durerea unei pierderi de sarcina (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mirela, stai linistita . Si eu m-am agitat ca tine ca pana am implinit 6 saptamani nu am avut nici un simptom in afara de sanii putin tensionati. Si din saptamana 7 au inceput! In forta! Asa ca bucura-te de starea de bine pana mai poti ca dupa aia... sa te tii! Si mie imi era frica sa nu fie sarcina oprita in evolutie cumva, credeam eu ca de aia nu am simptome. M-am tot rugat sa-mi fie si mie greata ca sa fiu sigura ca e bine bebe. Dupa aia am inceput sa ma rog sa treaca odata ca nu mai rezistam. Am slabit in primele 3 luni pentru ca nu puteam manca nimic de rau ce-mi era. Abia puteam bea putina apa, si aia fortat ca nu-mi ardea de nimic!
Te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia, si eu am avut placenta anterioara, jos inserata, pana la marginea orificiului intern al colului. Acolo a fost de prin luna a patra cand mi s-a spus prima data si acolo a ramas pana in sapt 34 cand am nascut. Nici nu s-a clintit. Si nici nu am facut chiuretaj inainte de a ramane gravida si nici nu am avut nici o cezariana si nici vreo alta afectiune. Pur si simplu fara explicatie.
Nu vreau sa te sperii dar la mine asta a fost singura problema in sarcina, pozitia placentei si din cauza ei bebe nu s-a putut aseza bine, pana prin sapt 32 a stat in pozitie transversala, apoi in sapt 33 s-a asezat in pozitie pelviana. Mi-a spus medicul ca e totusi mai bine pelvian decat transversal si se vede ca copilul a incercat sa se intoarca in pozitie normala dar nu a putut din cauza placentei gresit inserate. Din cauza pozitiei placentei si implicit a copilului, uterul a devenit tot mai tensionat pe masura ce copilul crestea si nu avea loc suficient in pozitia in care era (transversal), si m-au trecut pe tocolitice sa mai relaxeze uterul. Altfel, era risc de avort, apoi risc de nastere prematura. Oricum, placenta mea jos inserata s-a decolat prematur, ceea ce mi s-a spus ca e normal la astfel de placente si din cauza asta am ajuns sa nasc prematur, altfel nici eu nici bebe nu am fi avut nici cea mai mica problema.
Normal, din luna a sasea mi s-a recomandat repaos prelungit la pat si fara sex. Asta pana la sfarsitul sarcinii.
Tu mai lucrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mari, ce mari sunt deja nazdravanii tai! Te cred ca nu mai ai rabdare cu miscarile, si eu as fi vrut sa miste mai mult de la inceput si daca se putea non stop, nu m-as fi suparat. Numai asa, de placerea mea. Dar mai trebuie sa si doarma, saracii, altfel cum cresc mari?
Mai mergi la servici sau ai ramas deja acasa? Cred ca ar fi bine sa stai mai mult prin pat, sa te odihnesti, chiar daca te plictisesti, pentru binele celor 3 minuni ale tale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle, ce bine ca au venit uratii. A fost doar o intarziere, mi s-a intamplat si mie si nici nu e ceva iesit din comun la cat stres am acumulat in noi, cata suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Nana, n-ai mai trecut de mult pe la noi. Te asteptam cu o veste buna
Lariana, sper ca vom reveni la ganduri mai bune pe viitor ca deocamdata numai ganduri negre imi trec prin cap.
Della, e cam ciudat ca in jumatate de an nu s-a vindecat o fractura. Nu ma prea pricep dar parca auzisem ca la diabetici nu se vindeca prea bine ranile. Are sotul tau diabet cumva? Ma ierti pentru indiscretie, sper sa nu te superi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia si Chantal va multumesc ca incercati sa ma faceti sa ma simt mai bine. Acum mi-am adus aminte ca si la prima sarcina simptomele au aparut putin mai tarziu,si testul l-am facut la 1 sapt. de intarziere si de asta mi s-a parut ca atunci au aparut mai repede.Oricum am avut o sarcina super usoara din acest punct de vedere,doar usoare greturi dimineata si atat,din pacate au fost alte probleme mult mai mari.
Va



Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pai ai vazut mai mirelush, daca te pui si gindesti logic, oricum nici o sarcina nu seamana cu alta, eu, sint la a treia, si toate au fost diferite, asa ca nu inseamna nimic simptomele astea, si cum spui si tu, la prima ai aflat mai tirziu, ei lasa ca va fi bine, relaxeaza-te!

