Mamici de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
samadhi spune:
Buna la toate si bine a-ti venit la noile mamici..... lista noastra se mareste !!!
Karligutza - stiu ce zici dar eu pentru ca am mai avut o sarcina am putut sa imi calculez si fara medic, cu toate ca sapt. viitoare am prima consultatie ....... si eu sunt o nerabdatoare sa imi vad bebe !!!! De aceea dupa calculele mele a iesit altfel, oricum fiecare bebe vine cand el doreste si nu cand vrem noi, sau nu se ia dupa tabele..... etc.
Lorinaoo1 - miscarile bebelui incep dupa a 3 luna de sarcina, la inceput ai senzatia ca s-a miscat ceva dar cu cat inainteaza sarcina vor aparea mai dese si mai puternice si iti vei da tu singura seama de ele, incat vei dori zilnic sa le simti. Eu ma speriam daca intr-o zi nu il simteam pe bebe, si apoi miscarile apareau spre seara si ma linisteam stiind ca totul e okay.
Miscarile le simti ca niste batai de la interior spre exterior si cand va fi mai mare vei vedea cum se intinde si mai scoate o manuta sau un piciorus spre locul unde vei mangaia burtica..... Pentru mine dupa prima nastere, mi-a fost greu sa cred ca aceste minunatii s-au dus, prea repede.....
Va doresc la toate zile senine si cat mai putine probleme de sanatate!
X-ray spune:
fetelor are cineva o adresa,un link ceva unde sa citesc cam cate kg ar trebui sa luam in greutate pe trimestre?eu acum intru in saptamana 12 si am cam aceleasi kg.daca ma cantaresc seara as avea un kg in plus si atat.
multumesc
alina
11+
jadi spune:
Bine ai venit pysa sarcina usoara si te asteptam sa te inscriem pe lista noastra, ne trebuie doar UM si DPN!
Cu greutatea stiu ca a fat cineva un link la un moment dat, o sa caut. Eu sunt cam necajita din acest punct de vedere ca am reusit sa iau in greutate 3.5 kg in cele 3 luni de sarcina ceea ce mi se pare imens. Am scos painea si incerc sa nu mai amestec aiurea mancarurile dar cand ma apuca foamea nu ma mai uit la nimic. Ma si vad la cerclaj pe masa de operatie si cu anestezistul facand misto de mine ce rotunzioara sunt, asa ma patit si data trecuta doar ca atunci am vociferat ca nu ma ingrasasem decat 2 kile.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
eu foame nebuna nu am ...poate incepe mai tarziu .dar cand e ora mesei intr-adevar simt ca ametesc de foame daca nu mananc.asa sunt acum ca astept telefonul lui sotu' sa mergem sa mancam si nu mai suna si eu lesin de foame!
intre mese nu ma apuca....de obicei bag un fruct ceva.paine eu nu mananc de fel de 5 ani.asa doar cand e fff necesar,la o mancare mai grasa sau cand am chef de sandwich.
alina
11+
Strutza spune:
Pe mine poti sa ma stergi de pe lista. Sarcina oprita din evolutie in saptamina a 10a. Nu ma pot opri din plins. Desi n-am contribuit cine stie ce pe thread, mi-a facut placere sa citesc mesajele voastre. Sarcina usoara si sanatate tuturor.
X-ray spune:
strutza imi pare rau....fi tare...eu nu am cuvinte in asrfel de cazuri...ai grija de tine si oricand vrei te asteptam pe aici sa schimbam cateva cuvinte.
alina
11+
arhdy spune:
Fetelor am si eu o intrebare, daca puteti sa-mi spuneti si nu va deranjeaza. Cu ce va duce-ti in general la medicul ginecolog si la medicul de familie? 
Am inteles ca se obisnuieste sa se dea cateceva, o cafea, o suma de bani etc. Eu nu sunt pentru dat, dar avand in vedere ca este vorba despre bebe, atunci ma gandesc sa dau si eu. Numai ca imi este jena si nici nu vreau sa ma fac de ras.
Diana, 11
madabout2003 spune:
Buna dimineata!!
Karliguta multumesc mult pentru incurajari..azi e deja mai bine
Eu nu mai am rabdare pana la prima ecografie care cres ca o sa fie abia pe la sfarsitul saptamanii viitoare, stiu ca nu se vede mare lucru dar cine stie...am o prietena care a strut sexul copilului de la prima eco..poate-poate..
Apropo de kilograme doctorita mea mi_a zis ca trebuie sa iau cam un kilogram pe luna si 2 kilograme in luna 9-a ...adica 10 per total...vrioam eu sa ii zic ca poate aici in franta 10 ca eu sigur o sa iau mai multe..
...ma rog deocamdata am luat aproape un kilogram asa ca merge ....sunt in grafic!!![]()
Pentru mine este primul bebe si nu am nimic din ce mi_ar trebui...carucior, lucrusoare, patut...si tare m_ar bate gandul sa plec la cumparaturi
dar sotul zica sa mai am rabdare , saz aflam baremi daca e baiat sau fetita... Voi aveti impulsuri d-astea? ati inceput deja sa faceti cumparaturi?
Pupici!!
samadhi spune:
Strutza - imi pare foarte rau, aproape ca imi dadusera lacrimile..... Oh Doamne ! De ce trebuia sa se intample ???? Imi pare rau si sper sa ai puterea sa fii tare, sa ai de la cei din jur sprijin moral ca sa treci peste asta.
E foarte greu, mai ales cand iti pui sperante si apoi se intampla asa ceva.
Ai grija de tine, si speram sa revii inapoi f. curand cu vesti bune !!!
Iti doresc tot binele din lume !
Eles spune:
Buna burtici si sa aveti parte de un an plic de bucurii si impliniri.
In legatura cu vopsitul , doctorita mi-a zis sa astept pana in luna a 4-a, dar eu nu am avut rabdare si m-am vopsit cu Henna ( norocul meu ca sunt roscata ). Am vazut ca se mai discuta pe aici despre sex, eu nu am avut probleme si am facut
cam o data pe saptamana, cred ca prin saptamana a6-a m-a durut putin dupa, dar in rest nu am avut nimic.
alina.a , uite ce am gasit eu http://www.materneo.com/calcul/CalcWeight.htm
si sunt tare suparata , ca am luat fff mult pana acum ( de la 55 kg la 60 kg
) adevarul este ca nu mi-a fost rau , iar foame am avut destula.
Va pup
Eles
12+