Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 25
Daconst spune:
Elenita,felicitari mami...sa-ti traiasca puisorii!

Gabi,Adinush,nici un semn nimic?
Eu azi bag curatenie cu spalat d egeamuri ca nu mai am stare.A,si am gasit ceva din dop dimineata...daca ala o fi fost.Era mai maroniu...cum e ciclul pe sfarsite.
Oare e de la dop sau de la controlul de ieri?
Oricum parca simt ca se dilata colul...serios.Mai ales daca urc asu cobor scari.Saptamana asta cred ca apare bb...parca simt.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
bits spune:
DANA e dopul cu siguranta,sper ca era gelatinos caci daca nu e posibil sa fii avut o sangerare in urma controlului ginecologic si sa o fi eliminat astazi..
AMR 7,KEN(1nov 2004)
Daconst spune:
Aia-i ca nu-mi dau seama.Doar ca nu era rosu...ci asa ca menstruatia la sfarsit.Si parca la fel cu ea de consistenta.
Oricum eu ma agit poate,poate o pun de nascut.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
adinush spune:
Partea nasaoala la mine e ca nu mai am doctor pana luni si nici nu stiu ce-mi doresc mai mult:sa nasc si sa scap cat mai repede sau sa astepte fii-mea pana luni

Eu cu minunata mea bafta...
Adinush
39+ cu
- Ingrid-Eileen
gabriela_s spune:
mai eu am UM pe 30.03...ultimul DPN stabilit de ecograf era 5 ianuarie,desi a tot variat data de la 2 ian la 12 ian (dupa ecograf).dupa rozeta medicului astazi pe 3 cica sunt 40 fix,poate incepe grasunica mea sa bata azi cu pumnii in usa sa iasa
ar fi tare...nici eu nu stiu exact ce mai simt,mai mult frica sau mai mult dorinta sa imi vad bebelusul sanatos in bratele mele...apropos,si pe mine m-a ingrozit povestea laurei-ioana
of...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
40 saptamani

marinar spune:
mai mie mi-a prezis sotul ca azi sau maine nasc. de unde a scos-o nu stiu pt ca nu am nici cel mai mic simptom, dar cica la cat de bine a mers sarcina si el nu a fost stresat cu nimic macar acum sa-l treaca si pe el caldurile stiind ca eu dau sa nasc si el trebuie sa curete masina de zapada, etc.
Adinush si eu ca tine, nu stiu ce vreau, ori sa-mi vad bebelina ori mai stea pana vine dr.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ALINATXA spune:
Neata mamici si burtici,
Ce faceti voi ?Noi suntem cat se poate.lA CAPITOLUL SOMN e jale mare.Nu dormim nici eu si nici bebelusha.In cele din urma am urmat sfatul medicului si am luat pastila de somn insa mai mult de 3 ore nu am dormit.Ma simt slabita azi,obosita dar nu pot dormi si cred ca din cauza stresului.Nu stiu ce sa zic insa nu e placut deloc.
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
A.Alina spune:
Buna fetelor. Slaba activitatea azi pe forum. Unde sunteti ? Cine mai naste? In afara de Salina la care ii mai facem si acum galerie 

...
Ivona, Gabriela, Dana, incepem galeria si pt voi?
Marinar, daca tu nu vrei sa nasti stai linistita ca mai ai 3 saptamani nu trebuie sa nasti inca.
Eu daca voi naste zilele astea doar de la nas mi se va trage ca toata ziua ma chinui sa-mi suflu nasul.
Frumos o sa-mi mai stea cu perfuzii, burta taiata, ochii cursi si nasul rosu, iritat!

Alina
36+
DidiAlex spune:
Buna Mamicutzelor,
am primit un mesaj de la Cristiana pe 24 decembrie dar abia acu l-am vazut
si mi-am zis sa vi-l transcriu si voua
...David e bine, eu am lapte, nu imi pot dori nimic in plus!
Sarcini si nasteri usoare!
criss68 spune:
Neatza fetele,
M-a apucat febra bagajului de spital pe care trebuie sa-l definitivez, nu stiu de ce am inceput sa am niste presimtiri! Abia vineri as avea de facut control si tare mi-e teama daca nu-l mai apuc. Cred ca de vina e si visul de azi noapte, m-am trezit uda realmente. La care se adauga durerile de aseara si niste junghiuri in spate azi dimineata.
Ce vreau sa va intreb, care stiti sau care ganditi mai clar: imi trebuie pt bb in spital neaparat articole precum:
- pompita de nas
- betisoare urechi
- pansamente sterile
- ser fiziologic
- servetele umede
- sab simplex (sau altceva contra colicilor)???
Nu de alta dar nu as vrea sa-mi incarc bagajul cu lucruri inutile sa le mai duc si la alea grija!
Pampers am doar marimea 3-6 kg, in Metro nu am gasit niciodata mai mici, in plus eu cred ca voi naste copil de cca 3,5 kg. Sa-mi iau oare un pachetel si pt 2-5 kg?
Nici pompa de muls inca nu am, sper sa nu fie nici aia imperios necesara, oricum m-am cam hotarat de care, stiu de unde, se va putea duce sotul eventual.
revin dupa ce mai termin din treaba pe la bucatarie
pupici
criss
37+ cu
Ligia