Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Colega de care vorbeam a inceput sarcina cu 50 kg si a ajuns la 67, m-am speriat, credeam ca asa ramane. In trei luni a dat jos tot.
M-ai linistit, daca asa vrea bebele sa mananc in continuu, atunci e OK. De fapt, el ar trebui sa fie multumit, cu cat mananc mai mult cu atat are de unde alege ce-i place, bufet suedez

Carla, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

MIRELA - incearca sa bei in loc de apa, ceai. Si sunt o sumedenie de ceaiuri daca te plictisesti de vreunul.Daca am dureri de stomac beau ceai de menta, asta linisteste, dar trebuie sa ai grija sa nu duca la constipatie. Ceaiul nu baloneaza, in plus trebuie golita vezica decate ori poti, mie imi vine noaptea greu sa ma scol, iar cand merg in oras e ingrozitor, ca trebuie sa ma gandesc unde gasesc vreo toaleta..... dar asta e trebuie sa ne adaptam la noul mediu de viata, asta provizoriu, pana trecem si avem bebitii langa noi sanatosi !

Mergi la inceput

Carla nu e nimic daca pui in greutate, le dai jos apoi..... Ai primit mesajul meu pe PM ???
Eu am avut azi dimineata pofta de lubenita !!!! Va dati seama ???? Am crezut ca mor, salivam si ...... de unde sa scot asa ceva...... Acum cateva zile, vazusem la piata aici, cirese cu 4,95 euro la 100g !!!! Si am plecat repede de acolo..... mi se facuse pofta, ce sa mai zic. Greturile le tin in frau, cu lamaie sau portocala, si stiu din prima sarcina ca ele vor revenii in ultima perioada a sarcinii..... la mine a fost ingrozitor ca nu puteam atunci nici dormi, ca mi-ar fi venit totul pe gat afara, si se mai spune ca daca ai greturi atunci bebe va avea mult par in cap, si la fetita mea asa a fost !!!! Ciudate chestii nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Da, am primit mail-ul si multumesc frumos, ti-am raspuns tot pe mail dar s-ar putea sa ignori mesajul, ca vine de la nu_raspundeti@...

Aoleu, iar greturi? Pai abia m-au lasat putin in pace, cand sa incep si eu sa ma bucur de sarcina aud ca o sa revina. Pai daca o sa fie ca la inceput, cred ca ma arunc pe geam, ca nu mai suport.

Carla, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor, azi am fost mai harnica cu munca si mai lenesa cu internetul... abia acum m-am linistit si eu si v-am citit intai toate mesajele; vad ca incepe sa se "miste" cate ceva... ma faceti asa de curioasa!!!!!!!! eu sunt in sapt. 14 dar nu am simtit inca nimic, sunt si la prima sarcina, oare imi voi da seama de cea mai timpurie miscare? oricum sunt pe faza.. sa ma concentrez bine in urmatoarele saptamani .... sa vad ce mai zice burticosul/sau burticoasa! eu abia pe 24 ian. am urmatoarea consultatie si sper sa imi zica ce va fi bebe... de obicei se vede sexul bebelusului la ecografia obisnuita (pe burtica) in sapt. 17?

pupici, ca ma tot intreaba sotul daca il iubesc.. he needs me now

va mai scriu mai incolo

karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

CARLA - nu am primit nimic de la tine.....
De greturi imi pare rau daca ti-am dat o veste aiurea dar asta e si nu depinde de noi, depinde de bebiti, cum vor ei, altii au par mai putin si nu ai greturi, sau foarte putine, dar altii au si mai mult decat fetita mea si atunci e si mai ingrozitor..... Ce sa iti spun sora mea are o fetita de 2 ani, si ea toata sarcina cum manca cum dadea afara..... imi faceam griji pentru ea, la un momendat s-a dus sa-i dea vitamine intravenoase. Sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva.
Karligutza , pai ce sa facem daca sunt multe intrebari si la o sumedenie de mamici, trebuie multa comunicare...... mai ales la cele cu prima sarcina, trebuie mai mult incurajate.
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am uitat sa va zic de greutate... eu am exact aceeasi greutate ca la inceput, nici nu am slabit ca sa pun la loc pt.ca nu am suferit de greturi si varsaturi... deci cele 30 grame a lui bebe or fi acolo, dar cantarul meu nu sesizeaza diferenta asta asa mica... ma astept ca in urmatoarele luni (5,6,.....) sa ma fac un balonel ... bineinteles, sotul stie o sala de fitness unde ma voi reface, ati inteles, nu? MULTUMESC si va pupik...

karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

uau, burtcutzelor, ce spor ati avut azi la scris!
multumesc pt primirea calduroasa si pt faptul ca acu sunt si eu in listutza!
multumesc ANDICU pt link-ul referitor la greutate....conform calcului ar fi trebuit ca pana in saptamana 9, cum sunt eu acum, sa fi luat 1kg jumate....si cand colo nici macar 100g n-am luat....
chiar daca nu am gretzuri, nu prea pot sa mananc mult ca sa nu va mai zic ca nu am pofta de nimiiiiiiiiiiiic...eu care inainte eram o mare pofticioasa.
despre ce-as putea sa va spun ar fi somnul....doamne ce-as dormi incontinuu daca s-ar putea.luni ma duc la birou si nu stiu cum o sa ma descurc :))

Strutza, imi pare enorm de rau.mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul.stiu ca nimic nu te consoleaza acum.asa ca iti doresc sa fii optimista si sa incerci sa te gandesti un viitor bb, daca poti....

intreba cineva de creme...mie mai multe prietene mi-au recomandat-o pe cea de la Gallenic contra vergeturilor...nu e extraordinar de scumpa, cam 75 de ron, si chiar a dat rezultate...am mai auzit de una de la Chicco, dar nu am vazut-o.....
daca mai stiti voi de altele, spuneti-ne...

va pup pe burticutze!

Crisu 9+

Mergi la inceput

CRISU eu intrebam de creme, pentru ca folosesc una de la VICHY, si m-a costat aproape 13 euro, e cam scumpa dar la prima sarcina zic eu ca a meritat banii pentru ca aproape nu aveam nimic, sper ca si de data asta Doamne ajuta ! Ca am vazut in spital la o mamica pe atunci ... vai de mine nici nu va spun cum era pielea ei.... ingrozitor, doar o operatie estetica ar fi salvat-o !!!! Si nu in ultimul rand bine ai veniti printre noi ! Lasa ca pui si tu in greutate nu te stressa cu asta acum, bebe sa fie sanatos.

Mergi la inceput

UFFFFFFFF tot uit sa-mi pun burtica !!!!!!
6+

Mergi la inceput