durerea unei pierderi de sarcina (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

LAURA IOANA-La multi ani cu sanatate sa iti dea Domnul tot ce doresti,zile senine si fericire LA MUUULTI ANI sa traiesti!!!!LA MULTI ANI IOANA si sa ai parte numai de bucurii toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia, eu am primit tratament pentru relaxarea uterului, pentru a opri eventualele contractii, nicidecum pentru maturarea plamanilor lui bebe. Si asta desi stiau ca voi naste prematur inca din sapt 26! Mi-au dat acel tratament abia cu 30 minute inainte de nastere, intramuscular, dar oricum nu a mai avut nici un efect pentru ca am citit ca e nevoie de 24-48 de ore ca acest tratament sa-si faca efectul. Mi l-au dat asa, ca sa nu zic ca nu l-am primit. Oricum, dupa nastere i-am spus medicului: nu trebuia sa-mi administrati acel medicament pentru maturarea plamanilor copilului din timp? Ti l-am dat inainte de nastere si am amanat nasterea cu jumatate de ora ca sa apuce sa ajunga un pic si la copil a fost raspunsul. Nu i-am mai zis nimic pentru ca nu merita, oricum, din discutiile avute cu mine si-a dat seama ca stiu mai multe decat si-ar dori el sa stiu si ca stiu ca a facut o greseala enorma fata de mine si fetita mea. Totul a fost insa prea tarziu... Oricum, in cazul meu se mai putea face ceva: si daca mama nu primeste acel tratament cu corticoizi inainte de nastere, el se poate administra copilului dupa nastere, fara nici o problema. Insa doctoritele neonatolog din Arad nu au vrut, nu stiu de ce. Oricum nu pot sa ma gandesc decat ca or fi zis ca daca fetita mea are zile traieste, daca nu, fie ce-o fi, ele nu se streseaza prea tare sa o ajute. Asta a fost atitudinea, asta-i rezultatul si ce-i mai rau ca nici sa ma razbun pe ele nu pot pentru ca legea nu tine cu omul de rand in tara asta!
Din pacate vad ca nici Ileana nu are parte de un tratament prea grozav din partea medicilor de acolo. Oare ce vor oamenii astia, totusi, ca sa-si faca treaba? Auzi ca nu te primea pt 2 picaturi, dar ce, cand te primea, cand era deja prea tarziu, Doamne-fereste?! Ar trebui sa li se schimbe numele astora din doctor in criminal de meserie! Uf, ce-i urasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Am uitat sa-ti multumesc pentru articol, Flavia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Laura, LA MULTI ANI!!!!
Iti doresc din suflet sa ai parte de sanatate, fericire si bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Chantal, mi se rupe inima cand ma gandesc la ce ti-au facut criminalii... Corect spus, schimbarea numelor din "doctor" in "criminal de meserie". Nu inteleg, cum pot fi asa de indiferenti? Sau poate chiar cu buna stiinta infaptuiesc aceste lucruri???
Sper din suflet ca tu sa-ti gasesti linistea cat mai curand si sa poti lasa pe DD sa faca dreptate atunci cand stie El ca trebuie. Tot raul facut se intoare inapoi, la fel ca si binele. Cei care ti-au facut asta, or sa plateasca cu siguranta. Tu nu-ti mai fa sange rau, incearca sa iti linistesti sufletul. Ai grija de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Multumesc, draga Della . Sper ca se va face dreptate odata, numai asa pot sa-mi mai gasesc linistea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI Laurici!!! Iti doresc un an mult mai bun,cu multa sanatate si implinirea dorintelor!

Ileana din pacate suedezii nu sunt nici ei mai de Doamne ajuta.Joi aproape aveam lacrimi in ochi dupa ce m-am intors de la doctor...Pur si simplu a refuzat sa ma trimita la spital pt. o ultima reevaluare a modalitatii in care voi naste pe motiv ca am o sarcina fara probleme.Asa ca se pare ca ma obliga foarte indirect sa nasc vaginal dupa doar 12 luni de la cezariana...As fi dorit sa am posibilitatea de a alege si eu ca in alte tari...

Daca placenta ta e joasa si posterioara e mai usor sa ti se faca cezariana decit daca ar fi fost anterioara.Singerarile din trim II cica sunt specifice placentei joase.Daca totusi nu acopera total sau partial cervixul ar fi mai multe sanse de ridicare.Au dreptate insa ca nu se poate prevedea nimic dinainte. Tie ti s-a facut cumva eco morfologic prin sapt.12-16?Daca nu, nu ma mira ca nu au observat placenta joasa.

Mie mi-a trecut prin cap sa ma reped in Romania sa nasc prin cezariana la o maternitate particulara, dar...sotul spune ca este exclus.

Flavia si eu cred in varianta cu autosugestia.Fiindca data trecuta bebele meu nu a vrut sa se intoarca si a ramas in pozitie pelvina(asta a fost defapt si motivul cezarienei mele)acum am tot "vorbit" cu el sa se intoarca, chiar si sotul s-a "rugat" de el, si se pare ca a fost cu folos.Poate vorbesti si tu cu placenta, ca cine stie...? Si eu stiam ca daca acopera in totalitate colul ar fi mai putine sanse de ridicare,totusi se poate si se intimpla la multe gravidute.

