Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

mychydutza din cate stiu eu pot sa-ti dea si medicul ginecolog si cel de familie. Eu am fost pe 5 decembrie la ginecologie (aveam 6 saptamani), m-a luat in evidenta si mi-a zis ca analizele le vom lasa pe ianuarie. M-am dus si la medicul de familie si el mi-a facut pe loc analizele uzuale care sunt si gratuite (are laborator), iar pentru toxoplasma si altele (listeria, etc.) m-a trimis la Cantacuzino, ca a zis ca ar fi cei mai buni (nu stiu cat este de adevarat). Asa ca m-au costat 10 analize 460 ron, dar nu ma gandesc la asta. A iesit totul bine, mai putin imunitatea la toxoplasma. Asa ca acum am deja rezultatele analizelor si saptamana viitoare abia astept sa ma duc la ginecologie sa le vada si sa vad ce spune.
thea_m nici eu nu stiam de tratament de imunitate la toxoplasma, dar cand a luat rezultatele sotul meu a intrebat doctorita de la laborator de ce este pozitiva analiza si i-a explicat ca nu este nici o problema, ca majoritatea nu o avem (bine in special cele care am avut cat de cat contact cu animale) si ca medicul de ginecologie o sa-mi dea un tratament pe care sa-l iau ca sa fiu protejata. Acum astept si eu sa ma duc la doctorita si promit sa va tin la curent.

Diana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo mamicilor !!!!
Va citesc si va scriu non-stop....
Era vorba de dureri de cap parca ANCULICI zicea, si eu le am uneori imi vine sa explodez si sunt amestecate cu ameteti, dar in afara de vitamina ce sau multivitamin ca pastila efervescenta nu am luat tocmai ca sa nu ii fac bebelui ceva rau, cred ca pe mine m-a tras acum o sapt. curentul si am crezut ca mor de dureri de urechi care s-au tras spre cap, dinti si gat dar am reusit sa rezist fara nimic de dragul bebelasului, normal durerile nu fac rau copilului mai rau fac medicamentele si aspirina in nici un caz nu e buna, eu nu as propune nimanui sa o ia, asta e parerea mea.
Spunea cineva ca greturile le trateaza cu portocala eu am incercat aseara si a mers, si cred ca exista si alte remedii homeopatice in loc de a lua imediat pastile. Stiu ca e greu sa rezisti la dureri ingrozitoare dar ce nu face o mama pentru copilul ei????
Brazuca25 ziceai de balonari si constipatie, pai balonariile sunt tocmai din cauza constipatiei !!! Trebuie sa mananci iaurt, dar nu cel cu fructe cel natural, trebuie sa fie in Romania, daca nu vorbeste cu medicul poate exista si in Romania un fel de ulei care eu il primisem la prima sarcina in spital de a te ajuta impotriva constipatiei care trebuie sa-l bei, insa avea un gust cam nasol !!! Sau incearca cu mere, prune, gem de prune.... nu stiu ce sa-ti mai zic, dar daca reusesti sa scapi de constipatie incearca sa consumi zilnic un iaurt natural ca mai tarziu sa nu ajungi asa, este important mai ales la sarcini avansate ...... Problema ta trebuie rezolvata urgent si apoi balonarile vor disparea de la sine. Stomacul e dereglat putin, bea ceaiuri dar nu de menta ca duce la constipatie, si poate multe fructe si salate. Fa o pauza si lasa mancarea momentan, oricum nu va flamanzi bebe 2-3 zile, dar trebuie tu sa iti revii intai. Iti doresc succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Buna fetelor.Am tot citit dar m-am cam lenevit la scris.
Si mie mi-a spus sa iau Elevit dar eu am citit pe el ca are si acid folic si nu am mailuat acidul folic separat.E adevarat ca nu am mai fost intre timp la doctor sa-l intreb.Oare trebuie sa le iau pe ambele?
Siinca ceva:am citit eu cand explica omamica de aici ca graviduta aia galbena cu burtica si cu numarul de saptamani se gaseste la profil personal dar am intrat in al meu si nu e.Gresesc oare?

sarcini usoare si putine greturi(sau deloc daca se poate)tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvie spune:

Ioanadara, am primit si eu ELEVIT de curand, dar din cate am citit pe prospect are doar 0,8 mg acid folic si nu este suficient. Ar trebui minim 5 mg pe zi cat are o pastiluta normala de Acid Folic. Mai vb cu doctorul o data.
Karligutza, multumim de tabelul cu greutatea in functie de fiecare saptamana. ...hm, parca al meu e cam micutz...

va pup,

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

brazuca25 - incearca cu un fruct sau doua de kiwi seara inainte de culcare; s-ar putea ca de dimineata sa nu mai ai nici o problema cu constipatia... repeta ori de cate ori ai nevoie daca functioneaza; la mine a mers.

lorinaoo1 - dragute poze, draguta nasica de moflea... sa va traiasca finutul! si sa creasca mare si destept! ca frumos e

Luna1 - vrem si noi cu fundu'n zapada ... ai grija de tine si bucura-te tu si pentru noi; asteptam sa ne povestesti cum a fost! distractie faina!!!

shpiry - cu parere de rau iti spun ca nu detin o listuta cu dimensiunile bebelushului si dupa sapt.14 pentru ca deja bebeii incep sa se dezvolte diferit... la sursa erau date doar aceste dimensiuni pt. aceasta perioada (din sapt.6 pana in sapt.14 inclusiv) insa poti gasi detalii chiar pe acest site, la capitolul "Cele 40 de saptamani de sarcina" sau accesand direct: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP15

Eu ma voi ghida din sapt.15 dupa cum e scris pe acest site si bineinteles cum mai zice... mai masoara domnu' doftor

pupici pe burtici
karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioanadara trebuie sa-ti setezi tau profilul personal ca sa apara iconita sub numele tau la fiecare mesaj.
intra la profil personal, da edit si scrie jos de tot la semnatura gravi intre doua paranteze drepte si apoi nr de saptamani in care esti.asa iti va aparea dupa fiecare mesaj trimis iconita cu si saptamanile de sarcina si daca vrei si prenumele tau,trebuie numai sa-l treci si pe el.sper ca ai inteles....

alina 11+

Mergi la inceput

Incercare

[gravi 9]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu putem adauga o alta lista la lista indiferent cate de nostima sau de ajutor este.
Putem trece un link catre pagina unde ati gasit acele dimensiuni sau puteti trimite pe emailul comun dimensiunile respective si facem un folder cu utile in sarcina si il putem accesa cand vrem.
De asemenea am dat parola tuturor care mi-au solicitat-o atat pe emailul comun cat si prin PM, nu va suparati pe mine daca nu pot trimite PM la toata lumea cu parola!

De asemenea cu datele de nastere, consider, ca si in justificarea intiala pe care am postat-o pe forum, ca aceasta lista adaugata la lista mamicilor si a bb-lor nu isi are rostul pe prima pagina, noi disscutam aici pe forum gravidenia si nu despre viata noastra personala si cum am intampinat si la alte subiecte, anumite mamici pot fi reticente in a trece date personale pe un forum citit de toti.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Vezi?Nu merge.

Am scris la semnatura si apare asa.
Acolo unde zice"EDITEAZA PROFIL PERSONAL ..." jos de tot in dreapta nu ma lasa sa intru pentru ca "accesul este permis doar membrilor inregistrati".
Nu iese si nu iese.Nu-i nimic .Asta e.

[gravi 9]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioanadara gravi intre doua paranteze patrate si atat.apoi langa saptamanile de sarcina.mai incearca

alina 11+

Mergi la inceput