Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor si bun venit noilor burticute. Sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi.

Eu azi implinesc 11 saptamani fix si de mainte intru in saptamana 12 . Sunt asa fericita ca nici nu mai simnt raul asa de greu.

Am citit ce ati scris de aseara si vad ca aveti un spooorrrr.

Va pup si mai vorbim,

Diana, 11 fix

Mergi la inceput

thea_m uite ca nu stiu sigur. O sa ma uit acasa pe analize si iti spun. Stiu doar ce i-a spus doctorita de la laborator sotului meu. Si anume ca nu am imunitate la toxoplasma si ca nu este nici o problema pentru bebe, doar ca trebuie sa iau un tratament de protectie pe care mi-l da doctorita de la ginecologie. Asa ca au abia astept sa ma duc luni la ginecologie sa vad ce-mi spune ea, ca eu cred ca stie mai bine.

diana, 11

Mergi la inceput

thea_m am uitat. Erau doua analize de toxoplasma care au iesit amandoua negative. Dar l-am sunat acum pe sotul care este acasa si l-am pus sa-mi citeasca exact ce analiza este pozitva. Asa ca scriu exact ce mi-a citit: anti citomegalovirus tip IgG - pozitiv, restul au iesit negative.

Diana, 11 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Karligutza mersi . A mai crescut finutul nostru si e cretulin cu parul blond, zambaret si pupacios. E un deliciu sa ma te uiti la el. Daca voi avea baiat, sper sa fie blond cu ochii verzi-albastri si par cret - ca are de unde (sotul are un par de invidiat)

Shpiry eu am folosit un nuantator fara amoniac, din plante de la o firma Bess. Mie mi l-a recomandat stilista mea. E buna si vopseaua Henna.

Fetelor, poate sunt eu intr-o doaga. Dar tot am sentimentul ca bb va fi baiat si asta de la inceputul sarcinii. Si sotul meu are acelasi sentiment, desi tare am vrea o fetita. Sanatos/ sanatoasa sa fie! Voi nu aveti niste feelinguri de astea?
In seara asta merg la eco si-mi vad capsunica Abia astept.

nasica de moflea
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

fetele, va rog frumos sa ma adaugati la lista
um 12.10.2006
dpn 20.07.2007
am 33 ani (sunt nascuta in 22.02.1973)
si mai am o fetita, Anda-Ioana, nascuta in 24.04.2002

am greturi groaznice si somnolenta, la fel ca la prima sarcina...
am vazut intrebare despre vopsitul parului in timpul sarcinii... eu la prima sarcina m-am vopsit abia spre sfarsit, cand mai aveam putin pana sa nasc, asa ca desi eram palida in pozele de dupa nastere, parul meu arata splendid :D
intrebasem si medicul si mi-a zis sa fac price doresc daca vreau sa ma simt mai frumoasa...
acuma nu mai sunt asa de curajoasa, inca nu m-am vopsit, desi tare imi doream sa am de Revelion parul vopsit frumos... poate mai incolo imi fac curaj

va imbratisez si va doresc sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Apropo de sexul copilului... Pt ca tot ne dorim noi fata o si strigam deja pe nume si o alintam, poate stimulam vreo schimbare pe acolo si iese fata ID-ul meu de pe forum, Lorina, e numele fetitei, pt ca imi place f mult muzica Loreenei McKennit

nasica de moflea
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole ce mai faci?mi-era dor sa mai butonezi pe aici....ai inceput lucrul?toata lumea e bine?
oanabb te-ai dat la fund???????cum mai esti?
fetele cu vopsitul stiu ca in primul trimestru e contraidicata vopseaua cu amoniac si peroxidul...dar eu inainte de revelion am fost la coaforul meu care foloseste produse wella profesionale si coafeza mea m-a facut cu samponul de la wella care contine fff putin amoniac,15% ceva de genul asta si tine aproape cat vopseaua.eu am smocuri ,shuvite de par alb...si vorba cuiva si asa suntem sensibile sa ma mai uit in oglinda si sa ma apuce plansul....mi-a acoperit fff bine firele albe(asta e problema shampoanelor colorante,nu prea acopera...)asta o sa-l folosesc toata sarcina si poate si dupa ca e mai usor pt par.
sexul in primele 12 saptamani e delicat...sexul ca atare e avortogen daca nu exista contraindicatie totala neaparat, fara finalizarea voastra.adica voi nu va terminati....cam greu asa-i?eu abia astept sa am liber ca deja am vise erotice noaptea....
vai cat m-am intins.....

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa1

pana acum greturi au fost destul de putine si mai ales seara.zilele trecute insa am capatat o enterocolita si doua zile am zacut in pat fara sa mananc nimik, fara sa beau , cu varsaturi, dar din fericire de ieri ma simt mai bine.ma tratez doar cu regim dar mi s-a parut o boala foarte perfida si de la o gura de apa varsam...

pupice

Ile 12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Copchil uituc ce sunt Voiam sa va mai intreb ceva. Erau niste fete pe aici care spuneau ca au simtit deja primele miscari ale lui bb. Cum sunt? Intreb si pe mamicile care deja au mai trecut printr-o sarcina. Am citit pe net ca din sapt a 16-a e posibil sa-i simt miscarile. Puteti sa spuneti ca sunt nebuna, dar cred ca am simtit si eu ceva deosebit alaltaieri. Ceva ca la balonare dar altfel. Pot sa ma bucur? Erau miscarile lui bb?

Ilenutza, Madabout bine ati venit printre noi. Sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!

nasica de moflea
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andicu dar se vede burtica ....sa traiasca!da catelu'e adorabil....o sa pun si eu niste poze imediat ....

alina 11+

Mergi la inceput