Mamici de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
lorinaoo1 spune:
Bun venit fetelor noi si sa aiba bebei cat mai sanatosi si mai frumosi!
Ioana 

Cristina, felicitari!!! Ti-ai vazut capsunica. Ce fain. Are 5 cm - e deja o capsunica de import ![]()
Si eu trebuie sa merg zilele astea sau sapt viitoare sa o vad pe a mea si abia astept. Macar acu o sa am ce vedea si ma duc pregatita cu stickul de memorie ca sa pastrez si imaginile ![]()
nasica de moflea
12+
Luna1 spune:
Salutare fetelor! dar ce spor aveti la scris, mama mama! Eu azi ma simt mai rau decat zilele trecute insa nu f rau, incep sa sper ca m-au mai uitat gretzurile alea rele.
Eu iau vitamine numite Pregnacare care sunt special pentru sarcina si contin si doza necesara zilnic de acid folic. In rest nimic.
Cristina 26 felicitari ca ai vazut bebicul, si eu abia astept.
Maine plec la zapada, la sanius probabil abia astept, asa ca va mai citesc miercuri. Sa fiti cumintele si sa nu scrieti zeci de capitole ca nu voi avea timp sa citesc. Va pup.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
7 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
thea_m spune:
Ioana75 ma bucur ca am ajuns sa fim colege la "odisee", pentru ca atunci cand erai la odisee cu Miruna eu tot aspiranta eram. Frumos trebuie sa fie la munte. Mi-e imi este teama sa nu alunec si sa cad pe strada ca sa nu-i zdruncin pe puiuti, n-as indrazni sa ma dau cu sania sau sa schiez. Distractie placuta.
Lorina iti multumesc si tie de primire.
Karligutza interesante valorile referitoare la embrion pe care le-ai trecut. Poate ar fi bine sa fie puse pe prima pagina ca sa le accesam mai usor. Ne ajuta Jadi sau alta mamicuta cu acces la parola?
Lachi abia astept sa vad ce ti-a spus Cocei. Probabil te va chema la eco mai repede. Dar va fi bine, nu se poate altfel! Ajunge chinul prin care ai trecut atatia ani!
Luna distractie placuta la sanius!
Cristina26 tare frumos trebuie sa fie sa iti vezi bb-lusul! Eu abia astept sa le aud inimioarele pe 9 ianuarie si sa ii vad pentru ca la ultimul eco nu se vedeau decat veziculele viteline.
Teodora
6+
Poze
Aniversare 2006
andicu spune:
Salutare gravidutze.
Si eu am luat Elevit Pronatal pana in sapt. 12, cand mi-a zis dr sa-l opresc. Deocamdata am toate analizele bune, asa ca nu e nevoie sa mai iau vitamine.Vedem mai tarziu. Am ramas, in schimb, cu 6 utrogestan/zi, dar sper sa mi-l reduca de saptamana viitoare.
Cristina, ma bucur ca bebele tau e bine si sunt sigura ca o sa fie un bebe sanatos si mancacios!
La mine, mereu la eco bebele a fost cu 2-3 zile mai mare decat varsta dupa UM, dar asta stiu ca e de bine. La 12 sapt. avea deja 6.2 cm , dar dr a zis ca difera cativa mm si de la masuratoare...
Nu stiam ca pt toxoplasmoza daca nu ai imunitate se da tratament de protectie! nici eu n-aveam imunitate la toxo inainte de sarcina, sa vad ce-mi zice de data asta, cand o sa repet analiza .
Cat despre durerile de cap , am citit ca sunt tot simptome de sarcina. Am pus linkul cu informatii pe adresa noastra comuna, pt ca aici reprezinta reclama si nu pot sa o postez.
Andicu
12+Pozele mele
karligutza spune:
mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut filmuletul postat de cristina26... ufffffffffff... 

... O ADEVARATA DRAMA! DE CE? 

