Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

asa, mi-am amintit ce vroiam sa va intreb: ati citit cartile din mailul comun? cat de utile vi se par? intra in contradictie cu alte lecturi de pana acum? (ma gandesc mai ales la cele despre educatie...).
mie mi se par extraordinar de utile si sper sa reusesc sa aplic cat mai mult din ele ..nu le-am terminat inca pe toate, dar daca bebe vine la termen sper sa fiu si cu toate lecturile la zi.

am mai gasit de cumparat o carte de francoise dolto: "ce spunem copiilor" si mi-au placut majoritatea ideilor de acolo (plus ca am citit-o mult mai usor, tinand cartea in mana si nu stand cu ochii in monitor).

a doua intrebare: cat stiti voi ca e ideal sa fie umiditatea in camera lui bebe? eu am gasit ca 60-70%, dar higrometrul nostru indica valori normale intre 40-60% (o fi pentru adulti??)..acum de ex umididatea la noi e 50% iar mie mi se pare taaaare uscat, asa ca o sa cumpar si umidificator..voi ati luat? de care, de la ce firma, ca am vazut preturi intre 70 RON si 450 RON..

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Salina la multi ani!
recuperare rapida si bb sanatos si mancacios
incepem iar cu nasterele?
]

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

La cate fete suntem cred ca acum incep sa curga bebelusii si mai multi intr-o zi ..mama ce fain! abia astept sa avem cel putin 2 nasteri pe zi ..bineeee...cu pauzele de rigoare ca sa ne tragem sufletul de atata sarbatorit

35+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da ce liniste e pe aici....nasteti, faceti pregatiri, somnici, de astea, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Fetelor ce faceti fetelor

M-am intors acasa si acum ma chinui sa citesc din urma. O sa imi ia vreo 2-3 zile.

Am si eu o rugaminte ca eu sunt mai tare de cap: explicat-mi pt a nspea oara cum sa fac sa pun si eu niste poze. Ca am poze cu bebe si ma mananca sa le postez sa le vedit si voi dar binenteles ca nu mai stiu.

Va pup si va mai scriu cand am 2 min libere> Deocamdata nu stiu unde s ama impart: bebe, stat in pat cu gheata, umblat si somn.

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Salina sa va traiasca grasunica!felicitari si refacere rapida!

Sabina si eu tot la ambasada i-am facut certificatul de nastere numai ca la noi poti sa il faci pana la varsta de 1 an,dupa aceea trebuie mers in tara daca vrei sa-l obtii.traducerile le-am facut in tara si mi-au fost trimise cu Dhl-ul si am ajuns fff ieftin.iti dai seama ca nici mie de la ambasada nu mi-au spus nimic de alocatie.cand am ajuns in tara am aflat de la o tipa care lucra la primarie.oricum dupa varsta de 7 ani nu mai beneficiaza de ea pt ca este o lege prin care copiii care nu merg la scoala nu mai beneficiaza de alocatie(carnetul de alocatie fiind eliberat si stampilat la scoala).in Japonia copiii care au dubla cetatenie pot fi beneficiari si de buletin si de pasaport,asta pana la varsta de 20 ani cand sunt obligati sa renunte la una dintre cetatenii.cetatenia romana chiar daca renunti 1 data la ea poti sa o redobandesti,exista o lege.

Dana cu siguranta nu e dopul.e scurerea vaginala normala din timpul sarcinii amestecata cu sange de la control.dopul e gelatina-gelatina e imposibil sa nu-l recunosti.oricum iti tin pumnii sa se produca marele eveniment cat mai repede!

AMR 7,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Salina, Elenita! sa fiti sanatoase si bebelusele sa creasca mari si frumoase.

Raluca 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

sraluca- intri pe contul mamicile_ianfebr2007 (vezi prima pagina albumul nostru de familie)
Upload Photos

Step 1. Add photos to: sraluca
Step 2. Click "Browse" to find photos on your computer (JPEGs only.)
....
start upload/ continue/save/Dupa aceea selectezi albumul tau din partea stanga si daca vrei sa fie publice intri la share/album/permissons si dai public.

sper ca m-am facut inteleasa... (explicatiile nu sunt puctul meu forte
)
Raluca 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia si Dana mie consulul roman mi-a explicat ca numai persoanelor cu domiciliul stabil in Romania li se poate elibera buletin.Asta deoarece buletinul reprezinta dovada domiciliului in Romania, pe cind pasaportul, nu.

Eu am predat buletinul cind mi-au pus stampila de domiciliu in Finlanda pe pasaportul romanesc la Ambasada Romaniei. Fara aceasta stampila nu imi eliberau nici un act de la Ambasada, ar fi trebuit sa ma duc in Romania.Stampila m-a costat vreo 50 de euro.

Tocmai am primit raspuns la intrebarea mea cu alocatia copiiilor cu dubla cetatenie.

ORDONANTA DE URGENTA nr.148 din 3 noiembrie 2005
privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului, care a fost aprobata prin lege data de parlament.

Art. 7. - Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se acorda în situatia în care solicitantul îndeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a) este cetatean român, cetatean strain sau apatrid;
b) are, conform legii, domiciliul sau resedinta pe teritoriul României;
c) locuieste împreuna cu copilul/copiii pentru care solicita drepturile si se ocupa de cresterea si îngrijirea acestuia/acestora.

Drepturile la care se face referire sunt: indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 respectiv 3 ani, stimulentul pentru cine se intoarce la munca inainte de implinirea varstei de 2 respectiv 3 ani si alocatia de stat pentru copii.

Sabina 36+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

FELICITARI Salina pt grasunica pe care ai adus-o pe lume!!!

Roandre cred ca se pregateste dragul de el. ma bucur ca ti-ai mai revenit. e nasoala faza cu bona chiar acum, dar astia sunt oamenii...

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput