Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Criss pt masajul perineului erau niste exercitii cu o minge de aia pt fitness.cred ca e mult mai suportabil sa faci niste exercitii cu mingea de cat sa te chinui apoi cu usturimi.

Megbeng dragutzo da banuiesc ca esti mititica de staura daca ai size-ul S.vrei sa-ti spun eu ce marime port acum la salopeta:XL! si asta numai din cauza burtii caci la picioare sunt slabanoaga.Doamne si cand ma gandesc ce suparata eram ca am gresit marimea cand am comandat salopeta!

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

mamicile care sunt la al 2-lea bebe cum ii pregatiti pe micutii de acasa pt venirea lui bebe?eu i-am luat lui Ken un bebelus si am mai facut repetitii cu el dar cateodata are fii-miu niste iesiri de ma sperie.mi-e frica sa nu faca asa si cu bebe!

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,

Felicitari pt cele care au nascut, bebelusi sanatosi si cumintei va doresc!!!

ruxi, chiar ma intrebam ce mai faci. M-a impresionat f tare nasterea ta, ai povestit asa de frumos si a retrait cumva tot ce s-a intamplat acum 3 ani si jumatate. Sper sa nasc si eu la fel de usor, si sa fie totul bine (apropo maine fac 36 sapt fix, cam uit sa-mi iau tratamentul si nici in pat nu prea mai stau, dar vreau sa ma tin tare macar pana pe 10 ianuarie). Sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa.

Am citit cum v-ati distrat de Revelion; noi am fost ceva mai puturosi dar las' ca recuperam ca avem timp.

Pupici

35 +

Mergi la inceput

Dana banuiesc ca legea e pt mamicile romance cu domiciliul in Germania ,nu?deci tie ar urma sa-ti dea banii statul roman?

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bits, pai eu am cam luat la dublu tot ce am luat. adica Taisia a primit cadou de Craciun patutz pliant pt papusi, scaun de masina, sac de dormit, marsupiu, o trusa intreaga cu biberoane, olita, pampers; asta ca atenta la ce luasem pt sora-sa. Plus ore intregi de explicatii mai mult sau mai putin intelese; cum bb va dormi cu noi ca noaptea plange si mami tre' sa-i dea sa manance...si cand se face mare va dormi cu ea in camera...in fine....

in concluzie, acum Taisia cand vede caruciorul si patutzul Evei zice: si eu cand o sa ma fac mica o sa stau in carucior!!!! cand ma fac mica o sa stau si eu cu sacul Evei..ma doare capul deja. acum i iexplica ca ea nu se face mica, ca ea creste si se face mare...greu de tot. si greul adevarat cred ca va incepe cand va veni bb.ufff.
vreau sa cumpar ceva o jucarie sa fie cadou de la bb si invers, ca sa nu se simta exclusa cand o sa apara si intentionez sa le spun celor care vor veni in vizita sa aduca si ceva pt Taisia, altfel sa nu se deranjeze. restul o sa vedem pe parcurs.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by bits

Dana banuiesc ca legea e pt mamicile romance cu domiciliul in Germania ,nu?deci tie ar urma sa-ti dea banii statul roman?

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Nu, legea e pentru nemtoaice si cei stabiliti aici cu rezidenta permanenta.Cu statul roman nu am legatura.
Nu stiu daca se poate lua ceva din Ro.Desi acum ar merita,ca s-au marit si acolo alocatiile.

La fel am patit si eu cu niste pantaloni XL care i-am luat din greseala si acum sunt singurii in care mai incap.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 39+

Mergi la inceput

Gio si eu m-am gandit la chestia cu jucaria din partea lui bebe pt Ken,poate o sa-l indrageasca mai mult.ma gandesc ca la tine Taisia e fetitza si o sa vrea sa se joace cu Eva ca si cu papusile ei.sa vezi cand o sa vrea sa o culce pe Eva in patutul papusii.te vad eu atunici mami!

eu nu stiu cat sunt de atasate fetitzele de mamici dar la noi eu sunt universul lui Ken.ma pupa de 100 ori pe zi,e fff atasat de mine si mi-e frica sa nu faca o mare criza de gelozie la vederea lui bebe in bratele mele.

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Dana uite eu iau alocatie pt Ken in Romania.stiu ca nu e o avere dar cand mergem in vacanta se strang ceva bani pt jucarii ca sa nu ne mai taraim de aici cu ele.anul asta cand vin acasa intentionez sa -i fac acte si lui bebe 2.la urma urmei e dreptul lor ca deh vb aia sunt si ei cetateni romani!nu vad de ce nu ai putea sa iei si tu:nu ai nevoie de cat de buletin ,certificatul de nastere romanesc al copilului, o cerere si un extras de cont la BCR.

AMR 8,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai da voi de ce nu stiti ca a nascut aelita ?
eu credeam ca stiti
dar citesc si nu gasesc nimic
a nascut la 8 dimineata

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

dimineata la 8-52 a nascul Aelita o fetita der 3.2 kg, natural fara epidurala cu dilatare 9,

mi-a scris la amiaza dar eu am zis ca a mai trimis si la altele mesaj asa ca nu m-am grabit sa intru pe forum mai ales ca am avut mari stari de lene, acum am intrat - am citit si am vazut ca nu scrie nimic de Aelita

e gata !!! rezolvata! a nascut! e cu aia mica in brate

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 2 zile

Mergi la inceput