Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Nicoleeeeeeeeeeeeeeeee!
I avut dreptate - rubeola e veche, uuuuuuuuuuuuuuufff!
Am primit si rezultatul de la triplul test, tot foarte bine.

Cind a terminat doctorita de vorbit, am inceput sa pling fara sa vreau. Ce saptamini de cosmar... Dar gata, nu-l mai supar pe bebe de acum!

Cica daca eu consider si alte teste pe linga ce mi-au facut ei, sa le zic! Eu??? Spun ca si tine, eu nu mai fac nici un test! Nici o listerioza, nici o toxoplasmoza, nimic. Daca nu le-am facut inainte de sarcina, acum n-are sens. Examenele de rutina si atit!

Multumesc pentru sprijin, tie si fetelor de la voi din forum care mi-au raspuns!

Elteka 17+

PS. Le-am spus la fete sa imi activeze PM, dar nu au raspuns inca. Te anunt cind se face, poate ne intilnim!

Oare ce sa-ti fac eu tie, ca m-ai tinut pana acum cu inima la gura, hah?????????
BRAVO!!!!
S a ai o sarcina usoara de acum incolo, fara umbra de stres.
Asa sunt ei, te intreaba pe tine ce vrei sa faci, ce analize, daca vrei sau nu sa iei pastile...sunt tampiti efectiv
Eu am fost azi la medic cu scurgerile mele, si el sarmanul nebun, ma intreaba
-"Vreti sa luati medicamente"???
Am zis ca il omor!
I-am raspuns scurt ca DA, si sanatate.
In fine...ma bucur mult pentru tine, te pup, si multa multa sanatate va doresc, tie lui bb si taticului, sa va bucurati unii de altii.
pup

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

V-am zis eu ca Nikole ne baga in seama numai cand vrea ea .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo la toate !

CarlaV- am sa-ti scriu pe PM si am sa ti le dau acolo ca sa nu deranjam pe aici .... poate nu vor toate sa stie !!!!
Cat despre cumparaturi zicea cred ca Madabout2003, da si eu am cumparat cate ceva, mai ales sticlute suzete.... si alte lucruri marunte, hainute am de la prima nastere asa ca nu prea ma pun acum sa cumpar, mi-ar trebui un carut ca eu il vandusem pe primul, dar mai astept putin.... inca mai e timp ai dreptate !!!
Cat despre greutate eu la prima nastere am pus intre 16-17 kg pana cand a inceput dupa nastere numaratoarea inversa si in cateva zile dadusem 5 kg jos, si ma uitam speriata la picioarele mele care se facusera ca de elefant !
m-am speriat si mi-am spus ca asa nu pot ramane, si imi propusem ca nebuna sa urc si sa cobor scarile spitalului pana la etajul 10 unde eram, sus jos ca sa mi se duca apa din picioare, asa scapasem de ea, dar mi-a fost tare frica sa nu mi se desfaca operatia de cezariana..... nu s-a intamplat nimic si imi revenisem la normal cu kg dupa un timp, unii spun ca iti trebuie cam intre un an si doi ani sa revii la greutatea care ai avut-o. Acum depinde si de alimentatia fiecaruia.... am mai auzit ca cine nu alapteaza se ingrasa dupa nastere, asa i s-a intamplat lu sora-mea, dar nu stiu sigur daca e o regula....
La toate numai bine..... si va citesc in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna fetele,

Eu sunt Mirela, UM 28 oct 2006, DPN 4 aug 2007.
Cred ca azi am fix 10 saptamani. Va citesc zilnic... dar de scris n-am avut curaj.

Am mari emotii... mi-e teama din orice... iar voi imi dati puterea sa merg mai departe.

Vroiam sa va intreb... care este perioada critica... cand as putea sa ma mai linistesc un pic... in sensul ca am vazut ca sunt sarcini oprite in evolutie si la varste inaintate...

De cateva zile... nu mai vars... evident ca-mi fac griji... si acum va scriu cu lacrimi in ochi.

Va doresc sarcini cat mai linistite, iar bebeii sanatosi si voinici
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Strutza Imi pare atat de rau pentru pierdearea suferita. Imi pare atat de rau!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo Mirela , cred ca e necesar sa te linistesti putin, bebe simte tot si daca suferi cu atat mai mult.... dupa mine ca sunt la o a doua sarcina cred ca riscurile sunt mereu pe tot parcursul sarcinii, dar importanta e linistea, si odihna, eu nu am pus prea mult pret pe astea doua, la prima sarcina si acum sunt atenta, pentru ca nu mai vreau sa trec prin ce am trecut.
Nu uita ca fiecare sarcina e altfel !!! Acest lucru eu nu l-am crezut pana nu am vazut cu ochii mei, am fost mult in spital prima data, si am vazut situatii si situatii ca mi se facuse pielea gaina, si conteaza mult sa nu te descurajezi, daca ai ajuns la a 10 a sapt. gandeste-te ca poti tot asa sa mergi si mai departe..... ce consider eu important e sa nu apara contractiile prea devreme, aici in Germania foarte multe femei au aceasta problema, eu eram in luna a 7a cu astfel de probleme si era o alta in luna a4 a!!! Deci totul e diferit, nu exista un sablon dupa care sa te iei, asculta vocea bebelui tau, si fa orice sa te linistesti, plansul nu e bun si orice reactie a ta negativa bebele o inregistreaza.Stiu ca acum in aceste luni fiecare din noi e sensibilizata la maximum dar conteaza mult linistea interioara, pentru ca bebele fiecaruia are nevoie de asta. Scuze daca m-am repetat, si iti doresc sa te bucuri de sarcina fara pesimism. Exista probleme multe, dar trebuie sa te bucuri de sarcina ta atata cat e, ca timpul zboara repede si vei spune apoi ca nu ai avut timp sa o savurezi si ca bebe e deja mare..... la concluzia asta am ajuns eu.

Mergi la inceput

Bine ai venit Mirela si o sarcina usoara!

In principiu ar trebui sa stai linistita, eu iti recomanda ca de la mama la mama si sa gandesti optimist tot timpul si anume ca tie nu ti se poate intampla nimic. Egoista gandire dar sa stii ca da roade. In principiu o sarcina e plina de stress, trec unele probleme si vin altele si peste timp vei rade de toate ca ai exagerat si nu ai fost moderata in gandire. Daca nu mai versi inseamna ca e de bine si eu la 10 saptamani fix am terminat cu greturile, sunt alte fete care inca mai sufera cu greturile si varsaturile. Nu exista nici o limita la care pot sa zici ca ai trecut de perioada critica dar in genere se spune ca o data ce ai trecut de 12 saptamani, sansele de avort se micsoreaza!

Mergi la inceput

Fetelor eu ma pregatesc sa plec acasa si de acolo la Predeal. Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

carla, felicitari, cat de precoce ai simtit pe bebe! La prima sarcina abia la 17-18 saptamani l-am simtit! sa inteleg ca ai terminat cu greturile de mananci atat? Doamne ajuta! Poate imi trimiti si mie un suflu de bine...

Andra9+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da jadi nikole nu ne mai baga in seama deloc....
nici meda...anya mai apare pe la alt topic....
intrebare pt voi cele care sunteti la a doua sau a treia sarcina cum se simt primele miscari ale lui bb?asa aproxi....
jadi acum am vazut mesajul,distractie placuta!incercam sa fim cuminti...

alina 11+

Mergi la inceput