Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ioanadara - ca sa postezi si tu imaginea gravidutei galbene poti sa scrii intre 2 paranteze patrate cuvantul "gravi" si va iesi figurina cand trimiti mesajul.. da si un preview apasand intai "Vizualizeaza" ca sa vezi daca ti-a iesit corect .... dupa care scrii sapt..... si +

adica asa: [ gravi ] 14+ (insa nu lasi spatii intre paranteze si litere.. ok? eu am lasat ca sa nu apara gravidutza galbena )

karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hello!

As vrea sa ma alatur si eu grupului in calitate de viitoare mamica.

DPN: 21.07.2007, UM 14 oct. 2006, varsta 30 ani

PLs treceti-ma si pe mine in listutza!!

Ile 12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

fantasticAm si "vizualizat" si iese.Culmea ar fi sa nu iasa in mesaj acum.

Multumesc mult pentru rabdare fetelor.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Ilenutza si o sarcina usoara!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bravo! acum ca ai vazut cum poti sa-ti treci si prenumele sau sa apara 9+ adica ai 9 saptamani dar mergi pe zece....chestia e ca la fiecare saptamana mai schimbi....
bine ai venit ilenutza!sarcina usoara si bb sanatos!

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

quote:
Originally posted by alina.a

chestia e ca la fiecare saptamana mai schimbi....

A... nu!O sa uit sigur.
Cu atata lume priceputa la chestii calculatoricesti pe forum nu putem ruga pe cineva sa faca chestiunea asta sa se schimbe singura?Adica, ceva asa:in fiecare duminica sa mai puna o saptamana de la sine la fiecare graviduta galbena de la semnaturi.
Sa zic la rubrica aia cu intrebari ?Pe mine m-ar ajuta sincer ca oricum uit mereu sa calculez.Asa as intra aici si as sti si in ce saptamana sunt.Sa nu ma gaseasca nasterea cu Alex prin parc.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Bine ai venit Ilenutza !
Ioanadara esti nostima cu copilul in parc.... ideea insa nu e rea despre ce ai propus, intrebarea este daca e posibila ????
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

jadi am voie sa pun linkul de unde am luat dimensiunile CRL intr-un mesaj ca acesta? ca apoi tu sa-l postezi unde ziceai ca e mai bine... e de inteles ce s-ar intampla cu liste dupa liste pe prima pagina... care ar mai fi importanta si in ce ordine?

karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

JADI - am si eu o intrebare despre lista: Vivela are UM 22.11.2006 si DPN 28.08.2007, iar eu am UM 21.11.2006 si DPN 28.08.2007, nu ar fi corect ca la ea sa fie DPN pe 29.08.2007 ???? Pentru ca UM e cu o zi dupa al meu , nu???

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!!!
Lachi,cum ti-a spus si Alina, si eu am avut pete maronii, incepanad cu sapt 5/6(nu mai retin exact).Nu am luat decat un relaxant uterin, si repaos total la pat.Nu sex, nu efort, nu stat in scaun, nimik, doar intinsa in pat cu laptopul pe burta, inebunind fetele de aici ...
In doua sapt. au disparut definitiv, eu reluandu-mi activitatile zinice, ca....sa reapara de o sapt incoace din nou!
Nu am dureri, doar pete, destul de mici, mai mult bej decat maro, dar sunt....
sincer, dupa sperietura ce-am tras-o cu rubeola, parca asta e mic copil, nu ma sperie chiar atat de rau.Maine ajung oricum la dr.
Cel mai important este repaosul.Asa ca odihna, e litera de lege.
O sa fie bine, ai sa vezi...
Brazuca ptr constipatie, cum a zis o data si Alina, kiwi este f bun,la mine a mers!
Am mancat doua kiwi, am baut apa la greu, cu inghitituri mici si dese(sa nu ma umflu ca un balon), si ...a dat roadele scontate.
Elekta, te asteptam maiine cu rezultatul, eu stiu ca nu ai nimic.pup
Va las si eu acum, ca mai sunt cateva ore pana se face dimineata sa merg la dr,merg sa dorm un piculet.

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput