Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
LEVI spune:
Meqbenq,si tu tot la Municipal?Cu ce doctor?
E posibil sa ne intalnim ,dar eu avand gemeni, nu cred sa apuc DPN-ul.
Daca rezist pana la sfarsitul lunii ianuarie ma declar superfericita.
Luminita
32+ 
si
Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
criss68 spune:
megbeng, ziceam si eu de PAR mai in faza incipienta
. Eu stiam ca dimensiunea de la iesire se mai adapteaza functie de necesitati, la mine in timp s-a reglat - exceptie perioada sarcinii in care nici controlul ginecologic nu prea l-am suportat. Oricum din ce spun fetele pe aici, dupa epiziotomie au ramas cam la fel sau chiar mai mici. Deci nu baza prea mult pe asta!
CRed ca renunt si eu la masaj perineal, ma rezum la exercitii de relaxare si ce am mai citit, macar de-as face si atat. Voi cere si parerea dr-ei, poate va avea timp sa-mi spuna din experienta care ar fi avantaje si dezavantaje cu/fara epiziotomie.
Daca nu are timp... poate o sun! Mai demult cand sotul era atat de ocupat incat nu puteam sa-i spun doua cuvinte ca iar ii suna telefonul, il sunam eu si intram in audienta - pe bani.
Ivona1977, cred ca ai mare dreptate, oricat am incerca nu putem controla chiar totul. Sa dea D-zeu ca termini si tu cat mai repede si bine, stiu cat te-ai saturat de asteptari. Sper sa suporti durerile mai bine decat azi noapte, probabil vor fi si mai intense. Chiar nu stiu de ce depinde: de pragul de sensibilitrate al fiecareia sau si de alte date anatomice, prezentatie etc?
Fie-mea vad ca de ieri si-a gasit un culcus mai interesant: cu un picior in ficatul meu. Mai misca, dar tot acolo il pune, se vede si o boalfa in zona, am incercat sa o deranjez dar nu s-a lasat impresionata. O fi avand asa picioare lungi incat nu mai incape altfel? Manca-o-ar mama de frumoasa, poate seamana cu tati lunga in picioare ![]()
.
Daca va spun ca cel mai bine dorm cu fata in sus ma credeti? Stiu ca nu e bine, dar pe lateral nu mai suport. Ma chinui si asa, dar cateva ore tot le dorm cu fata in sus.
V-am lasat!
criss
37+ cu
Ligia
anis spune:
La multi ani mamici si burtici!!!!!!!! 
Eu sunt ok, inca cu bb la purtator , luni ma duc sa scot cerclajul si dupa aia in liie deapta.
Ne-am distrat de revelion, am dansat de am zis ca nasc, dardin pacate Ingrid e iar bolnavioara..sper sa-i treaca repede.
AniS
37+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
Ola, inca (sper) nimik. Pe la 2 si ceva azi noapte s-a oprit din zbenguit. Azi de la 12 si ceva a reluat programul de gimnastica in burtica. Partea nasoala ca ma doare in continuare in stanga jos de ma lasa fara rasuflare. Nici in picioare nu mai pot sta de durere iar de maine sotul merge la munca. Acum Dumnezeu cu mila! Ca Alexia e argint viu si mai nou a capatat obiceiul de a se cere in brate. Asta a invatat-o maica-mea, tocmai acum! 
Maine merg la analize sa imi recolteze pt secretii si mi-e tare frica sa nu deranjez bb. Oricum daca e sa nasc va anunt eu.
O deranjez pe Mirela sau pe Marcela cu un SMS si tot va anunt.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
anis spune:
Am uitat..cu analiza de stafilococ auriu n-am facut nimik...adica am facut analiza inainte de craciun si azi m-au anuntat ca n-a iesit a n-au avut reactivi----o tampenie, cica sa ma duc sa-mi dea banii.
AniS
37+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ALINATXA spune:
Intru si eu dupa 2 zile de absenta sa va urez un nou an imbelsugat,cu bebei sanatosi si voiosi.
