durerea unei pierderi de sarcina (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Michelle, multumesc pentru incurajari
A fost o eroare a asistentelor care mi-au aspirat fetita de secretii, cu atata zel incit i-au spart capilarele pulmonare si s-a inecat cu propriile secretii. Fetita a scancit o data si apoi au tot aspirat-o pana cand.....
nu m-am programat la doctor inca. Am facut testul in ziua 41 a ciclului nedumerita ca nu mai vine. joi vreau sa ma duc la medicul de familie. Despre medicul ginecolog mi-e foarte greu sa spun ca l-am ales. La prima sarcina am probat aproape toti medicii din zona, dar se pare ca n-am avut noroc. E adevarat ca ma incearca spaima din cand in candsa nu se repete povestea sau sa para alte probleme, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult.

Cristina sunt din Focsani. Multumesc de incurajari.

Pepsi, multumesc! Da, am nascut natural.

Lia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lia, sunt socata!!!!Cum se poate intimpla asa ceva???!!!!!!
Chiar au fost niste criminali. Of, doamne!

Cristina, 10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Lia nu pot sa cred cata incompetenta!Doamne,este inadmisibil!Imi pare nespus de rau!
Este normal sa-ti fie teama,tuturor care am trecut printr-o astfel de durere,ne este teama,dar tot ce putem face este sa ne rugam si sa speram ca de data asta va fi bine!Fii optimista!




Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Da Cristina s-a intamplat din pacate. Desigur daca neonatologul ar fi catadicsit sa fie prezent in sala la o nastere prematura, poate nu s-ar fi intamplat. Am fost si raman socata de cata indiferenta exista in spitalele romanesti!
Din cauza asta mi-e foarte greu sa ma hotarasc unde sa-mi monitorizez sarcina si unde sa nasc. As prefera un spital particular unde sa dau cat cer dar sa stiu ca sunt atenti si responsabili. Din pacate nu exista sa ceva prin zona dar prospectam piata.

Lia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, merci si eu abia astept sa vad ce este!

michelle, merci mult ptr articol, ma lasa muta durerea ta, imi aduc aminte de o prietena a mea din facultate care a murit la 19 ani in accident de masina, sau de o alta prietena ce si-a pierdut fiul la 24 ani de tumoare pe creier, era medic, si alte exemple triste, asta ca sa zic ca in viata se intimpla atitea, si din pacate nu sintem intrebati ce si cum, se poate intimpla orice chiar si dupa ce duci sarcina la capat si ai copii sanatosi! nu putem trai cu frica toata viata!mult curaj!

Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina de ce nu dormi la ora asta? Nu mai mergi maine la serviciu? Odihneste-te!



Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Blueeyes, mie mi-au aparut simptomele de sarcina la 7-8 saptamani in ambele sarcini. Nu te stresa daca n-ai inca simptome. E devreme inca.

Michelle sa stii ca si noua ne-a fost frica a-l vedem pe Matei si tot asa ne-au spus ca e perfect si ca sa nu ne fie teama. Sa stii ca eu nu regret. Macar a stat la noi in brate pana cand s-a terminat. Iti doresc putere si curaj si pana la urma sa fie bine. Pupici!

Fetelor eu nu va cunosc prea bine dar vroiam sa va felicit pentru cum vorbiti despre ce vi s-a intamplat si cum va sustineti una pe alta. E un fel de terapie si eu cred cu putere ca asta ajuta. Pe mine una m-a ajutat sa vorbesc despre durerea mea. E parca mai usor cand o impartasesti. Mie cand mi-au spus la doctor aici ca exista grupuri de sustinere (cam ce facem noi virtual) m-am strambat...am zis ca n-am nevoie. Dar culmea ca exact asta am facut cu DC-ul: am povestit.

Mai intreba cineva cat sa astepte dupa o pierdere in luna mica. Aici in Canada cei mai multi medici recomanda 2-3 luni. Unii zic chair 1 luna...dar parca 1 luna e prea putin.

Ne doresc la toate sa ne vedem cu copilasii sanatosi in brate :)!

Va pup!
, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Mirela sunt optimista din fire. Dar socul a fost imens. Am avut noroc de un sot minunat care m-a ajutata sa trec peste durere, si m-a incurajat sa pornesc din nou la drum. Daca pana acum ne doream numai un copil acum vrem cel putin doi. Viata este asa de fragila!!!

Lia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, esti o scumpa, m-ai facut sa rid!!!
Normal ca merg la serviciu, dar astazi m-am simtit mai bine si am chef de "vorba". Si sotul se joaca de zor pe calculator si se aud numai impuscaturi prin toata camera, asa ca mai stau si eu un pic pe net. Oricum, am grija sa nu depasesc ora 12, ca pe urma e jale la trezit maine dimineata.

Cristina, 10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Flavia, multumesc! M-am vazut pe listuta.

Lia, 5+

Mergi la inceput