Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst ce face dr? ce ti-a zis?
promit sa intre peste o ora pe net, acum am venit la birou, va scriu acest mesaj si plec acasa - insa promit cum ajung sa ma catar pe calculator!
va pup!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Felicitari Aelita sa-ti triasca bebelina si sa vii repede cu ea acasa.
A tot promis ca ne anunta de la primele semne de travaliu dar cred ca fost prea prinsa de evenimente azi noapte,sper sa nu fac si eu la fel.
De Gabriela stit ceva? Se reface dupa petrecerea de Revelion sau ne face si ea vreo surpriza?

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Oau Liuda, ce veste!!! Sa-i traiasca! Mai multe detalii stii?

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Sunt in aceeasi formula de 2 in 1, dar asta nu inseamna ca nu experimentez si eu "senzatii tari". Azi noapte am simtit ceva dureri, bb e din ce in ce mai jos plasat, ca ma si gandesc sa nu-l pish cand merg la buda si mai nou se intareste (cu dureri) destul de des. Din povestile voastre am tras concluzia ca si la bb2 ar trebui sa debuteze travaliul cu pierderea dopului, asa cum a fost prima data. Asadar fac ochii mari cand merg la baie si la primul semn intru sa va scriu, caci ati vazut ce repede a mers la Ruxi! Apropos, felicitari pentru curajul, rezistenta si rabdarea avuta! Sa iti traiasca buburuzele!

Am vorbit azi cu Catalina, e bine, ca si bebe, de altfel. Ba mai mult, bb este un lenes fara pereche si doarme non-stop (ieri noapte de la 23:00 la 04:00) ceea ce zic eu e multisor pentru un nou-nascut. Pai de unde miscare in burtica, daca el e asa de bun si o lasa pe mami in pace?! Catalina nu e multumita ca lapticul intarzie sa apara (desi ea se simte bine, se da jos din pat) dar recunoaste ca nici odihnita nu este ca au companie in salon (si cred ca de aceea nu poate dormi). Maine le vor da drumul acasa (daca si pediatria zice OK) si spera ca se vor indrepta lucrurile. Si inca ceva...tati a schimbat deja primul pampers!

criss - multumesc de intrebare, Matei e mai bine, de altfel eu nu ma panichez asa usor. Mai greu e cu buni care l-a avut in noaptea de rev la ea, si pt ca a vomat (fff rar la el) era mai speriata! Acum isi revine; ma tem ca in minivacanta asta s-a obisnuit mult cu tati in preajma si de maine ne va mai greu.
bits - apreciez adaptarea ta la AMR (mi-e mai usor sa tin socoteala). Apoi, desi am tot vorbit cu Matei despre bb, semne noi nu sunt in casa (patutul il voi monta abia dupa strangerea bradului) si nu cred ca intelege prea bine ce il asteapta. Va fi mai greu, presupun, el se arata intelegator cu copii, dar nu cu unul "omni-prezent" in spatiul lui... E drept ca la inceput va mai merge la mama, unde isi are universul amenajat si beneficiaza din plin de atentie, acasa insa si eu m-am gandit la o papusa/bb jucarie.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 14 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Felicitari Aelita! Cred ca te-a surprins si pe tine nasterea, desi o asteptai de mult, caci bag de seama ca nu ai mai avut timp de forum!

Sa iti traiasca printesa saltareata!

Multumim Liuda pentru informatii! Deci s-a dovedit cea mai harnica intre mamicile la termen...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 14 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAA!!! A nascut AELITA!!!! YEY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna fetelor!!!

aici sunt ,nu am nascut incazilele astea mai mult am stat si am ,am facut plimbari zdruncinatoare cu masinaiar diseara avem bilet la film.poate,poate ceva imi declanseaza si mie travaliul ala odata.maine am 40 fix!nu e zi sa nu sune cineva sa intrebe daca am nascut,iar eu...cucu!aaaaah,diseara bag si o fiola de calciu,asta la recomandarea dr-ului,ca restu le-am facut ca asa am auzit din popor...

am pus si eu 2 poze cu burtihanul ,sunt facute pe 31 seara
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/photo/294928804131309733/1

FELICITARI AELITA!!!!!!!!

ma apuc sa va mai citesc si revin

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
39+6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravoooo aelita!~Felicitari!sa va traiasca micuta,refacere rapida si mult laptic!asta da nastere la 3 scria pe forum ca se duce sa faca nani si la 8 deja e cu bebe in brate!bravoooooo bravoooo!

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aelita, iubito felicitari di suflet, ne-a dat vestea buna pitzirica30, ce mult ma bucur ptr tine, bravo, sa ai un bebe sanatos si mincacios iar tie refacere rapida si mult somn. te pup

Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Aelita!Daca la ora 3 mergeai la culcare iar la 8.52 ai nascut inseamna ca ai avut o nastere usoara exact asa cum ne-o dorim toate! Te asteptam acasa cu bebitza!
Fetele care va pricepeti sa modificati listutza trebuie sa preluati stafeta...
Ruxy felicitari si multumim pentru poveste...asa ne plac nasterile ... de scurta durata si usoare

Raluca 35+

Mergi la inceput