Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Deci...aici este un alt nou capitol 49.
Se pare ca al marianei a aparut dupa al meu ca are niste stelutze din cauza ca are acelasi titlu dar nu stiu cum se poate sterge unul dintre ele si care...

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adinush stelutele le pusesem eu in mod "expres" ca semn de "recunoastere" sa gasim mai repede capitolul.
Am reusit sa-l sterg dupa ce am sters si mesajele aparute dupa postarea lui.

Mariana 32+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Haricleea prin ce neplaceri ai mai trecut si tu! Noroc ca si neplacerile sunt trecatoare. Vor veni si zile mai bune si nu vei mai avea probleme cu furia laptelui si alaptatul.

Liuda, imi inchipui ca nu mai ai ce face la o cicatrice. Insa ma gandeam eu ca daca pielea in zona se intinde asa de tare si da sa se crape, cum sunt si vergeturile, ma gandesc ca crema de galbenele de plafar ar fi buna. Eu din fericire nu am facut vergeturi si nici nu m-am omorat cu hidratarea pielii – n-am suportat mirosurile de cosmetice multa vreme. Tarziu, prin luna a 5-a, cand de fapt a inceput si burtica sa se vada mai binisor, mi-am dat cu ulei de masline si apoi crema de galbenele. Pe langa buric am cateva capilare sparte, ceea ce inseamna ca e perfect in comparatie cu alte gravidoase.

Salina felicitari! Ai scapat de grija nasterii. Sa te intorci repede acasa cu grasunica :)

Elena

Mergi la inceput