Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by alina.a

da jadi nikole nu ne mai baga in seama deloc....
nici meda...anya mai apare pe la alt topic....
intrebare pt voi cele care sunteti la a doua sau a treia sarcina cum se simt primele miscari ale lui bb?asa aproxi....
jadi acum am vazut mesajul,distractie placuta!incercam sa fim cuminti...

alina 11+

Eu, ca eu, da de doamna OANA ce ziceti?hahhhh>?
Cum nu va bag in seama????
Sau vreti voi sa ma stresati...uite iar ma striga al meu, nu pot sta deloc la calc de raul lui...
revin....Jadi, distractie placuta la Predeal

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andra, eu sunt sensibila rau in legatura cu tot ce se intampla in corpul meu, sunt chiar exagerata, poate de aceea l-am simtit pe bebe atat de repede. Se simte mai puternic seara sau noaptea, cand imi depasesc ora de culcare si se face 3-4 dimineata, cred ca si bebele zice sa ma duc sa dorm Voi cum stiti, daca misca repede e fetita sau baietel ?

Pai de vreo 2 zile greturile sunt sub control, in sensul ca le pot suporta. Asa am crezut si in 2 ian. si am mancat cat am avut pofta, fiindca nu ma puteam satura deloc, apoi am zacut vreo 3 ore plangand de cat de rau imi era Am vazut ca acum, pentru mine e cel mai bine sa mananc putin si des, asa pacalesc greturile, insa eu nu pot termina de mancat daca mi-e foame in continuare! Nu mai zic ca, dupa ce simt ca sunt complet satula, incep cu dulciurile...

Carla, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Alina, tu ziceai ca ai luat in greutate?
Eu nici macar un gram nu am in plus, am aceeasi greutate...
si cat mi-am dorit sa ma ingras si eu...sper ca am timp!
Fetelor....tre sa imi scot piercingul?ca SINCER, PARCA NU MA LASA INIMA SA-L SCOT...
Despre mine sa va spun...nu imi mai pot controla nervii, am efectiv rabufniri, sunt tare pusa pe harta, si fara motiv, tot am impresia ca cineva are ceva cu mine...pana si al meu mi-a zis ca ceva e in neregula cu mine...
azi am fost la medic, mi-a zis ca sunt relativ ok scurgerile maronii, bb e bine, deci sa nu-mi fac griji.Mi-a dat oricum niste pastilute, si m-a chemat peste doua sapt.
I-am vazut piciorusele, manutzele, i-am auzit inimioara batand...
astept sa treaca timpul, abia astept sa il simt miscand, lovind,,,
acu tre sa plec ca a pus al meu filmul si m-asteapta...va pup cu drag pe toate

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vai Carla ce m-ai distrat cum ai descris tu modul tau de a manca! parca ma vedeam pe mine... si eu la fel: pana nu simt ca nu mai intra si ca sunt satula nu ma pot opri..si dupa vreo 10 minute trec la dulciuri; dar culmea e ca inainte de sarcina eu nu mancam dulciuri, mi se facea rau de la ele, ma lua cu lesin. ei acum rad dulciuri la foc automat! Mi-e putin frica pentru ca eu aveam glicemia la limita maxima ultima oara cand am facut-o in conditiile in care atunci nu mancam dulciuri deloc.

Multumesc fetelor pentru raspuns. am sunat-o pe dr. Cocei ieri pana la urma si m-a trimis azi sa ma vada Marinescu la Giulesti. Mi-a facut eco si totul e bine! Amandoi aveau activitate cardica! M-am bucurat sa le vad inimioarele. Mi-a dat sa fac un gravibinon/saptamana inca 4 saptamani si ne mai vedem pe 8 februarie.
WE placut fetelor!

lachi 8+

Mergi la inceput

Nikole, nici eu n-am pus nici macar un gram, lasa ca avem timp.

M-am tavalit de ras la intrebarea ta cu piercing-ul, uite ca nu mi-am pus problema pana acum. Ideea e ca o sa se intinda pielea rau de tot, inclusiv buricul, probabil ca o sa-ti dai seama singura daca trebuie scos sau nu.

Carla, 13+

P.S. Mi-e foame iar si am mancat acum o ora!!!

Mergi la inceput

Lachi, eu inainte de sarcina eram dependenta de dulciuri, dar rau de tot, adica mancam ciocolata pe stomacul gol, plus creme, budinca, bomboane, prajituri etc., apoi dupa vreo 10 min. mancam normal ca tot omul mancare, apoi iar dulciuri. Pana noaptea pe la 2-3 mancam vreo 2-3 ciocolate, plus chec, prajituri etc. Ideea e ca glicemia mea sta pe la 70-75, asa ca nu imi fac probleme.

Insa in primele 2 luni de sarcina n-am putut sa vad dulciuri deloc, abia am mancat niste mere. La cat de rau mi-a fost, abia puteam sa vad ceva mancare... Chiar i-am repezit de multe ori pe cei apropiati care incercau sa-mi ofere ceva dulce!

Acum mi-am revenit, in sensul ca mananc orice e dulce, insa pofta cea mai mare vine dupa 10-11 seara... In ritmul asta in curand o sa mi se vada in sfarsit burtica, mai ales ca sunt super lenesa, nu merg pe jos, stau mai mult la calculator. M-am speriat cand am auzit ca o fosta colega care a nascut in septembrie a luat 17 kg. in timpul sarcinii, si era mai slaba ca mine la inceput.

Carla, 13+

EDIT: cand i se oferea ceva dulce sotului meu zicea ca nu-i mai e foame, adica are stomacul plin si nu mai au unde sa intre dulciurile. La mine e verificat: dupa ce ma umplu cu mancare, am loc si de dulciuri, eu obisnuiesc sa spun ca am compartimente separate in stomac, unul de mancare si unul mare de dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sunt si eu pe-aici...dar n-am noutati.
Ma simt f bine. Eu cred ca l-am simtit deja pe bb aseara, dar e cam devreme, asa ca astept sa-mi confirme .

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

samadhi, jadi

va multumesc mult pt sprijin.
am probleme cu net-ul... deabia acum am reusit sa intru iar pe site. stiu ca nu procedez bine... ca nu ma ajuta nici pe mine, nici pe bebe.

acum, daca tot am prins ceva curaj, o sa va mai intreb ceva. voi aveti probleme cu balonarea?

eu ma balonez si de la un pahar cu apa... pt asta exista oare un remediu naturist sau homeopat?

mirela

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA - pai voi vorbiti de nebagare in seama ???? Eu pun intrebari si nimeni nu raspunde.... la fel intrebarea ta despre miscarile bebelui a mai fost pusa de cineva inainte si la care am raspuns, deci daca mai fi bagat putin in seama.... , dar vezi.....
CARLA - nu e de mirare, altele iau 20kg peste ! La fel daca ai fi citit inainte ai fi vazut ce am scris..... important e sa le dai dupa sarcina jos !
Si eu am pus un kg, si daca vreau sa mananc ceva nu ma opresc. Se zice ca nu trebuie sa te opresti mai ales daca ai bebe, altfel iti faci rau...... asa ca.....
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Mirela , este doar balonarea sau si constipatie ??? Mai era cineva inainte cu aceleasi simptome..... ???
+6

Mergi la inceput