Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 29
rali spune:
Daconst - ce imi place de tine- pana pe 31 decembrie de abia miscai si acum activitate la greu- ce sa mai inteleaga baietelul tau
. Sunt curioasa cand se hotaraste sa vina dragul de el. Si eu tot baietel astept si daca la tine merge faza cu miscarea o voi pune si eu in practica la 39 de saptamani (la fetele cu bebeluse se pare ca nu a functionat si ma refer la Aelita si Gabriela)- mai ales ca am inteles ca baieteii sunt un pic mai puturosi si se lasa asteptati.
Raluca 36 fix 
rali spune:
Ruxi - povestea ta - asa cum am mai spus- imi place atat de mult si imi da incredere. Multumesc!
Raluca 36 fix 
A.Alina spune:
Ruxi, tu sigur ai nascut in Romania? Parca nu recunosc nimic din ce povestesti tu : saloane curate, patut in salon, asistente care refuza spaga...!!!
Alina
36+
rali spune:
A.Alina- si in Brasov de aproape 1 an iti aduce bebelusul in salon daca nu sunt probleme si am intalnit si eu asistente care refuza spaga...
Se pare ca suntem pe drumul cel bun...
Raluca 36 fix
ruxi spune:
Da,
, e vorba despre Municipal.![]()

Ruxi 27+
si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Concediu vara 2006
R_MARCE spune:
Pup fetele din nou...
Proaspete mamici... FELICITARI!
Doaaamneee...ce repede vin bebeii! O zi am lipsit si ...iar avem citiva noi veniti. E suuuper! De abia astept sa scap si eu...
Am fost la Iosup azi. Bebelina mea e o grasunica. Are 2.4 kg si aprox.44 cm. E cu 2 sapt mai mare (adik k dezv e in sapt 34+). Acum s-a modificat iar DPN-ul
...eu nu stiu ce sa mai cred. Teoretic e 23 febr iar practic, conform eco de azi, e 13 febr!
Ziceti-mi si mie, va rog...la ce sa ma astept? Care DPN e aproape de realitate? Sa nu imi spuneti k o sa vad cind ma apuca, pt k eu nu stau pina ma apuca
...as vrea sa imi programez ceza si inafara de asta, "tati" e plecat din tara, vine kiar atunci si ...nu stiu cind sa ii zic sa vina. Mi-e teama k nu mai gaseste bilet la avion dak ii zic prea tirziu. Trebuie sa imi fac planu' k tiganu'
(si la gineco ajung tocmai peste 2 sapt).
Marce
32+
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006
Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!
oana_bucur spune:
Buna seara, fetelor. Sper ca ati trecut cu bine in noul an. Trebuie sa fac si eu o mica razie ca sa vad cine a trecut de la gravidutza la mamica. Ma indoiesc ca voi reusi sa reiau cat ati scris de la craciun incoace.
Daconst vad ca te tii bine si imi place asta.
In rest...noi am cam trecut brusc la o noua faza...am facut greseala sa scap si la prajituri in astea 2 sapt si cele 10 kg ale mele laudate s-au transformat in 14 (cred ca ma ciocaneste un pic doctorelul dar din pacate, recunosc ca resimt schimbarea brusca de greutate); mai avem senzatia ca ni se rupe burta, si am ajuns sa avem o stare adormita destul de mult ceea ce inseamna ca am ajuns sa dormim si in timpul zilei fara a ne veni sa ne mai ridicam din pat. Ceva mai greu si cu respiratia...dar inca ne descurcam. Am ajuns intr-un final sa iubim dusurile si sa ne tot delectam cu ele si cate o ora-doua. Din pacate am devenit putin cam ursuzi caci nu mai suntem asa de sociabili...preferam tot patul si cam atat...
Va pupacesc de revenire si ptr un nou an bun si dau o raita sa vad cine a nascut pana acum.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
megbeng spune:
marce, cu DPN-ul ideea e asa: e valabil cel calculat de la UM! doar ca unii bebelusi vor fi la nastere mai mari decat altii, de aceea si diferentele la masuratori si "DPN-ul" dat de ecograf, in functie de dimensiunile lui bebe...si eu o intrebasem pe dr mea acelasi lucru, ca din DPN 18 feb cat am dupa UM, la penultima eco ajunsese 7 feb.
felicitari pentru bebelina dolofana!!
ruxi, si eu tot la municipal o sa nasc, asa ca mare bucurie mi-ai facut cu ce ai postat!daca ti-ai descarcat cartile din contul comun, e una din ele "totul se intampla pana la 6 ani" in care e dezbatuta si problema asta, a fratiorului nou-venit in familie..stai sa ma uit..asa, la pagina 46...mie mi se par pertinente sfaturile, vezi daca o sa vi se potriveasca si voua!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Liuda spune:
un capitol nou cine face?
eu nu stiu cum
cine stie - hai repede! ca ne da afara de aici.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 3 zile
adinush spune:
Hai ca iar am facut mai multe...stiti voi cu copilul cu prea multe moase...
Eu stiam ca nu poti sa stergi primul mesaj....poate moderatorii?
Adinush
39+ cu
- Ingrid-Eileen