In sapt.10 placenta este inca foarte intinsa si de multe ori pare joasa, de aceea probabil nu s-au pronuntat asupra ei la vremea respectiva.De-abia din sapt.12 in sus se poate observa mai bine la eco morfologica.

Michelle81, ce bine ca a venit menstruatia asa cum trebuie.

Chantal si aici medicii se acopera unii pe altii daca se intimpla ceva, spunind ca este o "greseala de estimare" si se poate intimpla oricui, medicina nefiind o stiinta prea exacta,.Bineinteles, cei care sunt in masura sa evalueze situatia ca "specialisti" tot medicii lor sunt, asa ca in Europa nu e ca in USA cind medicilor le este teama cu datul in judecata si plata asigurarilor mari.

Mirela la a doua sarcina nu am avut nici o alta simptom in afara de amenoree in primele 4 luni.Astept sa citesc vesti bune cind te vei duce la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle Adela Mariana multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute, dar va trebui sa ma felicitati si pe 8 ianuarie, ptc atunci e ziua mea de nastere

Nu am mai fost la dr, a ramas pe luni. Maine imi fac ziua si am o multime de invitati! Ce-mi place sa primesc cadouri

Oricum azi m-am certat iar tare cu sotul, dintr-un motiv de kkt a starnit un mare scandal....de-mi vine sa-l toc!


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irda, merci mult ptr laudele la adresa lui Dominic, esti mare figura, chiar ziceam cu sotul meu ca sper ca sa nu-mi vina cu vre-o ciudatenie (asiatica, mulatra, etc) pe acasa, desi nu sint rasista, dar nu mi-ar prea placea o nora chinezoaica! pacat ca Daria ta nu e prin zona.....zici ca sint o gravi care arata bine, pai atunci ce sa zic de tine, ca esti ca un fotomodel in pozele alea, din pacate am cam 10 kg in plus fata de prima mea sarcina......cu Dominic am luat 21 kg, am scapat de tot in afara de 5 kg cind am ramas a doua oara, si apoi in 3 luni am pus 4 kg, de care nu am scapat cind am ramas a treia oara....dar lasa ca termin cu facutul de copii, si ma bag din nou pe regim si sport!imi pare tare rau ca esti bolnavioara, ai grija de tine, si multa sanatate!

ileana, cum spune Mariana, poate ca placenta nu era jos la celelalte eco nici la tine, e bine ca e posterioara, e mai usor de facut cezariana. vezi ca ti-am trimis pe mail un articol interesant despre placenta asta joasa, si sfatul meu e ca nu tre sa mergi in Romania, dar ca trebuie sa te informezi de tot inainte sa mergi la medic, eu asa fac, si merg cu articolul la mine si-l intreb ce si cum.nu te lasa pe mina lor, freaca-le ridichea ca atunci cind vad ca ai ceva in cap sint mai atenti!

chantal, cuvintele nu mai au rost sa-ti spun cit de rau imi pare ptr tot ce ti s-a intimplat, prietena mea a nascut prematur la 36 saptamini, si nu au mai avut timp sa-i mai dea medicamentul, dar au salvat micuta, a trecut si ea prin mare stres, credea c-o va pierde, dar au fost ff buni neonatologii si au salvat-o!dreptate se face tot timpul, asta e clar, daca nu in viata asta in viata de apoi sigur! lasa ca vor plati criminalii!

mariana, imi pare tare rau ca nenorocitii aia nu te lasa sa alegi, poate din cauza ca e ok ca sa nasti normal, poate-si mai schimba opinia, nu te necaji, cine stie uite si in Romania cite se intimpla!in legatura cu autosugestia, ai dreptate, atita am amenintat placenta asta......ridea sotul de mine....vom vedea daca urca sau nu!merci de info ptr intrebare, nu stiam, da de aia inseamna ca nu mi-a zis nimic de placenta la 10 sapt. cind stau mai mult in picioare, ma iau niste dureri de burta, de tot, ca tre sa stau jos, cu Dominic nu am avut asta, sa fie de la placenta?

fetelor, sa vezi si sa nu crezi, am visat azi noapte ca am vorbit cu nana la telefon si o intrebam daca e gravi, si ea mi-a zis ca nu stie, dar ca nu i-a venit ciclul, si eu i-am raspuns, pai nu ti-am zis eu ca vei fi gravi?ca vine Mosu si la tine? si aici s-a oprit discutia, dar eram atit de fericita in vis, Doamne sper sa fie de bine!



Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laurico, un mare si din suflet LA MULTI ANI, de ziua numelui miine, iar de ziua ta te felicit luni! sa-ti iasa masa bine, si sa ai cit mai multe cadouri, uite de la mine cadou ai un pupic!

va pup pe toate fetele

Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput