Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
maria72 spune:
Anis eu la fiecare episod de contractii pe care am reusit sa le opresc cu injectii de no-spa, scobutil si diazepam si stat in pat am avut senzatiile alea ca "fac caca" chiar mergeam la baie, cred ca faceam si de 4-5 ori si pishu la fel. Dar dupa o saptamana de tratament si stat in pat aveam colul inchis. E posibil sa se inchida si sa se deschida? Acum vreau sa stiu cu cat timp inainte de nastere se deschide? ca inchis, persupun ca inseamna dilatatie 0.
nu de alta dar pe 11 merg la control si macar pana atunci sa mai rezist ca voi avea 36+4z si daca imi spune atunci ca e deschis nu ma mai sperii asa de rau.
35+
Shine spune:
aaaa, mi-am amintit ceva!
Tot "ratacind" pe internet, am aflat ca ar trebui sa primim la nastere un salariu de baza, conform ctr. colectiv de munca.(daca exista asa ceva, pe la voi).
La mine nu exista, dar zice ca imi dau niste banuti, mai putin de un salariu, dar, daca este pentru BeBel, este bine primit.
La HR mi s-a spus clar: daca nu ceri, nu primesti. Cu alte cuvinte: daca nu intrebai, nu vedeai nimik.
Gasisem pe undeva un link, daca va intereseaza, il caut iar.
Shine
34
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by marinar
mai fetelor eu tusesc ca un magar de o saptamana. m-am indopat cu tot felul de chestii homeopate dar degeaba. acum ma doare capul de cat am tusit. ce sa mai iau???
Incearca sirop de brad, la mine a tinut, tuseam de ma dureau plamanii
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
wannajo spune:
Shine, pe mine ma intereseaza! Please, spune-ne daca mai dai de articolul ala cu 1 salariu la nastere !
pupici
wanna & bebe din burtika_34 w & 2 days
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Shine
aaaa, mi-am amintit ceva!
Tot "ratacind" pe internet, am aflat ca ar trebui sa primim la nastere un salariu de baza, conform ctr. colectiv de munca.(daca exista asa ceva, pe la voi).
La mine nu exista, dar zice ca imi dau niste banuti, mai putin de un salariu, dar, daca este pentru BeBel, este bine primit.
La HR mi s-a spus clar: daca nu ceri, nu primesti. Cu alte cuvinte: daca nu intrebai, nu vedeai nimik.
Gasisem pe undeva un link, daca va intereseaza, il caut iar.
Da ma intereseaza. Nici la mine nu e trecut in contr colectiv de munca, dar daca exista altceva (lege) e bine de stiut
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Helenutza23 spune:
Monicutz eu mi-am propus sa merg la munca toata luna ianuarie. la sfarsitul lui ianuarie voi avea 37+. daca voi putea, vom vedea!
Salina 
maine asteptam vestile buna! 
Shine la noi nu e contract colectiv de munca. dar am vazut pe realitatea tv ca la nastere primim cate 150 ron de la stat. nu stiu cum si sub ce forma...or fi bani, or fi produse....
33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
anis spune:
elenita felicitari pt printese si asteptam poze 
AniS
37+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ivona1977 spune:
Tzuki ia Gaviscon, eu ma mai trezesc noaptea cu dureri de stomac dar imi trece imediat ce iau o gura. Depinde cat de rau te doare, eu am nevoie de 2-3 doze pe noapte. Ala peppermint e mai bun la gust.
Elenita felicitari pentru bebeluse! Frumoase nume le-ai ales.
Va pup pe toate, 
Ivona 40 +1
mariana_1976 spune:
ELENITA FELICITARI!!!

Daca/cind ai timp, te asteptam sa ne povestesti totul!
Wannajo astia in Suedia considera ca la 37 de sapt nu mai este prematur, deci nici 36 nici 38.(pe bune)![]()
![]()
Dana am vazut si eu burticuta ta si decorul rosu de Craciun.Ce bine iti sta dar lasa ca nu mai e mult pina la...
Daca ai deja colul moale probabil nu vei naste foarte greu.![]()
Mariana
32+
mama de Monica, Matei si Markus
Shine spune:
Helenutza, daca firma are mai mult de 21 de angajati, si nu exista ctr colectiv de munca, se aplica un contract cadru care exista la nivel de ramura. Complicat....
Am trimis pe mail-ul comun link-ul pentru toata povestea.
Eu am mancat ciocolata, si imi amintesc tot acum.
Daca un sender nou va trimite mail pe yahoo, mail-ul intra direct in Bulk. Asta am observat eu, k nu intelegeam de ce se duceau mail-urile mele aiurea. Trebuie sa deschizi acest mail si sa dai undeva " not bulk".
Asta nu are legatura cu burticile, dar, ce sa faci, daca am stat o saptamana acasa.....
Shine
34
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx