Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 26
Liuda spune:
neata !
fetelor ce o fi dar ma trezesc cu durere de cap pe partea dreapta! Si greata!!! Mama ziceam ca am scapat si na, iar greata!!! bbbrrrr si chiar ma doare juma de cap... o fi ceva? la birou toata lumea m-a visat ca am nascut! Alta treaba nu aveau. diseara la 5 sant la dr. ca m-am programat la cabinet ca sa nu o caut dimineata prin spital... afara e jale si cainii sant la adapost!
eu sant la birou... incet incet dar merge treaba, ma apuc sa fac curat printre hartii ca sa poate lumea gasi de ce are nevoie.
elena_mvl - zici tu de crema de galbenele dar la o cicatricie veche de 22 de ani nu mai faci nimic... nu se mai cicatrizeaza, numai ca nu e pielea elastica din cauza ei si nu se intinde - astfel se rupe.
daconst - mama iti vine vremea, vezi sa fii cea mai tare din parcare! Eu sant cu tine sa stii.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 3 zile
aiska spune:
Felicitari noilor mamici!
Dana chiar daca este dopul, la unele gravide dureaza pina sa li se declanseze travaliul,citeva zile sau chiar 10 zile.Cum aveai colul la ultimul control?
Haricleea imi pare asa de rau ca a trebuit sa ai atitea neplaceri. Important este ca ati reusit sa treceti totul cu bine.In Finlanda daca ai reactii adverse la anestezie, in viitor trebuie sa le mentionezi si sa-ti dea un alt tip de anestezie.
Octavia lui Joel i s-a eliberat certificat de nastere de la Ambasada Romaniei in Helsinki, m-au cam costat drumul si formalitatile.Iti inchipui ca am facut cam 800 de km pe drum, fiindca romanii nu elibereaza nimic pina nu te prezinti personal la anumite ore in anumite zile din saptamina cind au dumnealor program cu publicul.Nu mai zic de traduceri si supralegalizari.Nimeni nu mi-a pomenit de dreptul la alocatie.Cind am fost in primavara acasa nici nu m-am gindit ca un copil care nu locuieste in Romania poate primi.O sa intreb si la legislative pe DC.Joel si eu avem dubla cetatenie amindoi,dar am inteles ca nu am dreptul la buletin romanesc daca locuiesc permanent in Finlanda.
Sabina
36+
mamica lui Aleksi Joel 
alinuk spune:

Fetele, 

sunt asa de fericita sa va dau vestea...
A nascut Salina!!!
Sunt bine si ea si bebelina, a nascut la ora 11 in aceasta dimineatza, o grasunica de 3950g si 53cm pe nume Eva Anne-Marie

Bine ai venit pe lume stelutza mica si ingerash binecuvantat!!!
Salina avea o voce nromala dupa o anestezie generala, n-au fost complicatii, nu se simte decat un pic slabita (nu voma, greturi sau alte d'astea)
Alinuk 35+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
megbeng spune:

salina, sa-ti traiasca bebelina!!!refacere cat mai rapida!!

eva anne-marie, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ii bucuri mereu pe mami si pe tati!!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

eli1977 spune:
bunaaa!!
ce faceti voi pe aici?
Felicitari Elenita!!sa-ti creasca mari puiutele si sa te bucuri de ele in fiecare clipa a vietii tale!!
ce-o face Salina?cred ca a scapat deja, e cu bebe in brate...
Brrrr, cum e afara, imi planificasem niste plimbari azi, dar mai bine la loc comanda.Acasica la puzzle, cat rezist cu capul, ca e taaare greut
va pup
Eli si burtica 35s+
adinush spune:

Felicitari Salina ma bucur sincer pt tine...sigur Eva o sa fie o papusica frumoasa foc cu asa mamica.sa vii repede acasa cu beblina si sa ne pui poze
Adinush
39+ cu
- Ingrid-Eileen
Daconst spune:
Salina,Cristiana,felicitari!!!!

Alinuk,Didialex,multumim.
Liudo,daca plec,te anunt...si stai linistita ca nu va fac eu surprize neplacute.![]()
Aiska,ieri la control colul era moale si deschis 1-2cm,dar nu aveam contractii.Acum nu stiu ce si cum o fi.Eu m-as bucura sa nasc.
La alocatie iti trebuie buletin romanesc.Eu am doar drept de sedere definitiv si mi-au facut si buletin.O sa vad acum la ambasada cum fac certificatul romanesc la bb ca el va avea cetatenie dubla.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
eli1977 spune:
UAUUUUU!Acum am vazut!![red]Felicitari SALINA!!![/red]sa fiti sanatoase si tu si grasunica ta si sa reveniti cat mai repede acasa!
Multumim Alinuk de asa o veste minunata!!!tu ce faci?cum mai esti?ce-ati facut de sarbatori?
pupik,
Eli
35+
roandre spune:
Wow...cel mai mare bb de pana acum! Bravo Salina, te asteptam inapoi acasa cu bebelina sanatoasa si papacioasa!
criss68, din toata lista aia eu zic ca ai nevoie de servetele umede. Pampersul e ok pt 3-6 kg, nu trebuie sa mai iei pt 2-5 kg.
Pompa de muls iti trebuie cam prin ziua a 3-a si poate sa ti-o cumpere sotul in caz de nevoie.
Haricleea, prin cate ai trecut...ufff, ce asistente sa nu-ti arate cum sa scoti laptele afara si sa alaptezi. Bine ca a trecut totul si iti doresc sa nu mai faci mastita...ai grija mare si sa te mulgi mereu dc ai mult laptic.
marinar, hihih...ti-a prezis sotul ca nasti azi sau maine? Incepe saracul sa se pregateasca sufleteste.
Mie mi-au prezis niste prieteni de-ai socrilor ca nasc pe 8-9 ianuarie si acum ma tot zapacesc ca sa am grija...ca saptamana viitoare nasc....hihihi
Cu bona mai m-am calmat...mi-a trecut supararea la cat am plasn ieri.
Eu o am pe mama care ma ajuta f mult (de 2 sapt o am pe Alexia la mama caci a fost in concediu mama) dar lucreaza si o sa vina dupa ce iese de la serviciu. Socra sta la un bloc distanta de mine si mi-a zis si ea ca ma va ajuta (ramane de vazut pt ca in 2 ani si 4 luni cat are Alexia a scos-o afara doar de vreo 5 ori...si asta doar cand era si sotul acasa si putea s-o scoata). Vom vedea cum ne vom descurca!
Lili, mandra mea desi la mama doarme cu ai mei in pat acasa nu are nici o treaba si doarme doar in camera ei. Mai are si a mea crize uneori si de nervi isi provoaca greata pana vomita dar se intampla fff rar. La noi cea mai buna metoda cand nu ne intelegem cu ea este s-o ignoram si s-o pedepsim in camera ei sa stea singura 2 minute (am folosit doar de vreo 3-4 ori metoda asta). Desi nu am batut-o, dc o cert sau ii zic ca m-am suparat pe ea imediat se calmeaza.
Gabriela_s, la ce ora te duci maine la dr? Pe la 10 ajung si eu la spital la control. Poate ne vedem pe acolo!
Utile pt burtici, viitoare mamici

Mimishoru'(2 ani si 9 luni)