Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
nadiutapm spune:
Ivona, hai ca la tine apucam sa facem galerie 

,

sa fie intr-un ceas bun si ne gandim la tine, tinem pumnii sa ai o nastere usoara gen Ruxi,.
nadiutapm
34+ 
burtica
aventura spune:
Hey!!!!! Bravoo! Felicitari Aelita!!!!! Ai avut parte de o nastere scurta si usoara cred!!!
De abia asteptam sa revii sa ne povestesti!
Gabitza mama da' si tu ai o burta...te iei de mana cu Dana shi Liuda..![]()
Mai fetelor,ce-o fi cu bebeii astia de nu mai vor sa iasa?? ![]()
Hai ca Aelita a dat tonul, sa vedem cine urmeaza?? 
Katy
, mai tine-l pe bebe putin inauntru! Ne-a fost tare dor de tine sa stii!
Aventura
34+ cu
Antonio
aventura spune:
Da chiar, hai Ivona ca tu urmezi!!!

De Dianamizzi stie cineva daca e bine? Era programata la ceza astazi!..??
Felicitari Happy Girl, Ruxi !!
Ruxi, super repede ai scapat! Bravo mamico! Multumim pentru poveste!!
Aventura
34+ cu
Antonio
aventura spune:
Mai fetelor, am o durere de cap ingrozitoare de juma de zi...stie cineva vreun remediu?? Nu mai pot, simt ca-mi explodeaza capatzana..

Mai Nadiuto, cum sa nasti acum, ai luat-o razna?
Nasti cu mine o data fato!! Pai nu asa am vorbit??
Aventura
34+ cu
Antonio
Liuda spune:
eu lupt dimineata cu durerile de cap, nu stiu de ce sau ca mi-am schimbat regimul - ultima vreme m-am culcat tarziu si m-am trezit la fel de tarziu. Peste zi ma lasa, sau poate pentru ca am stat mai mult in casa, de maine ma duc la birou - sa vedem daca e la fel ! Maine ma duc sa-i dau lu sormea in primire biroul cu toate treburile... si eu - adica inca nu stiu - depinde ce vede maine dr.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile
Helenutza23 spune:
Buna fetele
va salut pt prima data pe anul asta: LA MULTI ANI! multa sanatate si voua si bebelusilor.
ce vad ati mai nascut, nu ati stat degeaba! FELICITARI MAMICILOR!
Happy Girl, dolphina9913 va urez recuperare rapida si bebebi cuminti si mancaciosi.
aelita te asteptam acasa sa ne povestesti cum a fost.
Gabi, Dana aveti niste burtici maaari si frumoooase!
aventura un algocalmin nu merge? eu stiu ca e voie.
Liuda
hai Ivonaaaaa 

33+ 

Craciun Fericit! 
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Helenutza23 spune:
Liuda si eu am prob cand ma trezesc prea tarziu, ma doare capul si am o stare generala mai nasoala. hai ca ai trecut cu bine perioada "fara medic".
33+ 

Craciun Fericit! 
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
LEVI spune:
Aventura,e voie si algocalmin fiola,dar daca nu vrei sa iei,incearca cu un paracetamol si leaga-te cu ceva la cap.
La mine a mers odata.
Luminita
32+ 
si
Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
eli1977 spune:
SUPEEEER!!A NASCUT AELITA!!!BRAVO MAMICUTA AELITA!!SA AI O FETITA SANATOASA , FRUMOASA SI DESTEAPTA SI NOROCOASA!!!

Ce-o face Dianamizzi, parca azi trebuia sa nasca, nu?
Fetele, cand vad ca sunteti in sapt asa de mari, 39, 40 si bebicii abia vin, ma intreb ce o sa fac eu daca si al meu tot asa o vrea, ca eu am dpn-ul exact in saptamana cand al meu pleaca din tara, sunt morcovita rau...si el la fel...
Eli si burtica de 35s+
nadiutapm spune:
cu durerile astea de cap chiar nu merge nimic? un paracetamol ?
Aventura, draguta pai noi ne v-om face galerie una alteia avem DPN apropiat, acelasi spital si la acelasi dr, asa sa fie, dar i-mi era frica de vre-o miscare mai brusca, stii tu drobu' de sare
.
fetelor de Cristiana mai stie cineva ca nu s-am mai auzit nimic de ea pe aici,
aaa.... si se face Liuda cuminte preda estafeta la firma pe asta chiar nu pot s-o cred 
, abia astept so vad si pe asta, Liuda cat timp te va tine acasa o saptamana, doua, sau cateva zile?? 
nadiutapm
34+ 
burtica