... foarte trist ![]()
Cristina, sa va dea D-zeu putere sa treceti repede peste amintirile dureroase si sa va bucurati de noul samburel de 5 cm pe care tocmai l-ai vazut la eco; cred ca e cea mai mare bucurie pentru voi acum! multa sanatate tie si piticotului
!!!!! ai sa vezi ca o sa fie totul bine! zambeste! 
thea_m adevarul e ca, pentru mine, datorita faptului ca sunt la prima sarcina, e foarte interesant sa stiu cat mai masoara mogaldeata din burtica pe zi ce trece, pt.ca acum nici nu o vad, nici nu o simt... unde e?
??? doar in tabelasul asta ma uit si zic: ete, mogaldeata, a mai crescut 1cm!!!! 
daca vor si fetele care au creat prima pagina, eu sunt de acord sa fie listuta cu dimensiunile acolo, caci probabil multe gravidutze se vor uita sa vada cat mai are samburelul... Sursa datelor e cat se poate de buna, zic eu, daca trebe, v-o dau si voua, insa decizia de a avea listuta acolo clar nu-mi apartine. Daca se aproba sa fie pe prima pagina, noi mamicile de iulie-august vom fi mai cu mot! 
Va pupik si va citesc cu drag... mi-e gandul si mie la zapada si sanius, dar ma abtin din aceeasi ratiune: sa nu cad, sa nu ma lovesc si sa ii fac vreun rau lui bebe pt.o placere de-a mea.
karligutza,
sapt.14
mychydutza spune:
buna fetele! am o intrebare: cand se fac analizele alea de toxoplasmoza si alte alea? te trimite dr ginecolog? sau medicu de famelie? pe mine m-a trimis sa fac neste analize la medicu de familie. cica stie el ce trebuie. dar vreau sa stiu toxoplasmoza cand se face si la trimiterea cui. va pup
+8, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
silvie spune:
Intr-adevar o URIASA drama prin care a trecut Cristina26. Imi pare nespus de rau....dar de aici si pana la a arata copilul in cosciug mi se pare ...nu stiu...intr-un fel deplasat.....imi pare rau...si sunt ffff bulversata.....
thea_m spune:
mychydutza din cate stiu analizele de toxo si alte zoonoze se fac la inceputul sarcinii, iar daca este nevoie si pe parcurs. N-am auzit nici eu, pana acum, de un tratament preventiv pentru toxoplasma. In ce consta? Trimitere la analize ar trebui sa iti dea medicul de familie, unele analize sunt suportate de casa de asigurari ( nu stiu care si chiar ma intereseaza asta). Eventual medicul ginecolog iti poate da o scrisoare medicala catre medicul de familie in care specifica ce analize vrea sa fie facute. Cel putin in cazul meu aceasta a fost procedura.
Andicu multumim pentru link.
Lachi am vazut raspunsul tau la FIV. Faci cum simti tu ca e mai bine. Cred ca trebuie sa avem incredere in feeling-ul nostru.
Teodora
6+
Poze
Aniversare 2006
X-ray spune:
lachi asa am avut eu din saptamana 6 pete maro,mai inchise la culoare,mai deschise odata chiar negru...dar cand au inceput durerile chiar m-am ingrijorat....mi-am sunat medicul si tot ce iau de atunci e gravibinon unul pe saptamana si 6 utrogestan pe zi.dar altul e secretul nu m-am dat jos din pat.nici macar sa ma plimb.dr mi-a spus ca daca stau cuminte in pat il ducem mai departe numai sa nu fie embrionul bolnav ca atunci organismul meu il va respinge oricum....nu am mai facut nimic cam 3-4 saptamani .in saptamana a 9-a s-a oprit spotingul si durerile au devenit f rare.tratamenul il iau oricum pana in saptamana 12.dar acum am femeie la curatenie,nici macar rufele nu le bag in masina de spalat il trimit pe sot.doar ce am inceput sa ma mai plimb putin...eram mai multe fete in situatia asta,nikole,oanabb,andicu,am stat cuminti si a trecut.nici la calculator nu veneam decat sa vedem daca a patit cealalta Doamne fereste ceva.stai in pat si o sa treaca.dar in pat nu pe scaun.tin pumnii sa dea DD sa fie bine.eu nici nu am condus,am bagat masina in curte si stop,in pat.
alina
11+
shpiry spune:
Ce super e ideea cu dimensiunile bebelushului!!!
ultima oara cand am fost la doctor, mi-a spus ca are 16mm...(sapt a 8-a - pe-aproape)...unde gasim si mai departe de sapt 14?..ne scrii si noua mai departe listutza, Karligutza?E grozav sa urmarim exact cat creste BB...
Am gresit datele:
UM:25.10.2006, dar DPN: 01.08.2007(am scris 2006)
Pupici, fetele, tre sa fug ca vine sefa!