Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

am trecut-o pe aelita in listuta mamicilor,e prima mamica de ianuarie pana acum.am lasat caruciorul roz si "?" pana mai aflam detalii legate de nume,cm,etc.sper ca m-am descurcat pe acolo.

ma duc sa ma aranjez ca iesim la film

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aelita, felicitari, iubita! Sa-ti traiasca mititica si sa va faca fericiti Refacere cat mai rapida si laptic mult pentru printesica!
Ma bucur foarte mult pentru fiecare nastere reusita, sper sa aveti toate parte doar de fericire!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

am mmodificat eu listuta pentru Aelita, sper ca am scris datele corect

criss68

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicitari Aelita!!! sa fiti sanatoase

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor eu vreau sa scap si de noaptea asta.... si gata! apoi fie ce o fi... dar burta mea e mai mereu tare! Eu am operatie de hernie ombilicala de la 5 ani, adica la mine nu e buric - ci o parodie la buric din cauza cicatriciei!!! mentionez ca operatia nu a fost reusita, adica apoi s-a aflat ca dr. era cam baut asa ca sant cusuta la betie si cicatricia e destul de mare si urata! Acum de 3 zile s-a intins si mai rau si ma ustura, se fac vergeturi exact in jur pentru ca daca era buric normal - se intindea, insa fiind cicatricie - nu se mai intinde si se rupe!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gabi tot sm incercat sa-ti vad pozele dar nu am reusit, nu se deschide pagina.

e bine daca ai avut parte de program artistic. eu chiar acum radeam de sotul meu: pana de rev nu am vrut eu de frica sa nu nasc in 2006, iar el parca ar fi vrut- poate pentru ca stia ca-l refuz elegant. acum cand i-am propus...sta cu morcovul ca daca din cauza asta imi provoaca nasterea. si eu i-am zis ca de fapt asta e scopul dar... ii e frica si pace.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aelita, felicitaaaaaari!!!

levi, eu sunt la dr diana secara..ai dreptate, daca ai gemeni cred ca o sa vina inainte de DPN..totusi..cine-stie...tu la ce dr esti? (mai, io-s megbeng, nu meqbenq..stiu ca se vede naspa din cauza sublinierii...)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Aelita din suflet iti spun FELICITARI!!! Sa aveti parte de o fetitza cuminte si norocoasa si sa aiba o viata frumoasa.BRAVO MAMICO!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetelor, dar ce dor mi-a fost de voi, m-am gandit in fiecare zi la voi, in primul rand vreau sa va zic si eu LA MULTI ANI si La Multi Bani si sanatate pt 2007 sa va dea DD tot ce va doriti, bebei sanatosi, soti iubitori si multe multe bucurii.

in al doilea rand LA MULTI ANI pt Ivona, Liuda,Twety, Albinutzza, sa fiti iubite, sanatoase, cu bebei sanatosi in brate si multe realizari.

Catalina, am fost mereu cu gandul la tine, DD te-a ajutat si ma bucur ca s-au imlinit dorintele tale, vei fi o mamica super.
Happy Girl, Ruxi felicitari mamicilor, Ruxi, fte rapida nasterea felicitari.

na, ca a nascut si Aelita[/red] felicitari draga fata, sa-ti aduca bucurii de langa tine, refacere rapida si te asteptam cu povestiri , pai asa i-ti sta bine harnicuta ca o nici nu am apucat sa-ti facem galerie, bravo mamico.

in rest noi suntem bine, ne-a fost dor de voi, pt ca aveam acces doar sa va citesc nu puteam sa va si scriu ca de... eram prin deplasari si aveam asistenti in spatele meu, de nu puteam sa fac nici o miscare.
in fiecare seara ma rugam sa nu cumva sa ma apuce ceva ca nici nu eram in Bucuresti, si am cam stat cu morcovelu, dar acum suntem acasica va citim, ne bucuram alaturi de voi de fiecare nastere reusita si bebel sanatos, nu credeam ca voi fi deveni dependenta de forum dar.... s-a intamplat si asta.

va pup cu drag

nadiutapm 34+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bravo Aelita, felicitari si o bebelusa sanatoasa! Ti-am zis eu ca te cauta barza...:)Multumim Liuda pentru veste.
As vrea sa fiu eu urmatoarea...

Ivona 40+1

Mergi la inceput