Mamici de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
shpiry spune:
Ola burticuze!
Va multumesc mult....am sa incerc si eu sa ma vopsesc cu sampoane colorante (Wella)...dar cred ca mai ashtept pana se termina luna a 3-a....nu ma grabesc chiar atat...oricum e interesant cu juma de cap alb..juma' brunet
..sotul meu nici nu vrea sa auda sa ma vopsesc acum..."Pai ce vrei sa iasa bebe negru??"![]()
V-am pupat dulce!
ilenutza spune:
Eu l-am simtit miscand inca de sapt. trecuta dar la prima sarcina abia tarziu am realizat ca sunt miscarile lui, cred ca pe la 4 luni .
Ile
12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
karligutza pune linkul aici si il mut eu pe prima pagina.
Bine ati venit crisu si danis sarcini usoare!
Eu am luat-o de la capat cu gatul iritat, tusesc oribil si pe uscat dau cu homeogene si stodal dar se dovedesc a fi frectie la picior de lemn. Plus de la atata tuse a inceput sa ma doara cusatura de la cezariana!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
waauuu jadi cum ai reusit...of of of....ai baut rece?si eu mai tusesc dar din ce in ce mai rar si cu secretii.la mine homeopatele au inceput sa se vada efectul lor cam dupa 3 zile.si pt gatul iritat imi frecam un galbenus de ou cu zahar ca o maioneza si peste turnam lapte cald.calmeaza gatul.acum vezi si tu ca sunt contraindicate ouale crude dar...eu am fost disperata!decat sa iau antibiotic..... sanatate multa!
alina
11+
jadi spune:
Andicu vizionat pozele, sunteti un cuplu foarte frumos, copilul va fi si mai si. Spre rusinea mea, nu am vazut burtica dar nu te lua dupa mine, eu sunt chioara, am o miopie forte si pe negru nu vad asa de bine
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
alina nu stiu cum am reusit, dupa ce am terminat eu cu raceala a luat-o sotul de la capat si tot s-a behait pe langa mine cu febra si toate cele. Vad ca nu am nimic doar gatul e iritat! Poate am mers cu gura deschisa
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
thea_m spune:
Arhdy am inteles. Deci ai imunitate la citomegalovirus. Acum sunt cu atat mai curioasa referitor la tratamentul de protectie impotriva toxoplasmozei.
Jadi cu miere si lamaie nu merge? Sper sa iti treaca cat mai repede si ai grija sa nu mai mergi cu gura deschisa
.
Andicu sunteti tare frumosi! Si iti sta tare bine in postura de graviduta!
Lachi cum te mai simti azi?
Teodora
6+
Poze
Aniversare 2006
pysa spune:
Buna fetelor!
Sunt gravida in 13 saptamani si am probleme mari cu greata si starile de voma...in rest sa zic ca sper sa fie totul bine
Ieri l-am vazut pe bebe pt prima data la echografie
Sunt din Ploiesti, rog daca mai e cineva din orsul meu sa ma contacte4ze
Va pup
arhdy spune:
thea_m nici eu nu stiu. O sa vad ce zice doctorita luni si o sa-ti spun. Poate ca una din cele doua analize care erau la inceputul listei de analize, era imunitatea la toxoplasma si avand in vedere ca a iesit negativa, inseamna ca nu o am.
Iti spun saptamana viitoare cand ma intorc la munca ca am facut la doctor. Pana atunci nu ma mai gandesc.
jadi imi pare rau ca ai racit. Ai grija mare de tine si insanatosire grabnica. Si mie imi tot curge nasul mai mult decat trebuie si mai imi ard ochii, dar nu suparator si in rest nimic altceva.
Diana, 11 fix
arhdy spune:
thea_mbineinteles ca nu am avut rabdare si l-am stresat pe sotul meu sa-mi dicteze nalizele despre toxoplasma. Si mi-a spus ca toxoplasma IgM si toxolasma IgG au iesit ambele negative.
Diana, 11