La mine nu e nici o noutate.Pe 10 am programare la doctor cand imi va recolta si culturi de col.Sper sa nu ma ia nimic asha prin surprindere si sa merg cat mai aproape de termen.
33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
R_MARCE spune:
Europupici la toata lumea pe 2007!
Felicitari noilor mamici! Sa aveti bebei sanatosi si cumintei!
Vad k se precipita lucrurile pe aici. Se cam grabeste lumea sa nasca. La cum merg treburile, cred k ramin singura in februarie!
Si eu tot la Municipal sint dar o sa nsc in sapt 12-16 cel mai probabil. Cel putin asa e planul. Eu una, intentionez sa ma tin de el.
Am vazut k inca nu au aparut "Stelutzele" la clubul scutecelor.
Monu, dr Anca e in tara dupa 9 ian. Trebuie doar sa mai rezisti un picutz. Eu cred k nu o sa nasti asa repede.
Si la mine bebelina se zbate si sare de m-a zapacit. Parca ar vrea sa imi iasa prin piele. Si mai nou, si-a schimbat pozitia. Nu mai e cu capul in jos ...e cu el undeva in stinga (pt k acolo o simt cind sughite) iar picioarele sint infipte in ficatul meu si are placerea nebuna sa imi dea suturi in el, de ma seaca de durere.
Contractii nu prea stiu ce sint alea. Le-oi fi avut, dar... habar nu am avut, probabil. Deocamdata ma distrez cu mincarimea de de-toate, durerile de incheituri (mai ales la miini si degete), amorteli, dureri de spate dak fac greseala sa stau mai mult de 5 min in picioare...etc.
Miine am si eu programare la Iosup. De abia astept! E singurul lucru cu adevarat "fun" in perioada asta.
Pup din nou,
Marce
32+
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006
Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!
Daconst spune:
Marce,ma gindesc ca deschidem subiect nou la Clubul scutecelor cind se termina odiseea.Pina atunci tot aici stam chiar daca nastem.Eu asa am vazut la mamicile de nov_dec.
Nu stiu exact cum se procedeaza dar nu mi-ar place sa ne despartim...chiar daca am nascut.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
mihacarm2002 spune:
La multi ani, nastere usoara si copii voinici, sanatosi si la termen!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut! Abia astept sa citesc primele impresii! (mai ales ce va spune Catalina)
Am in mine o lene rara! Din pacate, sarbatorile mi-au adus vreo 5 kg+
. Cum mananc, cum ma apuca somnul. Cred ca dorm 20 ore/zi!
Burta mi-a crescut considerabil aproape ca s-a dublat! Am inceput sa ma umfu (am mancat si cam sarat). Sper totusi sa mai pot iesi din casa vreo 2 sapt.
criss68, masajul de care vorbeai se face pana simti o usoara usturime. Asa ca era normal sa te usture. Eu nu am de gand sa il incerc (mi-e lene sa ma dau cu crema dar aminte...)
Ma bucur ca Revelionul l-am petrecut mai toate cu cei dragi (exceptie facand Catalina)! De acum, vorba altcuiva, pot incepe nasterile pentru primele de pe lista! 
Daconst, ieri am prins o stire la TV in care se spunea ca incepand din 2007 mamicile din Germania vor primi si ele o indemnizatie de maternitate ca si noi! Numai ca la voi e mai consistenta (nu am prins care e suma). Ma bucur pt tine daca vei beneficia de ea!
Mihaela 34+ 

Daconst spune:
Mihacarm,asa e,de anul asta se da indemnizatie si la mamicile care nu au lucrat sau au fost in somaj,cazul meu.De asta va spuneam la inceput ca eu nu nasc in 2006.![]()
E o lege noua care incurajeaza mamicile sa faca copii si chiar se renteaza.Eu nu stiam de lege cind am ramas insarcinata,dar asa s-a nimerit DPN-ul meu sa fie pe 9ian.
Apoi cind am aflat ma gindeam ca e pacat sa nu primesc si eu banutii.De aia am si stat in pat ultimele 2 saptamani.Se pare ca bb e norocos si va iesi taman la fix.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+