chantal, merci mult de informatiile ce mi le-ai dat. eu, prima eco am facut-o la 10 saptamini, si dr nu mi-a zis nimic c-ar fi ceva cu placenta, la 14 saptamini mi-a zis la eco de translucenta nucala, ca acopera in totalitate colul(sincera sa fiu cazurile cind s-a mai ridicat placenta nu acoperea in totalitate colul), deci mi s-a facut tare frica, i-am zis care sint riscurile, a zis, ca nastera inainte de termen prin cezariana. nu-mi place ca vroiam neaparat sa fie natural, dar mi-a zis, ca pina in saptamina 32 nu se pune diagnostic de placenta praevia ptr ca are timp sa se ridice. acuma eu stiu, am avut saptamina aia cind m-a durut tare burta si apoi am inceput sa ma simt tare bine, la mine in cap e ca a migrat placenta la locul ei, dar fizic nu stiu, voi vedea, si voi merge in 10 la medicul meu(ca nu el mi-a facut trimpul test) si-l voi ruga sa-mi explice tot! mai demult am citi o carte, puterea mintii ii zicea, m-a impresionat, totul e la noi in cap, corpul doar urmeaza, imi concentrez toata energia pe placenta aia care are interes sa migreze, ca eu, copilul asta nu-l voi mai pierde. voi vedea cum evolueaza totul, va tin la curent oricum ce si cum! am mari sperante ca la eco urmator imi vor zice ca e mai bine, ca s-a mai miscat sus cumva, si mai ales sa aflam sexul si sa ne mai dea poze cu bebe!ai incercat sa practici tehnici de relaxare? sint ff utile pe mine m-au ajutat ff mult. da, eu merg la munca, mai ales ca jobul sotului se cam clatina.....dar daca trebuie sa opresc munca ptr sanatatea copilului am s-o fac, vindem casa visurilor noastre, ca nu vom mai putea plati ipoteca, si ne vom
descurca, dar numa in caz de extrema necesitate!

acuma chiar ca e prea mult fetelor, da ce faceti mai? nana, andreea, ella? mai lasati distractia si intrati sa aflam vesti de la voi!


Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chantal, tot cautind eu de placenta asta, uite ce am gasit, En cas de grossesse de moins de 34 semaines d'aménorrhée, une corticothérapie par voie veineuse est proposée pour accélérer la maturation pulmonaire du fœtus (ce qui permet d'éviter certains complications néonatales, dont la maladie des membranes hyalines). adica zice ca in caz de sarcina de mai putin de 34 saptamini de amenoree, o corticoterapie prin vene se propune ptr a accelera maturarea plaminilor fatului(ceea ce permite de a evita unele complicatii neonatale printre care boala membranelor hialine), tie ti-au dat acest tratament, ce ai scris tu mai sus e asta?


Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Flavia, ai o scumpete de baiat!
O sa fie vai de fete ...cand s-o face mare si-o da iama in ele! Nu le dau nici o sansa!
Iar tu arati tare bine gravidutza!

Ma duc la nani, ca ma paste si pe mine o raceala! Al meu e pe antibiotic si in generozitatea lui cred ca mi-a pasat-o si mie......sper ca macar dari sa scape..offf!

Pupam fetele, fara exceptie si imi pare tare rau ca nu reusesc sa va zic o vorba -doua la fiecare!!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mariana am inteles ca o sa ai o fetita? Ma bucur pt ca stiu ca asta iti doreai. Mai ai un pic.
Despre placenta nu prea stiu ce sa zic, mi-a aratat ca e aproape de cervix, era ceva distanta intre ceea ce mi-a aratat, dar nu mi-a explicat prea multe (sa inteleg ca e de bine?) si mi-a spus ca e in spate (back) si asta e bine. La celelalte eco de pana acum mi-a spus ca placenta e bine. Drii nu pareau ingrijorati, desi cand i-am intrebat au zis ca nu se stie niciodata daca va urca sau nu.
Laura ai fost la dr?
Chantal da, se pare ca am placenta jos. Nu stiu prea multe despre asta si drii astia sunt grabiti mereu si nu imi explica prea multe. Am stat 5 ore in spital pana m-a vazut un dr si apoi 5-10 min consultatia si zicea ca in mod normal nu ma primea pt 2 picaturi, dar avand in vedere antecedentele s-au indurat.
Flavia iti tin pumni sa mearga bine la control si cu Dominic sa scape de alergii. Eu am eco pe 18 si vreau sa vad ce spune si specialistul despre asta. In general sunt optimista, dar apoi ma gandesc ca asa eram si cu Ariana pana in ultimul moment...Nu prea stiu ce sa fac, pe de o parte imi spun ca va fi bine si sa ma las pe mana dr-ilor, apoi imi dau seama ca asa a fost si data trecuta... Sotul meu zice ca mai bine mergem in RO, dar mie imi e cam frica si de drii de acolo la cate am auzit.
Mirela mai bine sa nu vina greturile...a fost asa de bine fara ele.
Della multa sanatate tie si sotului.
Nu mai asteapta nimeni rezultatul zilele astea? Pt cine sa facem galerie? Nana? Andreea?
Michelle ma bucur ca te-ai linistit.
Mari

Ileana 22+
my baby

Mergi la inceput