Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
mediterana spune:
FELICITARI AELITA! SA VA TRAIASCA FETITA SI SA VA ADUCA IMPLINIRE SI FERICIRE!
mediterana
Liuda spune:
hai ma nu radeti... eu o dau stafeta la firma - lui sor-mea, sa vedem cat sta si asta, dar crezi ca fara mine merge? nu! asa ca dupa 40 de zile si botez o sa incep sa-mi scot capul afara cate un pic...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile
Liuda spune:
si daca va intereseaza chiar am fost cuminte zilele astea, incat vecina mea a zis ca am nascut ca nu ma vedea pe drumuri, a zis ca am plecat de revel. la 12 la spital ca m-a vazut sarind in masina... ea nu stia ca eu ma duceam sa ma uit la luminitele de pe ceruri de la ora 12!! Azi m-a vazut si a inlemnit... cica mai ai burta?
am plecat la tv.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile
laura ionescu spune:
BRAVOOOO AELITAAAA! FELICITARI! URAAAAAAAA!

.. si nici n-am apucat sa facem galerie ca lumea!!
RUXI- multumim pt poveste
IVONA- 

LAURA, 37+
Albinutzza spune:
Pt dureri de cap
mie mi=a dat OK la un algocalmin, dar sa nu fac abuz. Si a tinut!!!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
AELITA sa va traiasca sa fie sanatoasa, sa va intoarceti cu bine acasa, sa ai laptik si fara depresii after
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Salina spune:
Fetelor, am intrat rapid sa va spun ca maine dimineata, la 8, sunt la spital, ma duc la marea intalnire cu printesa mea. Va voi da de stire negresit, imediat ce imi amintesc cum ma cheama
, il pun pe sot sa dea un sms cuiva si sa va anunte. Nu stiu exact la ce ora intru in operatie, am emotii imense dar sunt si extrem de nerabdatoare.
Fug ca mai am de pregatit una-alta pt. David, sa las totul in ordine acasa.
AELITA scumpa - felicitari din toata inima!!!!!!
Va pupic pe toate, sa ne reauzim cu bine !!!
ALINA
Daconst spune:
Aelita,felicitari,iubita!!!

Salina,incepem galeria pentru tine.Curaj!!! 

Dinamizzi,asteptam vesti de la tine,mamicuto!
Liudo,hai ca scapasi si tu...de acum iti permiti orice.![]()
Gabi,esti de-a mea cu burtikul...mare si frumos.
Bits,mersi de informatiile cu alocatia.Am sunat la mama sa vad ce poate face.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
Daconst spune:
Acum sa va spun cum a fost la dr.Am facut CTG si-mi spune dr ca nici urma de contractie si ca el crede ca bb sta dupa termen.Deja imi picase fata ca vreau si eu sa scap.Nu de alta dar nu mai pot manca atata ciocolata.![]()
Apoi spune sa vada si colul ca cine stie.Cind colo surpriza...colul moale si deschis 1-2cm.Deci am sanse ca bb sa vina la termen.Asta ar fi marti,saptamana viitoare sau in we poate.Oricum ma apuc de urcat si coborat scari si smotruit prin casa...poate,poate-l conving cumva.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+