asa simt, imi vine sa urlu ca bebe nu vrea sa vine, mai ales ca am un nepotel si imi vine sa il mananc si toata ziua ma joc numai cu el. Si automat ma gandesc ca putea fi al meu cel cu care ma joc aproape in fiecare zi. Oricum multumesc ca te gandesti la mine.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, te rog nu dispera. poate ca e si prea devreme.ce simptome ai?
catty, tu ce faci?
bebekom, poate o sa asteptam impreuna minunea. eu sper sa mearga totul bine si sa fac o IA si sa fie si reusita.

ali, o noua luna o noua sansa. poate reusim luna asta, nu?
marrina, cred ca si la mine tot asta urmeaza daca nu iese cu IA. nu stiu daca voi mai putea trece peste al esec...mi-a fost tare greu luna asta. sunt trista si acum.
lorelai, sper ca te-ai mai linistit.
maryan, liana


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Mikiduta, te inteleg perfect fetico, si eu sunt la fel ,am o nepotica dupa care ma topesc, sora mea mai asteapta un bebel, eu sunt prof. si lucrez cu copilasii si de multe ori ,cand iau o serie noua ma trezesc uitandu-ma prin clasa sa vad cu care copil cred ca ar putea semana al meu ...inca inexistent.E greu dar ....asta e!Hai sa nu disperam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

lorelai, eu zic sa repeti analizele la alt laborator.


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Danotino, da m-am mai linistit. Multam pentru raspuns si link. Ce sa spun, nu cred ca am clamydia din cate stiu eu...am facut asta vara analize si totul a iesit ok.Acum....sunt la ciclu(asa mi-a spus dr ca sa consider aceasta sangerare drept ciclu-asta a fost reactia mea la histeroscopie).M-am mai linistit desi noaptea trecuta nu am putut dormi strop , numai scenarii horror am avut cu hemoragia aceea.
Multumesc mult ca esti alaturi de mine!Tin si eu pumnii stransi, stransi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Micky ce rau imi pare,nici nu stiu ce sa mai zic,te inteleg ce simti.Astazi cind am ajuns iar la Giuly ma cuprins o jale sufleteasca si un oftat de nu mai stiam de mine.Ma duc ma asez frumos la coada si stau si stau,intreb de Cocei asistentele spun asteptati acolo doamna ca vine.Asa ca stau iar si pe la 1,30 o vad pe Cocei cum trece fulger pe linga noi imbracata ca de plecare.Nu stiam ce sa cred intreb repede in jur si ce credeti dinsa pleca acasa uiatse sau nu i se spusese ca are programari.Ma apucat isteria nu aveam nici nr. ei cu mine,D-na Geta imi zice stati doamna daca mai puteti ca va vede DR Bucur.Si iar stai,ma gindeam la bataia asta de joc pe care trebuie sa o mai suporti pe linga faptul ca nu sti daca reusesti sau nu sa ramii insarcinata.Imi era rusine sa nu ma apuce plinsul zau,si pe la 3 am fost vazuta de DR Bucur care a fost destul de amabila,desi era foarte obosita.Asa ca la echo am avut 1Fpe OS=14,3 ,1Fpe OD=15,8 SI ENDO=7,8.Acum dr Bucur a zis sa ma prezint acolo simbata sper sa imi faca si mie cineva IA.Va fi acolo si ea si Cocei sa speram ca va fi bine si nu voi piede luna.
la toate
Catty,Micky,Donatino,Marrina,Lorelai,Ali,Liana

Mergi la inceput