Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 21
tzuchi spune:
Ivona, merci ptr sfat, maine ma duc sa-mi cumpar, in seara asta nu am mincat nimic si acu nu ma arde asa de tare ca serile trecute. Si asa mai fac si eu miscare ca de-acu sunt casnica si ma dor bucile de atata stat in pat! Tu nimic, nimic, nici un semn?
Aaa, mi-am adus aminte de utza-utza, cica trebuie de 4-5 ori pe noapte sa se ajunga la cant. de prostaglandine care trebuie sa declanseze nasterea, aviz amatoarelor
! Barbata-miu cica se pregateste sufleteste, cred ca abia asteapta
!
32+
ari-ela spune:
AELITA FELICITARI!!!! Sa iti traiasca tanara domnisoara , sa fie sanatoasa , frumoasa , mancacioasa si cuminte .
37+sapt
ARIANA-IULIA
Helenutza23 spune:
Shine hai ca o sa ma documentez. zici ca merge ciocolata? ![]()
elenita FELICITARI pt fetite! sa fiti sanatoase si sa v faceti maaari! si asteptam poze 

33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
A.Alina spune:
Aelita, bravo! sa creasca fetita mare si sanatoasa!
cand vi acasa sa ne spui si noua daca ai terminat rochita, ca eu am citit ieri ultimele capitole unde cineva pomenea ca ar trebui sa termini rochita. Azi dimineata am visat ca tu erai la spital si nu vroiai sa nasti ca nu ai terminat rochita!
Salina, curaj pe maine! 

Dana, Ivona sa incep si pt voi galeria?
Liuda, mai stai si tu linistita 5 zile sa nasti cu dr. ta.Ai vazut ca daca ai stat si tu acasa ai trecut si de revelion si nu ai nascut? sa vezi ce repede o sa traca saptamana asta!
Adela, acum te caut eu pe forum . Unde esti? Sper ca nu la spital, fara sa ne anunti!
Flavia si Cristina nu trebuiau sa vina acasa? Sper ca sunt OK cu totii doar ca nu au avut timp sa intre pe forum!
Eu sunt racita cobza! Am reusit performanta sa nu racesc 8 luni si sa fiu racita la final. Sper totusi sa-mi treaca repede si sa nu trebuiasca sa imi cer voie in timpul operatiei sa-mi suflu nasul si sa pun picaturi tot la 5 min!!![]()

Alina
36+
Shine spune:
s-a discutat si aici: "salariu bonus pentru nastere"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62989
Shine
34
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by elenita
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut!
intru si eu ca sa va spun ca ingerasii mei au venit pe lume, marti, 26 decembrie 2006, la 36 de saptamani, prin cezariana, cu epidurala
SHANIA LYNN MIHAELA, ora 20:07, 2700g, 47,5cm
STEPHANIE GABRIELLA, ora 20:08, 2600g, 49cm
sunt sanatoase, eu sunt bine, acum suntem acasa
nu am timp sa stau mai mult
va pup,
Felicitari!

Asteptam poze si detalii!!Alina
36+
Liuda spune:
fetelor Flavia vine vineri acasa cu papusele ca sant ambele la peste 2 kile, cred ca are multe de povestit, dar oricum principalul e ca fetitele sant bine, papa bine, se ingrasa si vor ajunge acasa chiar daca mai tarziu!
A.Alina crezi ca daca am stat acasa am fost cuminte? de undew! am facut mancare, m-am agitat ca na asa e caracterul meu si nu pot sa stau locului nici daca ma legi... maine ma duc si la dr. si la birou asa ca sper sa stea bb inca 5 zile dar nu cred ca o sa pot sa nu plec din casa!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile
mihacarm2002 spune:
Aelita,
felicitari,
te asteptam sa ne povestesti cum a fost! Esti o norocoasa ca ai nascut asa de repede! Abia asteptam poze si impresii!!!

Eleninta, felicitari pt fetite! Acum: rabdare, rabdare, rabdare. Cred insa ca te ajuta cineva (si nu ma refer doar la sot).
Salina, suntem alaturi de tine 

Mihaela 34+ 
Liuda spune:
fetelor va pupacesc si ma duc la culcare, ca tare am mai obosit azi!!!! Adica am facut atata treaba ca mi se lipesc ochii!!! stiti ce am facut ? am dormit pana la 11, apoi am mancat, apoi un film, apoi iar mancat, apoi 1 ora somn, apoi iar mancat, apoi am fost la birou dar mai mult de o ora nu am rezistat si am venit acasa si iar am mancat, acum la tv cu cateva reprize de "scotociri" prin frigi... insa acum e ntimpul de culcare ca de la atata "dus lingura la gura" am obosit!!! Pupici si eu zic ca vb maine... sa aveti o noapte buna , cine e cu nasterea - nasteri usoare!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile
Monicutz spune:
Mersi de raspunsuri fetelor! Eu mi-am propus sa merg pana la 36-37 sapt, ca mi-au programat cezariana la 38 de saptamani. Sper ca nu e devreme.....
Eram curioasa daca mai merge cineva atat. Eu data trecuta m-am oprit la 38 de sapt implinite si am zis ca am timp berechet de odihna. Si am nascut la 2 zile dupa ce nu m-am mai dus la servici.
, 33+