durerea unei pierderi de sarcina (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Laura, parca i-am simtit de cateva ori pe astia mici, dar foarte incetul! Si destul de rar! Chiar sunt putin stresata din cauza asta, ca ma asteptam sa-i simt mai repede de data asta! Mai ales ca sunt si trei nazdravani! Doctorita mi-a spus ca e inca destul de devreme si nu e cazul sa-mi fac probleme! Dar stii cum suntem toate fetele de aici: suflam si in iaurt!


Mari 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari ce super ca i-ai simtit chiar si incet,chiar sunt curioasa ce va fi la tine in burtica cand se vor juca toti 3.Vor face niste tumbe...Abia asteptam sa ne aduci poze de la eco si poate iti spune si sexul macar la unul dintre ei.Sunt tare nerabdatoare!
Eu merg saptamana viitoare la medic si sper sa fie totul bine pentru ca simptomele tot intarzie sa apara.
Laura te asteptam cu vesti bune de la dr.Este bine ca vrei sa nu te mai stresezi si vrei sa lasi lucrurile sa vina de la sine si se va intampla sa apara bebe cand te astepti mai putin.Poate totusi vom fi colegute,nu se stie
Mariana multumim pentru lamuririle legate de marirea sanilor,intotdeauna ne spui lucruri tare interesante si avem ce invata de la tine!
Ileana ma bucur ca esti mai bine! Si eu sunt nerabdatoare sa merg la medic si sa ii aud inimioara lui bebe!
Va !



Mirela5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturile despre antidepresive. E mai bine ca nu a fost bebe luna trecuta pentru ca era cu probleme acum. Si avort nu vreau sa fac nici in ruptul capului!
De la Craciun si pana acum am rezistat fara medicamente si incerc sa ma abtin in continuare. Sa vad cat mai rezist. Daca chiar nu mai pot, o sa cer inainte medicului sa-mi prescrie si anticonceptionale, nu vreau sa risc sa raman sub tratamentul cu antidepresive. Desi nu-mi prea convin nici anticonceptionalele dar dintre 2 rele il aleg pe cel mai mic, ce sa fac!
Din pacate vacanta e pe terminate si de luni ne intoarcem la lucru. S-ar putea sa nu mai am timp sa intru asa de des cum mi-as dori aici.
Daca nu mai apuc sa intru pana pe 7, de Sfantul Ion, ii transmit de pe acum Laurei "La multi ani!" si numai bine.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc mult, Chantal, esti prima care ma felicita pentru ziua mea Sper sa rezisti fara antidepresive ptc nu fac nimic bun, doar provoaca dependenta!

Mirelush daca merg la dr va anunt imediat cum stiu ceva

Mari ce frumooos!!! Vorba Mirelei, cred ca va fi ceva super cand vor misca toti trei, care mai de care, in burtica


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Laura, .
Lariana, imi pare nespus de rau ca ai fost nevoita sa renunti la bebe.
Michelle, scumpa, cum esti? Sper ca s-au pornit mai bine uratii si te-ai mai linistit acum.
Flavia, Ileana, am inteles eu bine: aveti amandoua placenta anterioara si jos inserata? Of, asa am avut-o eu dar mai bine sa nu mai zic nimic ca nu vreau sa va sperii. Poate se mai ridica. Trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele, eu va tot citesc, chiar daca nu scriu doar din cand in cand. In 1 dec. am umplut lista cu mine, si acuma pauza.
Michelle, ti-am scris si tie, defapc cred ca ti-am pomenit, dar nu am vazut vre-o reactie . Sper din suflet sa nu te fi suparat cu ceva. Oricum, ma bucur nespus pt. ca vad ca iti dorestii copii .
Flavia, draguto, imi pare rau ca ai avut momentele de stress, te rog din suflet, invearca sa treci peste probleme, caci toate se rezolva . Doamne ce mare este bb-le din burtik!
Mari, ma bucur ca ai aparut, ca esti bine si in curand o sa vii cu poze de la eco. Ma gandesc f. des la tine si la cei 3 smecherasi care deja sunt asa de mari!!!
Ralu, ma doare sufletul cand citesc ca tratamentul sotului nu prea da rezultate... Oare nu asi putea sa te ajut cu ceva? Mama unei prietene f. bune, medic balneolog de fapt, face si tratamente cu acupunctura. Pe mine m-a ajutat cand am avut o data sinuzita. Daca crezi ca asi putea sa-ti fiu cu folos, scrie-mi un pm.
Lariana, imi pare foarte rau ca a trebuit sa iei aceasta decizie. Cum spuneau si fetele, iti respect decizia si iti doresc sa iti revii cat mai repede .
Trebuie sa inchei, nu mai reusesc sa va scriu la toate. Incerc sa revin mai tarziu. Drespre mine atat doar, ca am primit viroza asta sau ce o fi, si acuma stau in c.m. pana inclusiv luni, cand il interneaza pe sotul meu pt operatie. Marti va fi operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Adela multa sanatate sotului tau!Doamne ajuta sa treaca cu bine peste operatie!
Chantal



Mirela5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela ti-a mai trecut raceala? Si copiilor? Cred ca ai emotii pentru operatia sotului, iti tin pumnii sa reuseasca si sa se faca bine cat mai repede


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Adela, bafta multa cu operatia si sa scapi cat mai curand de viroza, ca tare a fost nasoala anul asta!


Mari 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor sunteti toate niste scumpe!Am intrat scurt sa va spun ca mi-au venit acum uratii si ma bucur fff mult ca stiu ca organismul meu "functioneaza"normal inca pentru ca am speriasem putin.Nu am prea mult timp astazi dar va multumesc pt toate measjele voastre!

Mergi la inceput