Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna mamicilor,
Azi am fost si eu la doctor si am vazut bebelusul meu. A fost o senzatie destul de minunata. Totul pare sa fie normal....
Bataile inimi sunt de 165, iar bebe are 5.08cm.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Anculici si eu am dureri mari de cap, atat de mari uneori, ca nu ma pot ridica din pat. De regula astept sa treaca de la sine, dar daca vad ca ma chinuie in continuare iau o jumatate de algocalmin sau tylenol si ma lasa. Totusi, ca sa fii sigura, intreaba-ti medicul sau vezi ce spune farmacista.Gabriela, 18 +, mamica de Sarah Marie (30.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor am intrat sa va urez un an bun de tot,bb sanatosi si mancaciosi.Cat despre lunile de sarcina, o luna nu are 4 saptamani ca mai are si cateva zile in plus pana la 31 sau 32 ..ca de aia nu ies socotelile.Io asa calculam.....daca mi-a zis ca nasc in 19 iul,inseamna ca intram in luna a 9-a in 19 iunie si tot asa.Am vazut ca multi dr fac asa si a iesit bine tocmeala.
Va pup si sarcini usoare sa aveti.
Mami de iul-aug 2006 si 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Va multumesc Silvie, Jadi, Arhdy, Karligutza, alina.a, CarlaV, Jeni71 pentru raspunsurile prompte.
Multumesc first.carmen pentru primire.
Pentru ca am facut FIV, dupa ET am inceput sa iau 1 tb acid folic/zi, utrogestan 6/zi si no-spa la nevoie. Dupa ce s-a confirmat sarcina, dr. mi-a dat si 1 fiola Gravibinon la 4 zile, 7 fiole in total si Berroca ( aveam un deficit de calciu si magneziu). Deci, in momentul de fata, la 6-7 saptamani iau Utrogestan 6/zi, acid folic 1/zi, Gravibinon 1/4zile, Berroca 1/zi. Va intrebam de vitamine pentru ca cineva avizat imi spunea ca daca luam calciu in exces acesta poate duce la fosilizarea ( calcificarea) embrionului. Se pare ca parerile medicilor sunt impartite in ce priveste acest subiect.
Cat despre eco morfo-fetala ( este acelasi lucru ca ecografia morfologica?) se pare ca ar trebui sa fac programare.
CarlaV remediile homeopate pe care le iau pentru greturi se numesc Ipeca 7CH (7CH reprezinta dilutia), dar eu merg la medic homeopat de 3 ani, imi cunoaste istoricul, problemele, si, din cate stiu, remediile homeopate nu se iau din auzite ci doar dupa un consult prealabil.
Aveti mare spor la scris, inca nu reusesc sa tin pasul cu voi, dar sper sa ma adaptez si sa ajung sa va cunosc mai bine.
pentru voi

Teodora
6+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele mamici si scumpe burtici!
LA MULTI ANI! UN AN CU MULTA SANATATE, IUBIRE, FERICIRE, IMPLINIRI SUFLETESTI SI MULT NOROC!
Cristina26 felicitari ca ti-ai vazut comoara! O sa fie totul bine, vei vedea. La Paul m-am gandit si eu destul de mult zilele astea si m-am rugat pt sufletelul lui.
Felicitari si bun venit proaspetelor viitoare mamici si sarcini usoare!
Multi pupici si pentru fiecare dintre voi!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

CarlaV asa am inteles. O sa vad ce imi zice doctorita, ca inca ea nu a vazut rezultatele. A fost sotul meu inainte de Craciun sa ia rezultatele si asistenta si doctora de acolo i-au spus ca nu am imunitate la toxoplasma si ca trebuie sa iau un tratament de protectie, dar ca mi-l da doctora de la ginecologie. La ea ma duc saptaman viitoare. Nici eu mai stau cu animale. Am avut la mama mea si sunt mutata de la ea de 7 luni. Dar din cate stiu riscul exista. Acum o sa vad ce-mi zice doctora si o sa-ti spun.

danita bine ai venit si sa ai o sarcina usoara.

Diana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

'neata fetelor, la mine inca e dimineata ca acum m-am trezit ; de fapt eu ma bucur ca pot (v-am mai spus eu ca am un job care-mi permite sa-mi fac orarul de lucru cum vreau eu) si ca va scriu stand frumusel in pat ca abia am facut ochi .

adevarul e ca thea_m are dreptate cand zice ca mamicile de iulie-august au un spor la scris... bine e ca si noi restul avem spor la citit... asa am vazut ca silvie a fost la medic; ma bucur ca ai ajuns la consultatie si ca ti s-au spulberat grijile pentru moment; sper sa te simti mai bine si sa nu mai ai durerile din partea de jos a abdomenului. Multa sanatate! in rest tine legatura cu medicul daca cumva nu se amelioreaza durerile; mie pentru dureri mi-a dat si no-spa, dar fiecare medic stie el mai bine; eu cand am fost la prima consultatie eram in 7 saptamani si 1 zi si mogaldeata de embrion masura 1,06 cm. Deci s-ar putea sa aibe dreptate cand ti-au zis ca esti abia in sapt.6

Iata mai jos si alte cateva detalii despre dimensiunile embrionului (CRL in cm.) in fiecare saptamana de sarcina, pentru toate fetele interesate si care nu au gasit asa ceva pana acum. Am inteles ca masuratorile in aceasta perioada incipienta a sarcinii dau cu foarte mare exactitate varsta embrionului, ulterior sambureii putand sa se dezvolte diferit (unii ajung la nastere sa aibe cm. si kg. foarte diferite...). Eu am incredere ca asa e cu masuratorile de mai jos.

Sapt. - CRL (cm)
6 ---- 0.45
6.5 ---- 0.65
7 ---- 0.92
7.5 ---- 1.30
8 ---- 1.50
8.5 ---- 1.90
9 ---- 2.20
9.5 ---- 2.70
10 ---- 3.10
10.5 ---- 3.60
11 ---- 4.10
11.5 ---- 4.70
12 ---- 5.20
12.5 ---- 6.00
13 ---- 6.50
13.5 ---- 7.40
14 ---- 7.90

Pupici pe burtici
karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

samadhi, shpiry, thea_m, madabout2003, bine ati venit la noi si sarcini usoare!
jeni, nu mai stiu daca ti-am spus sau nu, dar anunta-i ca esti gravida dupa ce trece perioada de proba stipulata in contract. Asa, pentru orice eventualitate.
Lorina. Aglomeratie mare la voi in casa.
valen.
Teodora, ce frumos ca ai gemeni. Mie dr mi-a recomandat Elevit ca si vitamine; morfologica de trimestrul 1 o fac in sapt 13 (si o repet in sapt 14 la alt medic - asa vreau, nu ca mi-ar fi recomandat cineva).
Anculici, bafta la eco! Cum a fost?

Cred ca miine plecam la Busteni cu niste prieteni, trebuie sa-mi sun soacra sa vina de la Galati sa stea cu Miruna. La prima sarcina nu am schiat, dar m-am dat cu sania, am luat o trinta destul de tare si apoi am avut o singerare; am fost atit de stresata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Pana acum m-am multumit sa va citesc si nu prea am scris, dar cred ca am nevoie de niste pareri de la voi. Sunt in 11 saptamani, si desi credeam ca am scapat de greturi, nu doar ca mi-au revenit, dar pe langa asta am si fff mari probleme cu stomacul. Orice mananc ma baloneaza, absolut orice! Am o burta imensa, care face un zgomot de parca fierbe tot timpul!
E normal asa ceva?Ce pot sa fac sa scap de starea asta? Evident ca sunt si f constipata! Incep sa ma deprim rau de tot si nu vreau sa ii fac rau lui bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Sper ca anul asta sa fie cel mai bun din viata noastra!
Desi, eu nu l-am inceput bine: am fost plecata de Revelion si am stat pana la 6 dimineata. In acea noapte au inceput sangerari maronii si asa o tin de atunci. Abia aseara mi-am luat inima in dinti si mi-am facut un gravibinon. Credeam ca se face doar la 7 zile, dar vad ca teodora scrie ca se face si la 4 zile...off...cred ca o sa mai fac si eu altul peste 4 zile ca tare frica mi-e ca la urmatoarea eco nu o sa fie bine!
Eu nu inteleg de ce sangerarile astea? Am avut la fel si in ziua de Craciun dar a doua zi nu mai era nimic. Sunt foarte reduse cantitativ, dar sunt!
Teodora eu iau Elevit Pronatal si acid folic dinainte de fiv cu o luna. Portia de utrogestan eu am marit-o pentru ca sunt doi. Eu merg la urmatoarea eco abia pe 18 ianuarie. Daca nu se opreste sangerarea o sa merg totusi mai repede. Dureri de spate sau burta nu am deloc. Pe 1 ian. insa am avut aceleasi dureri pe care le-am avut la extrauterina. Vai, ce sperietura am tras, o luasem razna, mi-era frica sa nu se fi prins unul si pe trompa.
Fetelor, mai mult decat gravibinon, nu am ce sa fac, nu?

Mergi la inceput