Mamici de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
karligutza spune:
samadhi DPN ti-o mai zice si medicul care masoara de zor acolo neste chestii, neste treburi... sau calculele personale ale fiecareia dintre noi pe calendar unde DPN depinde nu numai de UM ci si de durata medie a ciclului... etc... nu e musai ca Vivela sa aibe DPN cu o zi dupa a ta, daca UM a ei a fost cu o zi dupa a ta... ![]()

karligutza,
sapt.14
andicu spune:
Ilenutza, bine-ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos!
Am pus niste poze de Revelion in adresa noastra comuna, sa vedeti burtica mea. In poze parca nu pare asa marisoara ca-n realitate...
Andicu
12+Pozele mele
shpiry spune:
Buna seara la toate burticile!
Astazi am fost mai obosita ca de-obicei, deshi iau vitamine de aproape o luna de zile(Elevit).Ametesc destul de des
si simt nevoia sa ma intind...
As avea si eu o intrebare pentru cele mai experimentate ca mine(deci pt. toate)
. Stiu ca povestea cu vopsitul parului pe perioada sarcinii este destul de controversata. S-a vopsit cineva in aceasta perioada?...pentru mine e o adev. problema, intrucat cam 60% din parul meu e alb. Si ma demoralizeaza complet cand ma uit in oglinda. Stiu ca pt bb ar trebui sa fac toate sacrificiile posibile...dar chiar sa nu ma uit in oglinda
?..ajutati-ma cu un sfat...eu nu apuc niciodata sa vb cu medicul meu gineco de astfel de probleme..ne vedem la ecografie pentru 5 minute(dupa ce-l astept vreo 2 ore
- e foarte ocupat)- si atunci nu-mi trece prin cap o astfel de intrebare;in plus poate i s-ar parea mai mult decat stupida. (voi sunteti prea de treaba ca sa imi dati "ignore" sau sa radeti de mine, nu-i asha?
...deci imi pun speranta in voi)
Pupici
madabout2003 spune:
Multumesc mult petru primire burticutelor!! 
Eu am UM 10.11.2006 si DNP 17.08.2007 (conform unui test pe internet)...dar nu sunt f sigura , cred ca la prima ecografie o sa aflu mai multe 
Eu ma simt destul de bine.. am ceva greturi dar controlabile dar in schimb cred ca or sa ma omoare hormoniii!!!
Sunt f nervoasa, agitata, ma stresez imediat... azi am plans aproape isteric fara un motiv anume...
Nu ca inainte as fi fost vreo calma dar acum mi se pare cam exagerat!!! Ma rog sper sa treaca...tati spune ca doar trei luni e mai dificil apoi o sa fie mult mai bine... sper sa aiba dreptate (pentru binele lui in plus
)pentru ca daca am inceput asa...
AA si inca ceva, am citit posturile anterioare si ati discutat despre a face sau nu dragoste in primele 3 luni... pentru cele ce au primit sfatul de a nu face este pentru ca au o sarcina cu risc sau e o interdictie generala???
Multumesc mult!!! Pupici pe burtici!
karligutza spune:
Bun venit madabout2003! sa fie o sarcina cat se poate de usoara si sa ai aduci pe lume un bebe sanatos ca sa nu existe motive de
sau
... glumesc
Sunteti inca doi norocosi viitori parinti si nu aveti de ce sa fiti stresati...
referitor la a face sau a nu face dragoste, cred ca A NU FACE este un "tratament" care se aplica preventiv in cazul oricarei sarcini la inceput, pt.ca am citit ca riscurile sunt mai mari in primele 12 saptamani cand embrionul incearca si el sa se lipeasca acolo unde trebuie, iar organismul trebuie sa accepte formarea noului samburel de om... oricum, vei tine cont de sfatul medicului si cel mai mult de starea ta fizica (tu vei sti ce iti dauneaza si ce nu...) In rest, try to have fun!
pupici la toate noile burtici in special!
karligutza,
sapt.14
crisu79 spune:
Buna fetelor!sunt si eu o foarte fericita viitoare mamica
de august 2007.
Ma treceti si pe mine in lista, pls?
UM:29.10.2006 ; DNP: 12.08.2007; Varsta:27 de ani
sunt o gravidutza fara greturi sau alte probleme, dar foarte confuzata de cate teste/triplu teste/dublu teste
trebuie sa fac.....dar sper ca si cu ajutorul vostru sa ma dumiresc.
deocamdata sunt la faza primelor analize si primei ecografii, la care i-am auzit inimioara, de m-am topit toata pe patul ala....
va tin la curent si sunt cu ochii pe voi
va pup si va doresc sarcini usoare....ca a mea ![]()
Cris
9+
catralu spune:
Buna fetelor si La multi ani pe 2007!!
Va rog sa schimbati DPN-ul meu;azi am fost la prima ecografie si mi-au spus ca am 8 saptamani si 2 zile si DPN :15.08.2007
Bebeul meu are 1.62 cm si i-am facut prima poza;mi se pare ca vad ceva maini acolo,dar cred ca aberez,caci e prea mic!!
Va pupic pe burtici!
thea_m spune:
Buna dimineata burtici.
Ilenutza, Crisu bine ati venit si sarcina usoara va doresc!
Arhdy am si eu o nelamurire: ce anume a iesit pozitiv la toxoplasma? IgG sau IgM? Daca a iesit IgG atunci ai deja imunitate la toxoplasmoza si nu mai ai nevoie de tratament, daca a iesit pozitiv IgM atunci ar trebui sa faci suplimentar o analiza numita aviditate care arata cat de veche este boala si in functie de asta iti spune daca este sau nu periculoasa pentru sarcina.
Teodora
6+
Poze
Aniversare 2006
orchis spune:
sphiry am avut si eu aceeasi problema. Eu de obicei ma vopsesc blond-foarte deschis. Acum am facut insa o pauza pentru ca amoniacul poate cauza puiutului. E parerea mea, am citit p-aici de multe fete care s-au vopsit iar bb-ii au fost ok. Totusi eu m-am decis sa mai astept pana in saptamana 13 (stii tu, primele 3 luni sunt cele mai dificile!).
Poti folosi sampoane colorante sau orice altceva ce nu contine amoniac.
te pup,
orchis
11+